Hazbiu debat me Çelën: Kundërshtoj akuzat për veprimtari armiqësore, Ziçishti mashtron!

Hazbiu debat me Çelën: Kundërshtoj akuzat për veprimtari armiqësore, Ziçishti mashtron! 0

🕔15:02, 18.Dec 2012

Dosja sekrete e gjyqit ndaj Kadri Hazbiut   “Mihallaq Ziçishti e Gani Kodra mashtrojnë, ose i keni përpunuar. Nuk jam agjent i rusëve dhe amerikanëve, bandat e arratisura i kam luftuar dhe nuk i kam ndihmuar”   (Vijon nga numri

Lexo më shumë
Dëshmitë e Ziçishtit, në sinkron me akuzën, ‘fundosin’ Hazbiun dhe të tjerët për veprimtari armiqësore

Dëshmitë e Ziçishtit, në sinkron me akuzën, ‘fundosin’ Hazbiun dhe të tjerët për veprimtari armiqësore 0

🕔17:17, 17.Dec 2012

Dosja sekrete e gjyqit të Kadri Hazbiut   Seanca e 23 gushtit 1981: Dëshmitë e Ziçishtit, në sinkron me akuzën, ‘fundosin’ Kadri Hazbiu dhe të arrestuartit e tjerë për veprimtari armiqësore   (Vijon nga numri i kaluar) Seanca gjyqësore e

Lexo më shumë
Seanca, 23 gusht ‘83: Feçor Shehu mohon akuzat dhe përplaset me Ziçishtin

Seanca, 23 gusht ‘83: Feçor Shehu mohon akuzat dhe përplaset me Ziçishtin 0

🕔18:10, 16.Dec 2012

Dosja sekrete e gjyqit të Kadri Hazbiut   Seanca e 23 gushtit 1983. Feçor Shehu mohon akuzat për tradhti dhe debaton ashpër me kryesuesin e seancës Aranit Çela e prokurorin Rrapi Mino   (Vijon nga numri i kaluar) Në përfundim

Lexo më shumë
Ziçishti: Si sakrifikuam bashkëpunëtorin Teme Sejko për të evituar zbulimin e grupit tonë armiqësor

Ziçishti: Si sakrifikuam bashkëpunëtorin Teme Sejko për të evituar zbulimin e grupit tonë armiqësor 9

🕔15:05, 15.Dec 2012

Dosja sekrete e gjyqit të Kadri Hazbiut   Dëshmia:’Mehmet Shehut e Kadri Hazbiut, agjentura sovjetike i tërhoqi vëmendjen për pa aftësinë për evitimin e dënimit të Liri Gegës, Dali Ndreut Teme Sejkos e Hetem Çakos’   Në vazhdim të deponimeve

Lexo më shumë
Ziçishti: Me Mehmet Shehun e Kadri Hazbiun përgatitëm arratisjen e Panajot Plakut në Jugosllavi

Ziçishti: Me Mehmet Shehun e Kadri Hazbiun përgatitëm arratisjen e Panajot Plakut në Jugosllavi 0

🕔14:21, 14.Dec 2012

Dosja sekrete e gjyqit të Kadri Hazbiut   Dëshmia:’Dështuam me arratisjen e Liri Gegës e Dali Ndreut, po i mbrojtëm në hetuesi e gjyq. Për arratisjen e Panajot Plakut në Qafë Thanë, bashkëpunuam me agjenturën jugosllave’   (Vijon nga numri

Lexo më shumë
Ziçishti: Mbledhjet sekrete në shtëpinë e Mehmetit për sabotimin e Konferencës së Partisë për Tiranën më 1956

Ziçishti: Mbledhjet sekrete në shtëpinë e Mehmetit për sabotimin e Konferencës së Partisë për Tiranën më 1956 0

🕔12:12, 13.Dec 2012

Dosja sekrete e gjyqit të Kadri Hazbiut   Dëshmia:’Skenari u dhanë nga zbulimi sovjetik e ai jugosllav. Mehmet Shehu përcaktoi detyrat konkrete për Beqir Ballukun, Kadri Hazbiun, mua, Feçor Shehun e pjesëtarët e tjerë të grupit’   Publikimi i plotë

Lexo më shumë
Ziçishti: Asgjësonim bandat e arratisura që na i dorëzonte CIA, për të fituar besimin tek Enver Hoxha

Ziçishti: Asgjësonim bandat e arratisura që na i dorëzonte CIA, për të fituar besimin tek Enver Hoxha 3

🕔13:31, 12.Dec 2012

Dosja sekrete e gjyqit të Kadri Hazbiut Dëshmia:”CIA na dorëzoi bandat e Etem Çakos, Alush Leshanakut e Zelel Shehut, ndërsa ne, nën drejtimin e Kadriut, përgatitëm arratisjen e bandës së Xhelo Koçiut!”   (Vijon nga numri i kaluar)   Dëshmitë

Lexo më shumë
Ziçishti: Si i vuri CIA Mehmetin e Kadriun, në krye të Ministrisë së Brendshme

Ziçishti: Si i vuri CIA Mehmetin e Kadriun, në krye të Ministrisë së Brendshme 9

🕔11:03, 11.Dec 2012

Dosja sekrete e gjyqit të Hazbiut Dëshmia:’Rekrutimet nga agjenturat e huaja, ishin bërë veçmas, kordinimi, sipas skenarit të tyre. Kreu i grupit armiqësor ishte Mehmet Shehu, pranifikimi e realizimi i sabotimeve bëhej nga Kadri Hazbiu’   (Vijon nga numri i

Lexo më shumë
Dëshmia e Ziçishtit: U rekrutuam nga agjenturat për rrëzimin e komunizmit

Dëshmia e Ziçishtit: U rekrutuam nga agjenturat për rrëzimin e komunizmit 0

🕔11:45, 10.Dec 2012

Dosja sekrete e gjyqit të Kadri Hazbiut   “U përpunuam një nga një nga agjentura jugosllave e cila na vuri si detyrë që grupi jonë me kryetar Mehmet Shehun, të punonte për rrëzimin e komunizmit dhe vendosjen e borgjezisë”  

Lexo më shumë
Kadri Hazbiu kundër Aranit Çelës: Nuk pranoj të gjykohem me pohime nën dhunë, mos i torturoni e kërcënoni dëshmitarët!

Kadri Hazbiu kundër Aranit Çelës: Nuk pranoj të gjykohem me pohime nën dhunë, mos i torturoni e kërcënoni dëshmitarët! 4

🕔10:23, 9.Dec 2012

Dokumenti ‘Tepër sekret’ për gjyqin e Kadri Hazbiut   Në vazhdim të seancës së parë gjyqësore të datës 22 gusht të vitit 1983 kundër Kadri Hazbiut, Feçor Shehut, Mihallaq Ziçishti, etj, të akuzuar për veprimtari armiqësore me synim përmbysjen e

Lexo më shumë