Back to homepage

Kendi i Kryeredaktorit

Përgjigje e detyruar nga një emision TV, të cilën gazetat nuk ma botojnë

Përgjigje e detyruar nga një emision TV, të cilën gazetat nuk ma botojnë 158

🕔15:16, 4.Oct 2017

Zoti kryeredaktor! Jam studjues dhe historian i kinematografise, autor i 23 librave te botuara per kinematografine shqiptare dhe boterore dhe disa nga perfaqesuesit kryesore te saj. Kam ndjekur debatet ne lidhje me filmin shqiptar. Kjo eshte nje pergjigje e detyruar nga

Lexo më shumë
Edhe trotuarët po na vrasin…

Edhe trotuarët po na vrasin… 1

🕔22:54, 1.Oct 2017

Përshëndetje z.Thano! Problemi që dua të trajtoj është i prekshëm nga të gjithë. Shpresoj se botimi do te ndihmojë sado pak në rregullimin e gjendjes. Që po vritemi me armët qe i kemi e s’po grumbullohen  edhe pse ka nje

Lexo më shumë
Ti je lopë

Ti je lopë 0

🕔15:31, 30.Sep 2017

Njeriu që ka pasur kontakt, bashkëpunim, bashkëjetese, keqkuptime me lopët, sa herë konstaton te tjetri mospajtimin, që ai duke u bazuar te inteligjenca e lopës, e shpjegon për vete si rebelim, kokëfortësi, mosbindje, instinkt. Atij në tru i shfaqen asociacione

Lexo më shumë
Gjuha letrare e sakatuar në shkresa zyrtare

Gjuha letrare e sakatuar në shkresa zyrtare 15

🕔16:51, 23.Sep 2017

  I nderuar zoti Adrian Për të dalë në përfundimin e titullit të shkrimit na është dashur që në dy vitet e fundit të studiojmë 500 shkresa zyrtare me përzgjedhje të rastësishme , të formuluara nga institucione , njësi vendore

Lexo më shumë
Duhet të ndalohet rënia e borive të makinave në zonat e banuara!

Duhet të ndalohet rënia e borive të makinave në zonat e banuara! 10

🕔10:53, 16.Sep 2017

Pershendetje z.Thano, Do doja te ngrija nje problem qe na shqeteson cdo dite, bashkejetojme me te, duke u demtuar seriozisht pa e kuptuar. Ka disa dite qe eshte hapur segmenti i unazes se re qe lidh rrethrotullimin tek Miell Tirana me

Lexo më shumë
A ka minoritet bullgar në Gollobordë

A ka minoritet bullgar në Gollobordë 19

🕔00:35, 11.Sep 2017

I nderuar z.Thano Fshati Trebisht (me katër lagje -fshatra më vete), më i madhi në krahinën e Gollobordës është boshatisur për shkak se banorët e këtij fshati janë pajisur me pasaporta bullgare për të udhëtuar drejt BE-së, meqenëse Bullgaria është

Lexo më shumë
Të bësh qasje mes Skenderbeut dhe E.Hoxhës është e pakta injorancë

Të bësh qasje mes Skenderbeut dhe E.Hoxhës është e pakta injorancë 30

🕔10:27, 7.Sep 2017

I nderuar z.Thano Jam nje lexues shume i regullt i gazetes suaj, qe ne numrin e saj te pare. Jo vetem qe kenaqem dhe marr nje informacion real dhe objektiv, mbi gjithshka qe ju shkruani ne te, por sidomos, mbushem me optimizem

Lexo më shumë
Unë që po shkruaj, e kam provuar në kurrizin tim atë “dhunë”

Unë që po shkruaj, e kam provuar në kurrizin tim atë “dhunë” 7 Updated

🕔23:44, 31.Aug 2017

I nderuar z.Thano Pas disa shkrimeve në gazetën DITA, janë bërë e po bëhen reagime në rrjetet sociale nga ish-specialistë, kuadro të naftës apo edhe të Partisë së Punës në naftë. Më përpara ka patur edhe libra të botuar nga ish-specialistë nafte apo edhe

Lexo më shumë
Ekonomia dhe Sociologjia

Ekonomia dhe Sociologjia 0

🕔09:39, 30.Aug 2017

I nderuar z.Thano Vërej se sociologët tanë duan të shpjegojnë shqetësimet sociologjike të shoqërisë sonë, duke e ndarë problemin nga ekonomia. Për mendimin tim nuk kanë të drejtë në arsyetim. Pse? Duhet të jenë të  bindur  masivisht  që shkencat ekonomike

Lexo më shumë
Sqarim i SHSSH mbi lajmin “Mijëra personave me aftësi të kufizuara nuk u njihet libreza e invaliditetit”

Sqarim i SHSSH mbi lajmin “Mijëra personave me aftësi të kufizuara nuk u njihet libreza e invaliditetit” 5

🕔17:46, 21.Aug 2017

  Drejtoresha e Përgjithshme e Shërbimit Social Shtetëror, Etleva Bisha ka reaguar në lidhje me shkrimin e publikuar në Dita nga Kryetari Kombëtar i Shoqatës Shqiptare të Personavë të Paaftë, Maksim Rushi (Lexo KETU). Rushi theksonte se  mijëra personave të

Lexo më shumë