Back to homepage

Kendi i Kryeredaktorit

Partitë e vogla me kandidatë që nuk votojnë për veten e tyre

Partitë e vogla me kandidatë që nuk votojnë për veten e tyre 5

🕔10:15, 21.May 2017

I nderuar z.Adrian Në disa shkrime te “Dita” kam argumentuar me fakte e shifra konkrete se në zgjedhjet vendore , ku interesat janë të ngushta në territor, kur i pari në listën shumë emërore  të secilës parti , qoftë kjo

Lexo më shumë
Mos u tallni me shimpazenë

Mos u tallni me shimpazenë 8

🕔20:54, 19.May 2017

Disa stundentë shqiptarë që studionin në një vend të huaj, në fund-javë shkuan të vizitonin kopshtin zoologjik. Njëri prej tyre, që nuk e kishte për herë të parë këtë vizitë, bleu e mori me vehte një banane, një mollë, një

Lexo më shumë
“Kujdes thepin o bir!”

“Kujdes thepin o bir!” 7

🕔13:42, 13.May 2017

I nderuar z.Kryeredaktor Ngado që i vinë propozimet, e kurdoherë kur mer sugjerime, kryetari i PD-së ka vetëm një copë dru që ja ka bllokuar qëndrën e të menduarit. “Ne kemi vendosur për luftë totale, paqësore, për të mos lejuar

Lexo më shumë
Kritizerët liliputë…

Kritizerët liliputë… 0

🕔18:37, 16.Feb 2017

  Nga Idajet Jahaj   Para disa ditësh në njërin nga televizionet tona, në Tiranë, në orët e vona të mbrëmjes u zhvillua një diskutim për Dritëro Agollin. Të gjithë e dinë se çfarë u fol aty, por dua të

Lexo më shumë
Njeriu dhe Antinjeriu i Vitit sipas DITA-s

Njeriu dhe Antinjeriu i Vitit sipas DITA-s 112

🕔01:20, 5.Jan 2017

DITA po zgjedh edhe këtë vit, Njeriun dhe Antinjeriun e Vitit për 2016-n që sapo lamë pas. Kryeredaktori dhe anëtarët e kolegjiumit të redaksisë kanë dhënë mendime të ndryshme mbi emrat. Por tre prej tyre, anëtarët e Kolegjiumit Viktor Malaj,

Lexo më shumë
SIMBOLET  OGURZINJ – Një këndvështrim që nuk mëtoj ta ndaj me askënd

SIMBOLET OGURZINJ – Një këndvështrim që nuk mëtoj ta ndaj me askënd 22

🕔21:15, 5.Oct 2016

I nderuar Z. Thano! Po ju dërgoj një material që mund të ngjallë shumë polemika, prandaj gjykojeni vetë nëse është i botueshëm. Njeriu dhe njerëzimi në përgjithësi, gjatë veprimtarisë së tij shoqërore, kulturore, ekonomike dhe politike, ka synuar gjithmonë që,

Lexo më shumë
Mukja nuk është shembulli i saktë

Mukja nuk është shembulli i saktë 9

🕔10:47, 4.Oct 2016

I nderuar zoti Thano   Shkrimin “A mund të bëhet një “Mukje e dytë?”, botuar në DITA, e lexova me vëmendje. S’jam shumë dakord dhe në shtjellimin e çështjes bën t’i vësh sytë dhe i nxirren më shumë. Ja si

Lexo më shumë
Një shkrim që keqinformon

Një shkrim që keqinformon 0

🕔10:42, 30.Sep 2016

I nderuar z.Thano Jam i ati i notares 11 vjeçare Sonja Kapedani. Lexova në DITA shkrimin me titull “Eufori e çuditshme për notin” me autor trajnerin Bashkim Aliraj dhe po ju dërgoj një replikë të trajnerit Pavllo Kisi.   Të shkruash

Lexo më shumë
E bukur godina, por s’mbaron punë!

E bukur godina, por s’mbaron punë! 2

🕔01:01, 27.Sep 2016

Poliklinika e re, apararura ”të vjetra”! Të kuptohemi, ato  mund të jenë të reja, por nuk funksionojnë . Tani s’punon E.C.O. Kohë më parë  nuk funksiononte  skopia pulmonare  ajo  stomakut e grafia (!). I nderuar z.Kryeredaktor i Ditës    

Lexo më shumë
Çfarë ka që nuk shkon me kritikët e Islamit?

Çfarë ka që nuk shkon me kritikët e Islamit? 11

🕔17:14, 21.Sep 2016

I nderuar z.Thano Jetoj në Nju Jork dhe këtu koha është flori, kurse myslimani nuk është dele e zezë. E thënë ndryshe, me gjithë respektin që kam për zotin Mustafa Nano, nuk gjej kohën dhe shkasin që të ndjek të

Lexo më shumë

Njoftim

Njoftim

Njoftim