Back to homepage

Kopertina

Nok-nok-nok… Përgjigju Flamur!

Nok-nok-nok… Përgjigju Flamur! 18

🕔13:23, 28.May 2013

Një kërkim elektronik në regjistrin e gjendjes civile dhe në regjistrin ekzistues të zgjedhësve nxjerr në pah disa të dhëna kontradiktore mbi numrin e vëllezërve të ministrit të brendshëm Flamur Noka. Në listën zyrtare të zgjedhësve deri më datën 13

Lexo më shumë
27 maj 2013

27 maj 2013 12

🕔12:46, 27.May 2013 Lexo më shumë
Diversioni i medias dhe rasti ‘Naço’

Diversioni i medias dhe rasti ‘Naço’ 8

🕔10:33, 26.May 2013

Eshte e tepert te kujtojme “shakane” e perfaqesuesit te LSI-se ne thirrjen e tij per te pagezuar Meten si kryeministrin e ardhshem ne paszgjedhjet e Qershorit. Kjo per faktin e thjeshte  se nese dikush hedh nje objekt pa vlere ne

Lexo më shumë
Ç’po ndodh brenda “dollapëve” të CEZ?

Ç’po ndodh brenda “dollapëve” të CEZ? 55

🕔10:31, 23.May 2013

Kanë kaluar më pak se tre muaj nga dita kur Sahit Dollapi mori nën kontroll kompaninë e shpërndarjes të energjisë elektrike ose CEZ sha dhe, mbi ujin e pistë të kësaj aventure, e vërteta po del çdo ditë e më

Lexo më shumë
Vallja e pamundur e PD-së

Vallja e pamundur e PD-së 18

🕔11:35, 22.May 2013

A është e vërtetë që vota reale do nxjerrë jo vetëm “miun” në Jug, por dhe “arushën” në Veri? Sa mandate merr e majta dhe sa e djathta në 12 qarqe: Një analizë në shifra duke filluar nga tri palë

Lexo më shumë
PD ka kandiduar (dhe rikandiduar) një të kërkuar në SHBA për ngacmime seksuale

PD ka kandiduar (dhe rikandiduar) një të kërkuar në SHBA për ngacmime seksuale 52

🕔12:22, 21.May 2013

 Kryetari i komunës Prezë është Ahmet Halili, i ardhur si kandidaturë e Partisë Demokratike është shpallur që në vitin 2002 person në kërkim në Shtetet e Bashkuara për ngacmim seksual të një minoreneje dhe për rrahjen e një personi. Që

Lexo më shumë
Jemi turpi i NATO-s!

Jemi turpi i NATO-s! 22

🕔13:12, 20.May 2013

Ditët e fundit në reklamat televizive në Tv Klan dhe në TVSH, Ministria e Mbrojtjes paraqet një spot ku ushtria shqiptare, sidomos flota, duket në formën më të mirë të saj. Por a korrespondon realiteti në baza ushtarake me imazhet

Lexo më shumë
Doktor Dështimi  (shumëzim për 18)

Doktor Dështimi (shumëzim për 18) 24

🕔11:42, 19.May 2013

Në fushatën e zgjedhjeve parlamentare të 23 qershorit 2013 një rëndësi të veçantë kanë marrë edhe debatet në fushën e programeve sidomos të treguesve ekonomikë, financiarë dhe socialë. Lidershipi i PD e ka fokusuar veprimtarinë e tij në bëmat e

Lexo më shumë
Çfarë e trembi Berishën në Shkodër?

Çfarë e trembi Berishën në Shkodër? 55

🕔11:38, 17.May 2013

Sa bazë kanë zërat që Shkodra e përmbytur do përmbysë për të herë të parë në 23 vjet raportet PS-PD? Çfarë informacionesh i erdhën Berishës që goditi kaq hapur Topallin dhe cila është arsyeja e fshehtë që e shtyu të

Lexo më shumë
8 nga marifetet e ‘Doktorit’ për të ndikuar në rezultatin e zgjedhjeve

8 nga marifetet e ‘Doktorit’ për të ndikuar në rezultatin e zgjedhjeve 20

🕔15:05, 13.May 2013

Policia, KQZ-ja, Fondi Shqiptar i Zhvillimit, listat e zgjedhësve, diversionet me kandidatët etj duket se janë të gjithapjesë e një strategjie të “doktorit” për të influencuar dhe dominuar situatën në zgjedhje dhe për të vjelë rezultatin që ai ka në

Lexo më shumë