Back to homepage

Kendi i Kryeredaktorit

Gazetarët e RD-së, 10 vite pa sigurime dhe tre muaj pa rroga ..!

Gazetarët e RD-së, 10 vite pa sigurime dhe tre muaj pa rroga ..! 8

🕔12:43, 26.Nov 2017

I nderuar z.Kryeredaktor Gazeta “RD” , pas afro 27 vitesh jetë dhe kontribut për shtypin e lirë , është në grahmat e saj të fundit. Gazetarët dhe stafi mbështetës kanë mbi tre muaj pa marrë rrogat. Tirazhi ditor i kësaj

Lexo më shumë
Qokat me dekoratat dhe një histori nga Parlamenti i Zogut

Qokat me dekoratat dhe një histori nga Parlamenti i Zogut 6

🕔02:50, 25.Nov 2017

I nderuar z.Kryeredakor Kur lexova shkrimin e mikut tim Xhevdet Shehu, “Qokat me dekorata” (Botuar tek “Dita”,  më 24.11.2017) mu kujtua një moment sinjifikativ por dhe pikant nga Parlamenti i “kohës se Zogut”, por kur Zogu ynë porsa ishte (vetë)

Lexo më shumë
Për Pëllumb Kullën, ish-Sigurimin dhe Heronjtë

Për Pëllumb Kullën, ish-Sigurimin dhe Heronjtë 39

🕔04:12, 15.Nov 2017

I nderuar z.Thano Shkrimi me titull “Një luftë që s’ka mbaruar” i Pëllumb Kullës, botuar në gazetën “Dita” të datës 14 Nëntor 2017, pavarësisht nga pëlqimet apo mospëlqimet e lexuesit, mendoj se hap një temë interesante, e cila nuk duhet

Lexo më shumë
Nuk është “aktiviste”, por një nga spiunet famëkeqe të regjimit iranian

Nuk është “aktiviste”, por një nga spiunet famëkeqe të regjimit iranian 0

🕔10:30, 12.Nov 2017

I nderuar z.Thano Një nga spiunet famëkeqe të regjimit iranian, Anne Singelton-Khodabandeh, nën maskën e një aktivisteje britanike për të drejtat e njeriut, ndodhet në Shqipëri dhe u referohet mediave shqiptare për të bërë propagandë dhe për demonizuar në to

Lexo më shumë
A ka ndonjë shpjegim për rënien e imunitetit të shqiptarëve?

A ka ndonjë shpjegim për rënien e imunitetit të shqiptarëve? 4

🕔10:05, 9.Nov 2017

I nderuar z.Kryeredaktor Pa hyrë dimri mirë qëndrat shendetësore plot me pacientë. Në verë janë prapë ding, se nga virozat vuajnë gjindja,- thonë mjekët me qetësi. Në të dyja rastet, mjeket rekomandojnë , shurup e aspirinë,shkoni në shtëpi e bëni

Lexo më shumë
Kërcitja e kokoshkave

Kërcitja e kokoshkave 3

🕔03:58, 5.Nov 2017

Përshëndetje z.Thano Më mori me vete e më coi në Vlorë aktori humorist V. V. Ishte prag vjeshte, nata e fundit e Festivalit Mbarkombëtar të Monodramës. Aty, te kafja e madhe, përkrah monumentit të Avni Rustemit, mes shëtitjeve të ngathta

Lexo më shumë
Pse nuk i vrasin më pleqtë?