Back to homepage

Kopertina

24 shkurt 2013

24 shkurt 2013 0

🕔08:44, 24.Feb 2013 Lexo më shumë
Mercenarë e marka gjermane, lidhjet Berisha-Bukoshi (si u zhdukën paratë e mërgatës kosovare për luftën)

Mercenarë e marka gjermane, lidhjet Berisha-Bukoshi (si u zhdukën paratë e mërgatës kosovare për luftën) 0

🕔19:14, 22.Feb 2013

Mediet kosovare kanë njoftuar në muajin Dhjetor të vitit të kaluar se një grup bashkëthemeluesish të fondeve për ndihmën e Kosovës i kanë dërguar në letër kryeprokurorit shqiptar Adriatik Llalla për hetimin e shitjes së Bankës “Dardania” e themeluar nga

Lexo më shumë
Amerika e vështirë e Eduardit

Amerika e vështirë e Eduardit 33

🕔17:32, 19.Feb 2013

Çfarë i ka ndodhur Eduard Selamit dy vitet e fundit në SHBA. Nga dënimi në Gjykatë i paditur nga dentisti i vet, te divorci dhe dëbimi nga shtëpia prej bashkëshortes Pegi, ish-Miss i viteve ’90. Faksimilet e dënimit gjyqësor, ngelja

Lexo më shumë
Klani Tropoja në Dogana

Klani Tropoja në Dogana 41

🕔17:43, 18.Feb 2013

Kur disa ditë më parë punonjësit e doganës panë listën e konkuruesve për hetues doganorë, kategoria C1, shumë prej tyre mund të kenë vënë buzën në gaz pa folur. Me 99 pikë nga 100 të mundshme (kaq është e vështirë

Lexo më shumë
17 shkurt 2013

17 shkurt 2013 0

🕔00:50, 17.Feb 2013 Lexo më shumë
16 shkurt 2013

16 shkurt 2013 0

🕔00:45, 16.Feb 2013 Lexo më shumë
15 shkurt 2013

15 shkurt 2013 5

🕔00:33, 15.Feb 2013 Lexo më shumë
14 shkurt 2013

14 shkurt 2013 0

🕔13:00, 14.Feb 2013 Lexo më shumë
13 shkurt 2013

13 shkurt 2013 0

🕔09:33, 13.Feb 2013

Një analizë e asaj qe po ndodh me naften ne nje interviste me profesor Maksim Shulin, qe mbi te gjitha apelon: Ndalni urgjentisht privatizimin! Ç’po ndodh me Albpetrolin, pse Opozita duhet të çojë menjëherë ligjin e privatizimit në Kushtetuese, pyetjet

Lexo më shumë
12 shkurt 2013

12 shkurt 2013 2

🕔03:22, 12.Feb 2013 Lexo më shumë