Back to homepage

Kendi i Kryeredaktorit

REPLIKË – Shkrimi në Myftininë e Shkodrës nuk është vula dhe as myhyri i Sulltanit

REPLIKË – Shkrimi në Myftininë e Shkodrës nuk është vula dhe as myhyri i Sulltanit 32

🕔20:50, 17.Sep 2016

I nderuar z.Kryeredaktor Dje me ra ne dorë një artikull interesant i gazetes suaj te cilen e lexoj me endje. Ky shkrim ishte i autorit Paul Tedeschini te cilin e respektoj si shkrimtar dhe individ. Po të ishte e vërtetë ajo

Lexo më shumë
Pse vula e sulltanit në fasadën e Xhamisë së Parrucës në Shkodër?

Pse vula e sulltanit në fasadën e Xhamisë së Parrucës në Shkodër? 24

🕔20:12, 15.Sep 2016

Z.Kryeredaktor, kjo kerkesë për heqjen e vulës së sulltanit nga fasada e Xhamisë së Parrucës në Shkodër iu drejtue kryebashkiakes, zojes Voltana Ademi në faqen e saj zyrtare në Facebook:   Para do kohe isha në Shkodër, ku kam parë

Lexo më shumë
Vjedhja nuk është fundi i botës por na quajnë si qytetarë të botës së tretë

Vjedhja nuk është fundi i botës por na quajnë si qytetarë të botës së tretë 4

🕔19:37, 13.Sep 2016

I nderuar z.Thano Sapo e ula telefonin me time shoqe dhe ende nuk me eshte fashitur zemrimi. Ajo ka fluturuar nga Firenze ne Tirane me nje shoqeri ajrore e cila sapo ka prere shiritin me nje emer terheqes: Ernest, e

Lexo më shumë
A ishte gafë vendlindja në dokumentet e Vatikanit për Shën Terezën?

A ishte gafë vendlindja në dokumentet e Vatikanit për Shën Terezën? 21

🕔21:04, 7.Sep 2016

I nderuar z.Kryeredaktor Disa ditë më parë ju dhe media të tjera botuat lajmin se në dokumentet e shenjtërimit të Nënë Terezës është shënuar vendlindja e saj: Shkup, Shqipëri. Këto dokumente të shpërndara nga Selia e Shenjtë janë zyrtare, ndërsa

Lexo më shumë
Për Bankersin, 2.5 miliardë dollarë naftë shqiptare dhe Qeveritë

Për Bankersin, 2.5 miliardë dollarë naftë shqiptare dhe Qeveritë 13

🕔19:01, 1.Sep 2016

I nderuar Z.Thano Duke ju falenderuar për botimin e artikullit tim “Koncesionet dhe shoqëria civile” dt. 10.5.20016, po ju dërgoj disa të dhëna mbi marrëveshjet hidrokarbure, që mori spunto nga anoncimi i Bankers më 29 gusht se raporti auditues i palës

Lexo më shumë
Jam një librare… Ju lutem lexojeni këtë letër!

Jam një librare… Ju lutem lexojeni këtë letër! 23

🕔18:14, 30.Aug 2016

Z.Thano, Une qe po ju shkruaj jam Andoneta Mehilli qe kam ndertuar nje biznes Librari ne Rrugen “Myslym Shyri” qe prej 12 vjetesh. Te besh biznes ne Shqiperi eshte e veshtire dhe te besh librari eshte akoma me e veshtire.

Lexo më shumë
Tranzicion shpresëvrasës…

Tranzicion shpresëvrasës… 6

🕔19:35, 27.Aug 2016

I nderuar z.Thano Ju shkruaj pas lajmeve lidhur me zjarret që po djegin pyjet.  Nuk është lajm i ri. Që nga viti 2003 e ketej sipërfaqet e djeguara nga pyjet kanë qenë të konsiderueshme, mesatarisht mbi 10 mije ha në

Lexo më shumë
Topi bam e Muçua…

Topi bam e Muçua… 16

🕔11:21, 25.Aug 2016

Respekt DITA! Je gazeta ime e përditshme, sepse je e vetmja gazetë, në të cilën shkrimet e autorëve tuaj që shkruajnë me këmbë në tokë e me mend në kokë, lexohen me endje për vërtetësinë dhe boshtin atdhetar që i

Lexo më shumë
E kam fajin unë…

E kam fajin unë… 4

🕔13:30, 22.Aug 2016

I nderuar z.Thano Jam një qytetar, si shumë të tjerë, që nuk kam zënë asnjë pronë të dikujt tjetër, veçse më kanë zënë. Zotëroj një pjesë të oborrit dhe shtëpinë që e ka blerë babai që nga viti 1959 dhe

Lexo më shumë
Komente nga lexuesit dhe përgjigjet e kryeredaktorit

Komente nga lexuesit dhe përgjigjet e kryeredaktorit 19

🕔23:54, 14.May 2015 Lexo më shumë

Njoftim

Njoftim

Njoftim