Back to homepage

Kopertina

26 qershor 2019

26 qershor 2019 1 Updated

🕔02:00, 26.Jun 2019 Lexo më shumë
25 qershor 2019

25 qershor 2019 11 Updated

🕔02:00, 25.Jun 2019 Lexo më shumë
24 qershor 2019

24 qershor 2019 12 Updated

🕔02:04, 24.Jun 2019 Lexo më shumë
23 qershor 2019

23 qershor 2019 10

🕔01:26, 23.Jun 2019

  Nga Bedri Islami Nga nesër, e hënë, vendi hyn në njërën nga javët më të nxehta politike të tij. Pas njëzet viteve duket sikur shumë gjëra do të radikalizohen dhe se një ndërlikim i madh është para njerëzve. Opozita

Lexo më shumë
22 qershor 2019

22 qershor 2019 7 Updated

🕔02:00, 22.Jun 2019 Lexo më shumë
21 qershor 2019

21 qershor 2019 5 Updated

🕔02:00, 21.Jun 2019 Lexo më shumë
20 qershor 2019

20 qershor 2019 6

🕔02:00, 20.Jun 2019

Bedri Islami Unë kam qenë njëri ndër ata që e kanë menduar se situata në këtë prag zgjedhjesh vendore do të  eskalojë dhe se fillimi i këtij eskalimi do të ishte qyteti im i lindjes, Shkodra. E kam menduar se

Lexo më shumë
19 qershor 2019

19 qershor 2019 8 Updated

🕔02:12, 19.Jun 2019 Lexo më shumë
18 qershor 2019

18 qershor 2019 11

🕔02:00, 18.Jun 2019

Përgjimet, si Gazetari gjerman thotë që nuk ka asnjë lidhje me PD. Por është e qartë cili është burimi, vetë gazetari nuk ka qenë asnjë ditë në Shqipëri; ai i ka marrë përgjimet prej opozitës e këta prej njerëzve në

Lexo më shumë
17 qershor 2019

17 qershor 2019 8

🕔00:24, 17.Jun 2019

Nga Bedri Islami Nga sot, e hënë, nisin dy javët e fundit të fushatës për zgjedhjet e 30 qershorit, të cilat nuk dihet se çfarë do të sjellin. Dy skajet e një litari politik janë tërhequr aq shumë, në dy

Lexo më shumë