Eksperti Baudin Kazani: Ja provat  E veprimtarisë armiqësore të Kadri Hazbiut në Ministrinë e Brendshme

Eksperti Baudin Kazani: Ja provat E veprimtarisë armiqësore të Kadri Hazbiut në Ministrinë e Brendshme 2

🕔13:07, 14.Feb 2013

“Me synim marrjen e pushtetit, vunë Sigurimin mbi Partinë, ekzekutuan pa gjyq njerëz të pafajshëm, favorizuan kriminelët dhe punuan në interes të agjenturave të huaja”   (Vijon nga numri i kaluar) Seanca e 26-të e gjyqit ndaj Kadri Hazbiut e

Lexo më shumë
Krye eksperti Lili Bullari: Ja provat e veprimtarisë armiqësore të Kadri Hazbiut në Ministrinë e Mbrojtjes

Krye eksperti Lili Bullari: Ja provat e veprimtarisë armiqësore të Kadri Hazbiut në Ministrinë e Mbrojtjes 3

🕔12:00, 13.Feb 2013

Gjyqi i Kadri Hazbiut. Seanca 26   “Sabotoi armatimin, uli aftësitë mbrojtëse të reparteve, u dha sekrete të ushtrisë agjenturave të huaja, shtoi represionet duke dërguar dhjetra oficerë në burgje”   (Vijon nga numri i kaluar) Në seancën e 26-të

Lexo më shumë
Dëshmia e ish-oficerit: Si e rrahën dhe masakruan Beqir Balluku e Kadri Hazbiu në qeli Teme Sejkon

Dëshmia e ish-oficerit: Si e rrahën dhe masakruan Beqir Balluku e Kadri Hazbiu në qeli Teme Sejkon 2

🕔14:10, 12.Feb 2013

Seanca e 26   Hodo Bega: ‘Në malin e Milotit pushkatuam pa gjyq dy mirditorët me urdhër të Kadri Hazbiut e Llambi Ziçishtit. Me kombinim, u tha se i vrau ushtari i ndjekjes!’   (Vijon nga numri i kaluar) Dëshmia

Lexo më shumë
Hetuesi Kristofor Mërtiro: Me urdhër të Kadri Hazbiut, u falsifikuan dëshmitë e armikut Beqir Balluku

Hetuesi Kristofor Mërtiro: Me urdhër të Kadri Hazbiut, u falsifikuan dëshmitë e armikut Beqir Balluku 1

🕔11:18, 11.Feb 2013

Gjyqi i Kadri Hazbiut. Seanca 26   Ish-hetuesi: ’Kadri Hazbiu ka ardhur dhe ka dëgjuar deponimet e Beqir Ballukut në hetuesi. Unë e informoja dhe me shkrim, por gjërat me zarar nuk shënoheshin në procesverbalin e hetimit!’   Dëshmia e

Lexo më shumë
Veli Llakaj: Si e sabotuan mbrojtjen e vendit armiqtë Mehmet Shehu dhe Kadri Hazbiu

Veli Llakaj: Si e sabotuan mbrojtjen e vendit armiqtë Mehmet Shehu dhe Kadri Hazbiu 1

🕔10:12, 10.Feb 2013

Gjyqi i Kadri Hazbiut. Seanca  26   Shefi i Shtatmadhorisë: ’Planëzonin stërvitje të mëdha, neglizhonin stërvitjen e vogël. Sabotuan fortifikimin duke i krijuar hapësira të lira armikut’   (Vijon nga numri i kaluar) Në fillim të seancës së 26-të të

Lexo më shumë
Takimet e Marjeta Shehut me zbuluesin  francez dhe akuzat për Mehmet Shehun,  Kadri Hazbiun e Feçor Shehun

Takimet e Marjeta Shehut me zbuluesin francez dhe akuzat për Mehmet Shehun, Kadri Hazbiun e Feçor Shehun 1

🕔12:29, 9.Feb 2013

Zbuluesi Malo:’Marjeta e Alen Zherar takoheshin tek liqeni artificial, 15-katëshi dhe në plazh në Durrës. Informacionet bllokoheshin nga Kadriu dhe Feçori!’   (Vijon nga numri i kaluar) Dëshmia e zbuluesit Tahir Malo në seancën e 25 të gjyqit të Kadri

Lexo më shumë
Dëshmitë e kolonelëve të Sigurimit: Si bëmë katër ekzekutime pa gjyq me urdhër të Kadri Hazbiut

Dëshmitë e kolonelëve të Sigurimit: Si bëmë katër ekzekutime pa gjyq me urdhër të Kadri Hazbiut 1

🕔10:21, 8.Feb 2013

Gjyqi i Kadri Hazbiut. Seanca e 25   Tefiku dhe Zylfiu: ’Në dy raste, viktimat ishin kosovarë dhe një agjent i sigurimit. Në vitin 1944, Kadri vrau 22 njerëz të pafajshëm në Buzëmadh të Lumës’   (Vijon nga numri i

Lexo më shumë
Puçi ushtarak për rrëzimin e Enverit, si bashkëpunuan Mehmet Shehu, Beqir Balluku dhe Kadri Hazbiu

Puçi ushtarak për rrëzimin e Enverit, si bashkëpunuan Mehmet Shehu, Beqir Balluku dhe Kadri Hazbiu 0

🕔10:18, 6.Feb 2013

Gjyqi i Kadri Hazbiut. Seanca 25   Fiqret Shehu:’Mbledhja për puçin ushtarak u bë në shtëpinë time. Në atë takim, përveç Mehmetit, Beqirit e Kadriut, merrnin pjesë dhe gjeneralët Petrit Dume e Hito Çako!’   (Vijon nga numri i kaluar)

Lexo më shumë
Aranit Çela: Kadri Hazbiu e Feçor Shehu përgatitën dosje shantazhi për 30 ministra e anëtarë të Komitetit Qendror

Aranit Çela: Kadri Hazbiu e Feçor Shehu përgatitën dosje shantazhi për 30 ministra e anëtarë të Komitetit Qendror 0

🕔12:34, 5.Feb 2013

Feçor Shehu: Dosjet u përgatitën dhe u dogjën në kundërshtim me ligjin. Unë nuk kam marr pjesë në falsifikim dokumentesh për arrestim e dënim të njerëzve të pafajshëm!     (Vijon nga numri i kaluar) Përgatitja e dosjeve të shantazhit

Lexo më shumë
Akuza: Me urdhër të Mehmet Shehut, Kadri Hazbiut e Llambi Peçinit u vranë pa gjyq dhjetëra të pafajshëm

Akuza: Me urdhër të Mehmet Shehut, Kadri Hazbiut e Llambi Peçinit u vranë pa gjyq dhjetëra të pafajshëm 0

🕔11:31, 4.Feb 2013

Gjyqi i Kadri Hazbiut. Seanca 24   Aranit Çela: Për interes të grupit armiqësor, mbajtët në burg dhe nuk ekzekutuat 13 të dënuar me vdekje. Favorizuat dhe punësuat familjarët e armiqve Kiço Ngjela e Vasil Katit!   (Vijon nga numri

Lexo më shumë