Back to homepage

Kopertina

09 mars 2013

09 mars 2013 0

🕔04:23, 9.Mar 2013 Lexo më shumë
Sondazh kombëtar i DITA-s: PS e para, PD e dyta dhe AK e treta

Sondazh kombëtar i DITA-s: PS e para, PD e dyta dhe AK e treta 6

🕔17:46, 7.Mar 2013

Redaksia e gazetës DITA, në periudhën 1-6 mars, zhvilloi një sondazh opinioni kombëtar nëpërmjet telefonatave celulare. Kampioni u përzgjodh ndër numrat e kompanive Vodafone, AMC, Eagle dhe Plus, në mënyrë krejt rastësore. Nga 1,897 anketime të filluara, u mbaruan deri

Lexo më shumë
Dritëro Agolli: Shqipëria? Gomari para kalit…

Dritëro Agolli: Shqipëria? Gomari para kalit… 20

🕔15:50, 6.Mar 2013

Një bisedë me shkrimtarin Dritëro Agolli: Shqipëria sot? Gomari para kalit… Rrëfimi i patriarkut të letrave shqipe: Nga përgjigja me fabul për situatën e sotme politike te raportet e së shkuarës me Enver Hoxhën e Mehmet Shehun. Pse ka zmadhuar

Lexo më shumë
Çimka në KQZ

Çimka në KQZ 4

🕔15:30, 5.Mar 2013

Së paku dy nga anëtarët e KQZ-së janë njoftuar në rrugë informale nga punonjës të administratës se në zyrën e tyre janë vendosur çimka përgjimi… Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nën përgjim? Dy antarë të këtij komisioni kanë ngritur problemin prej

Lexo më shumë
Vizita sekrete e kumbarit amerikan

Vizita sekrete e kumbarit amerikan 8

🕔21:45, 4.Mar 2013

Prapaskena e vizitës së fshehtë të Toni Podestës të mërkurën e 20 shkurtit në Tiranë. Pse u thirr ai me urgjencë nga Berisha vetëm një ditë para vizitës së Zv. Ndihmës sekretarit të Shtetit Filip Riker. Dështimi për të “zbutur”

Lexo më shumë
04 mars 2013

04 mars 2013 0

🕔02:32, 4.Mar 2013 Lexo më shumë
02 mars 2013

02 mars 2013 0

🕔01:59, 2.Mar 2013 Lexo më shumë
Pam-pam në tajare (siç do shprehej kryeministri)

Pam-pam në tajare (siç do shprehej kryeministri) 1

🕔13:29, 1.Mar 2013

Ndoshta përbën një episod  që nuk ka të ngjashëm në të gjithë historinë e Ministrave të Brendshëm. “Ulu aty”. Kaq mjaftonte që njeriu që ka në dorë Ministrinë e Brendshme të bindej si një fëmijë i frikësuar, e të ulej

Lexo më shumë
Pam-pam në tajare (siç do shprehej kryeministri)

Pam-pam në tajare (siç do shprehej kryeministri) 0

🕔02:50, 1.Mar 2013

Ndoshta përbën një episod  që nuk ka të ngjashëm në të gjithë historinë e Ministrave të Brendshëm. “Ulu aty”. Kaq mjaftonte që njeriu që ka në dorë Ministrinë e Brendshme të bindej si një fëmijë i frikësuar, e të ulej

Lexo më shumë
28 shkurt 2013

28 shkurt 2013 0

🕔05:25, 28.Feb 2013 Lexo më shumë