Back to homepage

Kopertina

A është i mundur një proces gjyqësor ndaj Berishës?

A është i mundur një proces gjyqësor ndaj Berishës? 6

🕔04:59, 3.Nov 2013

Mero Baze thotë se “Sali Berisha ka një siguri të tepruar për mosdënimin e tij”. Në editorialet e tij të ditëve të fundit në Tema Online, Baze, përmend arrestimin e Berishës, por lexuesit që komentojnë poshtë shkrimeve, tregohen skeptikë lidhur

Lexo më shumë
Paralajmërimi, Shqipëria do përjashtohet nga sistemi i Kartonit Jeshil

Paralajmërimi, Shqipëria do përjashtohet nga sistemi i Kartonit Jeshil 3

🕔00:17, 2.Nov 2013

Byroja Evropiane e Sigurimeve i ka dërguar një paralajmërim serioz palës shqiptare, ku kjo e fundit paralajmërohet seriozisht për përjashtimin nga Sistemi i Kartonit Jeshil. Letra e zbuluar ekskluzivisht nga DITA daton më 3 Tetor të këtij  viti ndërsa në

Lexo më shumë
31 tetor 2013

31 tetor 2013 4

🕔01:59, 31.Oct 2013 Lexo më shumë
Mbi “shtetin zero” të ditëve të fundit të Berishës

Mbi “shtetin zero” të ditëve të fundit të Berishës 3

🕔02:24, 30.Oct 2013

Jemi në fillim të vitit 1997. Vendi ziente, por ende nuk kishte shpërthyer e ashtuquajtura krizë e firmave piramidale. Ndërsa shumica e shqiptarëve që kishin investuar në këto skema nuk mund të parashikonin se ç’do të ndodhte në të ardhmen

Lexo më shumë
SHENIM: A do “ecin” më përpara benët?

SHENIM: A do “ecin” më përpara benët? 49

🕔09:41, 27.Oct 2013

Në 18 korrik të këtij viti, rreth një muaj pas zgjedhjeve të 23 Qershorit, Edi Rama e akuzoi Ministrin e Mbrojtjes, Arben Imami, për veprimtari kriminale. Gjatë fjalës së tij në mbledhjen e Grupit Parlamentar socialist, Rama tha se në

Lexo më shumë
27 tetor 2013

27 tetor 2013 2

🕔01:26, 27.Oct 2013 Lexo më shumë
Imam gjullurdia

Imam gjullurdia 47

🕔14:02, 26.Oct 2013

Vazhdimisht vitet e fundit mediet kanë bërë publiket lidhjet e forta Shqipëri-Serbi për sa i përket importit, eksportit dhe tranzitimit të armatimeve dhe lëndëve shpërthyese. Viti 2012 nuk mund të bënte përjashtim nga ky “rregull”.Gjatë këtij viti me gjithë zhurmën

Lexo më shumë
Mali i Zi nxjerr (zyrtarisht) të palarat e Arben Imamit

Mali i Zi nxjerr (zyrtarisht) të palarat e Arben Imamit 2

🕔00:26, 26.Oct 2013

Vazhdimisht vitet e fundit mediet kanë bërë publiket lidhjet e forta Shqipëri-Serbi për sa i përket importit, eksportit dhe tranzitimit të armatimeve dhe lëndëve shpërthyese. Viti 2012 nuk mund të bënte përjashtim nga ky “rregull”.Gjatë këtij viti me gjithë zhurmën

Lexo më shumë
Edhe fasulet i ke përlarë o Shpëtim?

Edhe fasulet i ke përlarë o Shpëtim? 53

🕔16:26, 25.Oct 2013

Kryeministri Edi Rama bëri dje një prezantim të detajuar të financave shqiptare dhe pse është e nevojshme të ketë një akt normativ me ndryshime në buxhetin e shtetit për këtë vit kalendarik. Ndër konstatimet e asaj çfarë ka gjetur qeveria

Lexo më shumë
Rama në Kuvend, shifrat e skandalit me Rezervat e Shtetit

Rama në Kuvend, shifrat e skandalit me Rezervat e Shtetit 7

🕔00:22, 25.Oct 2013

Kryeministri Edi Rama bëri dje një prezantim të detajuar të financave shqiptare dhe pse është e nevojshme të ketë një akt normativ me ndryshime në buxhetin e shtetit për këtë vit kalendarik. Ndër konstatimet e asaj çfarë ka gjetur qeveria

Lexo më shumë