Back to homepage

Kendi i Kryeredaktorit

Thaçi-Berisha dhe një rrëfim i Bullatoviç për embargon e naftës

Thaçi-Berisha dhe një rrëfim i Bullatoviç për embargon e naftës 34

🕔09:45, 8.Aug 2018

Nga Adrian Thano* “Nuk marrim këshilla nga ata që furnizuan me naftë Milloshevicin”. Hashim Thaçi më në fund e tha hapur atë që në Shqipëri e dinë të gjithë prej vitesh. Deklarata e pazakontë për mjedisin kosovar duket e ka bërë

Lexo më shumë
Një monument kulture në degradim

Një monument kulture në degradim 7

🕔08:44, 7.Aug 2018

Nga Aleksandër Papa Zoti Adrian, jam Aleksandër Papa, gazetar tani në pension. Kam punuar shumë vite në gazetën “Bashkimi” e “Puna”, si dhe jam marrë shumë vite edhe me botime librash e revistash në shtëpi botuese, apo Dhomën e Tregtisë dhe

Lexo më shumë
Qendra e “lindi” Teatrin apo Teatri e “lindi” Qendrën?

Qendra e “lindi” Teatrin apo Teatri e “lindi” Qendrën? 11

🕔11:41, 22.Jul 2018

Në shkrimin e të premtes “Zbulohet projekti i ‘Fushës’ me…” që bën fjalë mbi propozimet apo projektet që janë bërë nga ana e subjektit ndërtues (“Fusha”), dy autorët e saj nga agjensija “Birn”, ç’është e vërteta me emër në fushën

Lexo më shumë
Në autobusë dhe në ambjente publike me “veshje seksi” (?!)

Në autobusë dhe në ambjente publike me “veshje seksi” (?!) 23

🕔07:46, 18.Jul 2018

Teksa isha ulur në një ndenjëse të autobusit urban të Tiranës dhe po kontrolloja celularin, më tërhoqi vëmendjen një udhëtare që sapo hipi në njërën nga qëndresat. Por, me sa pashë, nuk isha befasuar vetëm unë, edhe të tjerë e

Lexo më shumë
Abuzive dhe kriminale ajo që po ndodh në Ulëz

Abuzive dhe kriminale ajo që po ndodh në Ulëz 6

🕔16:00, 14.Jul 2018

Pershendetje z.Thano Une qe po ju shkruaj jam Kol Rica nga Qyteza Ulez. Po ju shkruaj per H/C Ulzes dhe Shkopetit dhe impaktin qe ka patur shitja e tyre tek banoret e zones. Po flasim per dy H/C me te

Lexo më shumë
Dy xhepistë 70 vjeçarë, 28 vjet pas “ndërrimit të sistemit”

Dy xhepistë 70 vjeçarë, 28 vjet pas “ndërrimit të sistemit” 7

🕔17:47, 12.Jul 2018

I nderuar z.Thano Në moshën e tretë, njeriu shumë huqe të këqia i pret. Nga pjekuria, pamundësia e turpi nga shoqëria. Kjo është e përgjithshmja e jetës, por kur has tek e veçanta, në këtë të përgjithshme krejtësisht habitesh, të

Lexo më shumë
Lufta midis te resë e të vjetrës nuk është e thjeshtë

Lufta midis te resë e të vjetrës nuk është e thjeshtë 8

🕔08:59, 10.Jul 2018

I nderuar Thano Zoti Pandeli Majko ka bërë shumë mirë që nuk e ka votuar të ashtuquajturin ligj për Teatrin, të miratuar të enjten në Parlament. Më mirë kështu, “sahanët pa kapak”. Deri më tani ky zotëri ishte “i fundmi

Lexo më shumë
Z.Rama, duan ta mërzitin kardiologun që dërguat në Korçë

Z.Rama, duan ta mërzitin kardiologun që dërguat në Korçë 4

🕔02:31, 9.Jul 2018

I nderuar z.Thano Jam nje qytetar nga Korça, në rradhë të parë falenderoj Z. Rama dhe Ministrine e Shendetsise që keto vitet e fundit i kanë dhënë rendësi kompletimit të reparteve të spitaleve me kuadro që të pergatiten duke siguruar

Lexo më shumë
Çfarë do bëhet me ne 30 mijë të diskriminuarit?

Çfarë do bëhet me ne 30 mijë të diskriminuarit? 5

🕔10:00, 5.Jul 2018

I nderuar z.Kryeredaktor Ju lutem botoni në këndin tuaj, letrën tonë të hapur për kryeministrin Edi Rama. E kemi shkruar në pergjigje te ligjit te ri te strehimit dhe e kemi titulluar: Qeveritarë e ligjvenes, a do te vini barazi

Lexo më shumë
Lajme të tilla na kthejnë besimin te humanizmi

Lajme të tilla na kthejnë besimin te humanizmi 3

🕔10:51, 29.Jun 2018

I nderuar z.Kryeredaktor Duke ndjekur lajmet që japin pa pushim mjetet e ndryshme të informacionit në Shqipëri, njeriu humbet besimin te humanizmi dhe qytetërimi, humbet besimin tek e ardhmja e vendit të tij. Shqiptari sheh e dëgjon pa ndërprerje lajme

Lexo më shumë