Back to homepage

Kopertina

Në cilën rrjetë është peshkuar Berisha?

Në cilën rrjetë është peshkuar Berisha? 4

🕔13:41, 27.Feb 2013

Revolta e Pashait nga Nju Jorku: “…Në OKB, ka mbërritur nga Athina vija detare që ka firmën e Lulzim Bashës. Po trajtohet në mënyrë  të njëanshme, Tirana po qëndron me dashje në heshtje. Janë 350 km2 Det Territorial. Ka një

Lexo më shumë
27 shkurt 2013

27 shkurt 2013 0

🕔04:01, 27.Feb 2013 Lexo më shumë
Skandal në Vlorë: Shkruan në FB-në e Kryeministrit, kërcënohet dhe i dërgohet policia në zyrë

Skandal në Vlorë: Shkruan në FB-në e Kryeministrit, kërcënohet dhe i dërgohet policia në zyrë 15

🕔14:10, 26.Feb 2013

  Ngjarja e fundit i ka ndodhur një qytetari nga Vlora, B.F. (po përdorim iniciale sepse na ka kërkuar anonimatin, por rrethanat dhe detajet janë konfirmuar edhe nga burime alternative në dijeni të ngjarjes). Vetë protagonistët e ngjarjes, administratorët e

Lexo më shumë
24 shkurt 2013

24 shkurt 2013 0

🕔08:44, 24.Feb 2013 Lexo më shumë
Mercenarë e marka gjermane, lidhjet Berisha-Bukoshi (si u zhdukën paratë e mërgatës kosovare për luftën)

Mercenarë e marka gjermane, lidhjet Berisha-Bukoshi (si u zhdukën paratë e mërgatës kosovare për luftën) 0

🕔19:14, 22.Feb 2013

Mediet kosovare kanë njoftuar në muajin Dhjetor të vitit të kaluar se një grup bashkëthemeluesish të fondeve për ndihmën e Kosovës i kanë dërguar në letër kryeprokurorit shqiptar Adriatik Llalla për hetimin e shitjes së Bankës “Dardania” e themeluar nga

Lexo më shumë
Amerika e vështirë e Eduardit

Amerika e vështirë e Eduardit 33

🕔17:32, 19.Feb 2013

Çfarë i ka ndodhur Eduard Selamit dy vitet e fundit në SHBA. Nga dënimi në Gjykatë i paditur nga dentisti i vet, te divorci dhe dëbimi nga shtëpia prej bashkëshortes Pegi, ish-Miss i viteve ’90. Faksimilet e dënimit gjyqësor, ngelja

Lexo më shumë
Klani Tropoja në Dogana

Klani Tropoja në Dogana 41

🕔17:43, 18.Feb 2013

Kur disa ditë më parë punonjësit e doganës panë listën e konkuruesve për hetues doganorë, kategoria C1, shumë prej tyre mund të kenë vënë buzën në gaz pa folur. Me 99 pikë nga 100 të mundshme (kaq është e vështirë

Lexo më shumë
17 shkurt 2013

17 shkurt 2013 0

🕔00:50, 17.Feb 2013 Lexo më shumë
16 shkurt 2013

16 shkurt 2013 0

🕔00:45, 16.Feb 2013 Lexo më shumë
15 shkurt 2013

15 shkurt 2013 5

🕔00:33, 15.Feb 2013 Lexo më shumë