Back to homepage

Kopertina

8 dhjetor 2012

8 dhjetor 2012 0

🕔02:15, 8.Dec 2012 Lexo më shumë
7 dhjetor 2012

7 dhjetor 2012 3

🕔01:55, 7.Dec 2012

Kryeartikulli i sotëm flet për historinë shqiptare të Francesko Beketit, personi të cilin shumë shqiptarë e mbajnë mend si italianin që nënshkroi me Fatos Nanon të parën tentativë për import plehrash në Shqipëri gjatë kohës kur Nano ishte kryeministër, projekt

Lexo më shumë
6 dhjetor 2012

6 dhjetor 2012 1

🕔02:39, 6.Dec 2012

Historia kryesore në kopertinën e sotme është ajo e Tushe Osmanit, gruas së vetëvrarë dje në Gërdec. DITA sjell historinë tragjike të familjes së shuar nga krimi shtetëror i Gërdecit. Tushe Osmani humbi vajzën 18 vjecare në atë ngjarje dhe

Lexo më shumë
5 dhjetor 2012

5 dhjetor 2012 1

🕔02:40, 5.Dec 2012

Miremengjes te gjitheve. Kopertina e sotme e DITA-s pasqyrohet ne faqet 2-3 te gazetes dhe permban deklarimet e djeshme të k/ministrit Sali Berisha nga Vlora, reagimet si dhe nje analize ku argumentohet pse projekti i shpallur dje nga Berisha“shtetësi shqiptare për

Lexo më shumë
4 dhjetor 2012

4 dhjetor 2012 6

🕔02:15, 4.Dec 2012

Zyrtari që ka dekretuar dje Nishani për postin e kryeprokurorit të përgjithshëm është zyrtari që ka mbuluar skandalin e deklarimeve të rreme në deklaratat e pasurisë së Lulzim Bashës, politikanit të vendosur në krye të Bashkisë së Tiranës me vjedhje

Lexo më shumë
3 dhjetor 2012

3 dhjetor 2012 0

🕔02:20, 3.Dec 2012 Lexo më shumë
2 dhjetor 2012

2 dhjetor 2012 9

🕔01:44, 2.Dec 2012 Lexo më shumë
1 dhjetor 2012

1 dhjetor 2012 0

🕔02:31, 1.Dec 2012 Lexo më shumë
30 nëntor 2012

30 nëntor 2012 0

🕔09:56, 30.Nov 2012 Lexo më shumë
29 nëntor 2012

29 nëntor 2012 17

🕔02:20, 29.Nov 2012

gazeta dita cover gazeta dita cover

Lexo më shumë