Back to homepage

Kendi i Kryeredaktorit

Dy xhepistë 70 vjeçarë, 28 vjet pas “ndërrimit të sistemit”

Dy xhepistë 70 vjeçarë, 28 vjet pas “ndërrimit të sistemit” 7

🕔17:47, 12.Jul 2018

I nderuar z.Thano Në moshën e tretë, njeriu shumë huqe të këqia i pret. Nga pjekuria, pamundësia e turpi nga shoqëria. Kjo është e përgjithshmja e jetës, por kur has tek e veçanta, në këtë të përgjithshme krejtësisht habitesh, të

Lexo më shumë
Lufta midis te resë e të vjetrës nuk është e thjeshtë

Lufta midis te resë e të vjetrës nuk është e thjeshtë 8

🕔08:59, 10.Jul 2018

I nderuar Thano Zoti Pandeli Majko ka bërë shumë mirë që nuk e ka votuar të ashtuquajturin ligj për Teatrin, të miratuar të enjten në Parlament. Më mirë kështu, “sahanët pa kapak”. Deri më tani ky zotëri ishte “i fundmi

Lexo më shumë
Z.Rama, duan ta mërzitin kardiologun që dërguat në Korçë

Z.Rama, duan ta mërzitin kardiologun që dërguat në Korçë 4

🕔02:31, 9.Jul 2018

I nderuar z.Thano Jam nje qytetar nga Korça, në rradhë të parë falenderoj Z. Rama dhe Ministrine e Shendetsise që keto vitet e fundit i kanë dhënë rendësi kompletimit të reparteve të spitaleve me kuadro që të pergatiten duke siguruar

Lexo më shumë
Çfarë do bëhet me ne 30 mijë të diskriminuarit?

Çfarë do bëhet me ne 30 mijë të diskriminuarit? 5

🕔10:00, 5.Jul 2018

I nderuar z.Kryeredaktor Ju lutem botoni në këndin tuaj, letrën tonë të hapur për kryeministrin Edi Rama. E kemi shkruar në pergjigje te ligjit te ri te strehimit dhe e kemi titulluar: Qeveritarë e ligjvenes, a do te vini barazi

Lexo më shumë
Lajme të tilla na kthejnë besimin te humanizmi

Lajme të tilla na kthejnë besimin te humanizmi 3

🕔10:51, 29.Jun 2018

I nderuar z.Kryeredaktor Duke ndjekur lajmet që japin pa pushim mjetet e ndryshme të informacionit në Shqipëri, njeriu humbet besimin te humanizmi dhe qytetërimi, humbet besimin tek e ardhmja e vendit të tij. Shqiptari sheh e dëgjon pa ndërprerje lajme

Lexo më shumë
Komandanti “nuk vjen” në sheshet dhe rrugët e pista!

Komandanti “nuk vjen” në sheshet dhe rrugët e pista! 48

🕔11:21, 26.Jun 2018

I nderuar z.Thano Intelektualët e vërtetë, pavarësisht situatave politike e social-ekonomike, me të cilat janë të detyruar të kenë lidhje, qoftë dhe pragmatiste, kanë mision të flasin, të shkruajnë e të operojnë për të vërtetën, e cila, mund të zhytet,

Lexo më shumë
Një shpjegim për bukën e mikut

Një shpjegim për bukën e mikut 9

🕔09:36, 20.Jun 2018

I nderuar z.Thano Kryeministri Edi Rama ishte më 16 Qershor, në Lurë. Unë e përshëndeta dje dhe po e përshëndes sërish këtë vizitë të tij në vendlindjen time. Kam disa vjet, që jam në frontin e sulmuesve të qeverisë dhe

Lexo më shumë
Kështjella e Krujës, Kështjella e Trojës dhe shija e qershisë

Kështjella e Krujës, Kështjella e Trojës dhe shija e qershisë 1

🕔08:05, 18.Jun 2018

Përshëndetje, z.Kryeredaktor Po ua dërgoj një shkrim mbi luftën në Kosovë dhe luftën dixhitale të tjetërsimit social, të para nga syri i një regjisoreje. Luftërat gjithnjë janë të reja, kanë qasje ndryshe dhe shpërfaqen me pamje të larmishme. Edhe armiqtë

Lexo më shumë
Të mos i besojmë këto dëshmi?

Të mos i besojmë këto dëshmi? 9

🕔15:01, 16.Jun 2018

I nderuar z.Kryeredaktor Sapo lexova shkrimin “A ishte Skënderbeu nga Hasi” të Prof. Asoc. Dr. Muhamet Bela, botuar në gazetën “Dita”. Është e natyrshme që për një fis legjendar të shqiptarëve, siç ishte fisi i Kastriotëve dhe për një figurë

Lexo më shumë
Rrogat e gazetarëve dhe një rast i jetuar

Rrogat e gazetarëve dhe një rast i jetuar 8

🕔03:41, 9.Jun 2018

I nderuar kryeredaktor z.Adrian Thano Më tërhoqi vëmendjen një shkrim i djeshëm te gazeta Juaj “Për ata që janë indinjuar nga rroga 45 milion në muaj e Fevzos”. M’u kujtua një rast i përjetuar kur kam qenë Drejtor i Shtypit

Lexo më shumë