Back to homepage

Kendi i Kryeredaktorit

Njeriu dhe Antinjeriu i Vitit sipas DITA-s

Njeriu dhe Antinjeriu i Vitit sipas DITA-s 112

🕔01:20, 5.Jan 2017

DITA po zgjedh edhe këtë vit, Njeriun dhe Antinjeriun e Vitit për 2016-n që sapo lamë pas. Kryeredaktori dhe anëtarët e kolegjiumit të redaksisë kanë dhënë mendime të ndryshme mbi emrat. Por tre prej tyre, anëtarët e Kolegjiumit Viktor Malaj,

Lexo më shumë
SIMBOLET  OGURZINJ – Një këndvështrim që nuk mëtoj ta ndaj me askënd

SIMBOLET OGURZINJ – Një këndvështrim që nuk mëtoj ta ndaj me askënd 2

🕔21:15, 5.Oct 2016

I nderuar Z. Thano! Po ju dërgoj një material që mund të ngjallë shumë polemika, prandaj gjykojeni vetë nëse është i botueshëm. Njeriu dhe njerëzimi në përgjithësi, gjatë veprimtarisë së tij shoqërore, kulturore, ekonomike dhe politike, ka synuar gjithmonë që,

Lexo më shumë
Mukja nuk është shembulli i saktë

Mukja nuk është shembulli i saktë 9

🕔10:47, 4.Oct 2016

I nderuar zoti Thano   Shkrimin “A mund të bëhet një “Mukje e dytë?”, botuar në DITA, e lexova me vëmendje. S’jam shumë dakord dhe në shtjellimin e çështjes bën t’i vësh sytë dhe i nxirren më shumë. Ja si

Lexo më shumë
Një shkrim që keqinformon

Një shkrim që keqinformon 0

🕔10:42, 30.Sep 2016

I nderuar z.Thano Jam i ati i notares 11 vjeçare Sonja Kapedani. Lexova në DITA shkrimin me titull “Eufori e çuditshme për notin” me autor trajnerin Bashkim Aliraj dhe po ju dërgoj një replikë të trajnerit Pavllo Kisi.   Të shkruash

Lexo më shumë
E bukur godina, por s’mbaron punë!

E bukur godina, por s’mbaron punë! 2

🕔01:01, 27.Sep 2016

Poliklinika e re, apararura ”të vjetra”! Të kuptohemi, ato  mund të jenë të reja, por nuk funksionojnë . Tani s’punon E.C.O. Kohë më parë  nuk funksiononte  skopia pulmonare  ajo  stomakut e grafia (!). I nderuar z.Kryeredaktor i Ditës    

Lexo më shumë
Çfarë ka që nuk shkon me kritikët e Islamit?

Çfarë ka që nuk shkon me kritikët e Islamit? 11

🕔17:14, 21.Sep 2016

I nderuar z.Thano Jetoj në Nju Jork dhe këtu koha është flori, kurse myslimani nuk është dele e zezë. E thënë ndryshe, me gjithë respektin që kam për zotin Mustafa Nano, nuk gjej kohën dhe shkasin që të ndjek të

Lexo më shumë
REPLIKË – Shkrimi në Myftininë e Shkodrës nuk është vula dhe as myhyri i Sulltanit

REPLIKË – Shkrimi në Myftininë e Shkodrës nuk është vula dhe as myhyri i Sulltanit 32

🕔20:50, 17.Sep 2016

I nderuar z.Kryeredaktor Dje me ra ne dorë një artikull interesant i gazetes suaj te cilen e lexoj me endje. Ky shkrim ishte i autorit Paul Tedeschini te cilin e respektoj si shkrimtar dhe individ. Po të ishte e vërtetë ajo

Lexo më shumë
Pse vula e sulltanit në fasadën e Xhamisë së Parrucës në Shkodër?

Pse vula e sulltanit në fasadën e Xhamisë së Parrucës në Shkodër? 22

🕔20:12, 15.Sep 2016

Z.Kryeredaktor, kjo kerkesë për heqjen e vulës së sulltanit nga fasada e Xhamisë së Parrucës në Shkodër iu drejtue kryebashkiakes, zojes Voltana Ademi në faqen e saj zyrtare në Facebook:   Para do kohe isha në Shkodër, ku kam parë

Lexo më shumë
Vjedhja nuk është fundi i botës por na quajnë si qytetarë të botës së tretë

Vjedhja nuk është fundi i botës por na quajnë si qytetarë të botës së tretë 4

🕔19:37, 13.Sep 2016

I nderuar z.Thano Sapo e ula telefonin me time shoqe dhe ende nuk me eshte fashitur zemrimi. Ajo ka fluturuar nga Firenze ne Tirane me nje shoqeri ajrore e cila sapo ka prere shiritin me nje emer terheqes: Ernest, e

Lexo më shumë
A ishte gafë vendlindja në dokumentet e Vatikanit për Shën Terezën?

A ishte gafë vendlindja në dokumentet e Vatikanit për Shën Terezën? 21

🕔21:04, 7.Sep 2016

I nderuar z.Kryeredaktor Disa ditë më parë ju dhe media të tjera botuat lajmin se në dokumentet e shenjtërimit të Nënë Terezës është shënuar vendlindja e saj: Shkup, Shqipëri. Këto dokumente të shpërndara nga Selia e Shenjtë janë zyrtare, ndërsa

Lexo më shumë