Back to homepage

Kopertina

5 dhjetor 2012

5 dhjetor 2012 1

🕔02:40, 5.Dec 2012

Miremengjes te gjitheve. Kopertina e sotme e DITA-s pasqyrohet ne faqet 2-3 te gazetes dhe permban deklarimet e djeshme të k/ministrit Sali Berisha nga Vlora, reagimet si dhe nje analize ku argumentohet pse projekti i shpallur dje nga Berisha“shtetësi shqiptare për

Lexo më shumë
4 dhjetor 2012

4 dhjetor 2012 6

🕔02:15, 4.Dec 2012

Zyrtari që ka dekretuar dje Nishani për postin e kryeprokurorit të përgjithshëm është zyrtari që ka mbuluar skandalin e deklarimeve të rreme në deklaratat e pasurisë së Lulzim Bashës, politikanit të vendosur në krye të Bashkisë së Tiranës me vjedhje

Lexo më shumë
3 dhjetor 2012

3 dhjetor 2012 0

🕔02:20, 3.Dec 2012 Lexo më shumë
2 dhjetor 2012

2 dhjetor 2012 9

🕔01:44, 2.Dec 2012 Lexo më shumë
1 dhjetor 2012

1 dhjetor 2012 0

🕔02:31, 1.Dec 2012 Lexo më shumë
30 nëntor 2012

30 nëntor 2012 0

🕔09:56, 30.Nov 2012 Lexo më shumë
29 nëntor 2012

29 nëntor 2012 17

🕔02:20, 29.Nov 2012

gazeta dita cover gazeta dita cover

Lexo më shumë
28 nëntor 2012

28 nëntor 2012 10

🕔02:52, 28.Nov 2012 Lexo më shumë
27 nëntor 2012

27 nëntor 2012 1

🕔02:56, 27.Nov 2012 Lexo më shumë
26 nëntor 2012

26 nëntor 2012 1

🕔02:51, 26.Nov 2012 Lexo më shumë