Kolonel Hysen Ymeri: Si stërvitëm për luftë trimin Adem Jashari dhe djemtë e tjerë të Kosovës

Kolonel Hysen Ymeri: Si stërvitëm për luftë trimin Adem Jashari dhe djemtë e tjerë të Kosovës 4

🕔12:20, 19.Feb 2013

“Adem Jashari ishte trim i vendosur. Njohuritë dhe përgatitjen ushtarake në Tiranë, ai e reflektoi në drejtimin e UÇK-së në luftë kundër pushtuesve serbë për çlirimin e Kosovës”   Adem Jashari, ‘Komandanti Legjendar’ dhe ‘Heroi i Kosovës’, bashkë me djem

Lexo më shumë
Kolonel Zyhdi Kroji: Si kontaktuam me drejtuesit e UÇK-së dhe si i nisnim ish-ushtarakët tanë në frontin e luftës

Kolonel Zyhdi Kroji: Si kontaktuam me drejtuesit e UÇK-së dhe si i nisnim ish-ushtarakët tanë në frontin e luftës 0

🕔14:24, 18.Feb 2013

Ushtarakët nga Shqipëria në luftën e Kosovës Kreu i Shoqatës së Ushtarakëve: Në mars 1998-n u takuam ilegalisht me Xhavit Halitin e Fatmir Limajn. Në misionin tonë na kanë ndihmuar Pandeli Majko, Rexhep Mejdani dhe Sabit Brokaj”   Ushtarakët nga

Lexo më shumë
Ekzekutimi: Çfarë kërkuan Kadri Hazbiu Feçor Shehu, Llambi Peçini e Llambi Ziçishti para pushkatimit

Ekzekutimi: Çfarë kërkuan Kadri Hazbiu Feçor Shehu, Llambi Peçini e Llambi Ziçishti para pushkatimit 0

🕔10:48, 17.Feb 2013

  DOSS 67-R   Ekzkluzive: Publikohet për herë të parë refuzimi i kërkesës për falje nga Presidiumi i Kuvendit Popullor dhe procescerbali ‘Tepër Sekret’ në mesnatën e 9 shtatorit 1983 në vendpushkatimin e Kadri Hazbiut, Feçor Shehut, Llambi Ziçishtit e

Lexo më shumë
Vendimi i Gjykatës së Lartë: Dënim me vdekje për Kadri Hazbiun, Feçor Shehun e Llambi Peçinin

Vendimi i Gjykatës së Lartë: Dënim me vdekje për Kadri Hazbiun, Feçor Shehun e Llambi Peçinin 2

🕔12:45, 16.Feb 2013

Gjyqi ndaj Kadri Hazbiut. Seanca 28 Aranit Çela: Po për akuzën e tradhtisë ndaj Atdheut, 25 vjet heqje lirie për Mihallaq Ziçishtin, 10 vjet për Gani Kodrën dhe 25 vjet për Ali Çenon!   (Vijon nga numri i kaluar) Pas

Lexo më shumë
Aranit Çela: Si do të eliminohej Enver Hoxha nga Fiqret Shehu nëpërmjet helmit me efekt të vonuar në kafe

Aranit Çela: Si do të eliminohej Enver Hoxha nga Fiqret Shehu nëpërmjet helmit me efekt të vonuar në kafe 1

🕔10:34, 15.Feb 2013

Gjyqi i Kadri Hazbiut. Seanca e 28   “Helmin e solli nga Franca vetë Fiqreti. Nëse Byroja Politike refuzonte Mehmetin në krye të Partisë, Kadriu do vriste kundërshtarët, Feçori do bënte arrestimet”   (Vijon nga numri i kaluar) Në seancën

Lexo më shumë
Eksperti Baudin Kazani: Ja provat  E veprimtarisë armiqësore të Kadri Hazbiut në Ministrinë e Brendshme

Eksperti Baudin Kazani: Ja provat E veprimtarisë armiqësore të Kadri Hazbiut në Ministrinë e Brendshme 2

🕔13:07, 14.Feb 2013

“Me synim marrjen e pushtetit, vunë Sigurimin mbi Partinë, ekzekutuan pa gjyq njerëz të pafajshëm, favorizuan kriminelët dhe punuan në interes të agjenturave të huaja”   (Vijon nga numri i kaluar) Seanca e 26-të e gjyqit ndaj Kadri Hazbiut e

Lexo më shumë
Krye eksperti Lili Bullari: Ja provat e veprimtarisë armiqësore të Kadri Hazbiut në Ministrinë e Mbrojtjes

Krye eksperti Lili Bullari: Ja provat e veprimtarisë armiqësore të Kadri Hazbiut në Ministrinë e Mbrojtjes 3

🕔12:00, 13.Feb 2013

Gjyqi i Kadri Hazbiut. Seanca 26   “Sabotoi armatimin, uli aftësitë mbrojtëse të reparteve, u dha sekrete të ushtrisë agjenturave të huaja, shtoi represionet duke dërguar dhjetra oficerë në burgje”   (Vijon nga numri i kaluar) Në seancën e 26-të

Lexo më shumë
Dëshmia e ish-oficerit: Si e rrahën dhe masakruan Beqir Balluku e Kadri Hazbiu në qeli Teme Sejkon

Dëshmia e ish-oficerit: Si e rrahën dhe masakruan Beqir Balluku e Kadri Hazbiu në qeli Teme Sejkon 2

🕔14:10, 12.Feb 2013

Seanca e 26   Hodo Bega: ‘Në malin e Milotit pushkatuam pa gjyq dy mirditorët me urdhër të Kadri Hazbiut e Llambi Ziçishtit. Me kombinim, u tha se i vrau ushtari i ndjekjes!’   (Vijon nga numri i kaluar) Dëshmia

Lexo më shumë
Hetuesi Kristofor Mërtiro: Me urdhër të Kadri Hazbiut, u falsifikuan dëshmitë e armikut Beqir Balluku

Hetuesi Kristofor Mërtiro: Me urdhër të Kadri Hazbiut, u falsifikuan dëshmitë e armikut Beqir Balluku 1

🕔11:18, 11.Feb 2013

Gjyqi i Kadri Hazbiut. Seanca 26   Ish-hetuesi: ’Kadri Hazbiu ka ardhur dhe ka dëgjuar deponimet e Beqir Ballukut në hetuesi. Unë e informoja dhe me shkrim, por gjërat me zarar nuk shënoheshin në procesverbalin e hetimit!’   Dëshmia e

Lexo më shumë
Veli Llakaj: Si e sabotuan mbrojtjen e vendit armiqtë Mehmet Shehu dhe Kadri Hazbiu

Veli Llakaj: Si e sabotuan mbrojtjen e vendit armiqtë Mehmet Shehu dhe Kadri Hazbiu 1

🕔10:12, 10.Feb 2013

Gjyqi i Kadri Hazbiut. Seanca  26   Shefi i Shtatmadhorisë: ’Planëzonin stërvitje të mëdha, neglizhonin stërvitjen e vogël. Sabotuan fortifikimin duke i krijuar hapësira të lira armikut’   (Vijon nga numri i kaluar) Në fillim të seancës së 26-të të

Lexo më shumë