Back to homepage

Kendi i Kryeredaktorit

Ju lutem, lexojeni këtë farsë pa fund!

Ju lutem, lexojeni këtë farsë pa fund! 11

🕔15:48, 23.Jun 2017

I nderuar z.Kryeredaktor Përpara afërsisht një viti i jam drejtuar me anë të shtypit (pasi zyrtarisht është e pamundur, sepse autoritetet italiane duke kombinuar me ato shqiptare, kanë mbyllur të gjitha rrugët zyrtare) gjykatave ndërkombëtare të Hagës dhe asaj të të

Lexo më shumë
A është turp të jesh bari?

A është turp të jesh bari? 16

🕔17:21, 17.Jun 2017

  I nderuar z.Thano, ju uroj pune te mbare. Mbas shume vitesh kur do te mbeten vetem gjerat e shkruara, eshte padrejtesi te mbetet vetem cfare ka shkruar Sali Berisha. Gjithashtu. Nuk pres ndonje perfitim vetiak nga ky shkrim. Sepse

Lexo më shumë
Ne emigrantët nuk besojmë më

Ne emigrantët nuk besojmë më 30

🕔14:38, 31.May 2017

  Z.Thano Tre partite e mëdha  po shëtisin Greqinë dhe Italinë duke gërthitur se i ka marrë malli për emigrantët. Por duket se e kanë të vështirë të mbledhin njerëz në takime, pasi tashmë emigrantët janë gënjyer kaq keq, sa

Lexo më shumë
Partitë e vogla me kandidatë që nuk votojnë për veten e tyre

Partitë e vogla me kandidatë që nuk votojnë për veten e tyre 5

🕔10:15, 21.May 2017

I nderuar z.Adrian Në disa shkrime te “Dita” kam argumentuar me fakte e shifra konkrete se në zgjedhjet vendore , ku interesat janë të ngushta në territor, kur i pari në listën shumë emërore  të secilës parti , qoftë kjo

Lexo më shumë
Mos u tallni me shimpazenë

Mos u tallni me shimpazenë 8

🕔20:54, 19.May 2017

Disa stundentë shqiptarë që studionin në një vend të huaj, në fund-javë shkuan të vizitonin kopshtin zoologjik. Njëri prej tyre, që nuk e kishte për herë të parë këtë vizitë, bleu e mori me vehte një banane, një mollë, një

Lexo më shumë
“Kujdes thepin o bir!”

“Kujdes thepin o bir!” 7

🕔13:42, 13.May 2017

I nderuar z.Kryeredaktor Ngado që i vinë propozimet, e kurdoherë kur mer sugjerime, kryetari i PD-së ka vetëm një copë dru që ja ka bllokuar qëndrën e të menduarit. “Ne kemi vendosur për luftë totale, paqësore, për të mos lejuar

Lexo më shumë
Kritizerët liliputë…

Kritizerët liliputë… 0

🕔18:37, 16.Feb 2017

  Nga Idajet Jahaj   Para disa ditësh në njërin nga televizionet tona, në Tiranë, në orët e vona të mbrëmjes u zhvillua një diskutim për Dritëro Agollin. Të gjithë e dinë se çfarë u fol aty, por dua të

Lexo më shumë
Njeriu dhe Antinjeriu i Vitit sipas DITA-s

Njeriu dhe Antinjeriu i Vitit sipas DITA-s 112

🕔01:20, 5.Jan 2017

DITA po zgjedh edhe këtë vit, Njeriun dhe Antinjeriun e Vitit për 2016-n që sapo lamë pas. Kryeredaktori dhe anëtarët e kolegjiumit të redaksisë kanë dhënë mendime të ndryshme mbi emrat. Por tre prej tyre, anëtarët e Kolegjiumit Viktor Malaj,

Lexo më shumë
SIMBOLET  OGURZINJ – Një këndvështrim që nuk mëtoj ta ndaj me askënd

SIMBOLET OGURZINJ – Një këndvështrim që nuk mëtoj ta ndaj me askënd 2

🕔21:15, 5.Oct 2016

I nderuar Z. Thano! Po ju dërgoj një material që mund të ngjallë shumë polemika, prandaj gjykojeni vetë nëse është i botueshëm. Njeriu dhe njerëzimi në përgjithësi, gjatë veprimtarisë së tij shoqërore, kulturore, ekonomike dhe politike, ka synuar gjithmonë që,

Lexo më shumë
Mukja nuk është shembulli i saktë

Mukja nuk është shembulli i saktë 9

🕔10:47, 4.Oct 2016

I nderuar zoti Thano   Shkrimin “A mund të bëhet një “Mukje e dytë?”, botuar në DITA, e lexova me vëmendje. S’jam shumë dakord dhe në shtjellimin e çështjes bën t’i vësh sytë dhe i nxirren më shumë. Ja si

Lexo më shumë