Theodhosi: Kam dhënë urdhëra për t’i shfrytëzuar barbarisht vendburimet ekzistuese

Theodhosi: Kam dhënë urdhëra për t’i shfrytëzuar barbarisht vendburimet ekzistuese 0

🕔10:23, 26.Nov 2013

 Pyetje: Në çështjen e parë të aktit, faqe 3-8, pasqyrohen sabotimet në fushën e kërkimeve gjeologjike për naftë dhe gaz në drejtim të zbatimit të vijës së masave për punën kërkimore, është sabotuar metodologjia e planifikimit dhe janë sabotuar direktivat

Lexo më shumë
Theodhosi: Merrja materiale nga rezerva kur nuk vinin në kohë mallrat nga importi

Theodhosi: Merrja materiale nga rezerva kur nuk vinin në kohë mallrat nga importi 0

🕔13:26, 25.Nov 2013

PROCES – VERBAL Në Tiranë më 04.12.1976 Unë, Elham Gjika, hetues në Ministrine e Punëve të Brendshme, mora në pyetje të pandehurin Koço Theodhosi. Pyetje: Të paraqitet për njohje materiali që titullohet: “Mbi shkeljen dhe sabotimin e direktivave të Partisë

Lexo më shumë
Theodhosi: Disinformacionin që unë kam kryer ma mbështeti dhe kontrolli i Inspektimit të Shtetit

Theodhosi: Disinformacionin që unë kam kryer ma mbështeti dhe kontrolli i Inspektimit të Shtetit 0

🕔12:10, 23.Nov 2013

Pyetje: Në faqet 5-6 e 7 të këtij akti, pika 1,2,3 e 4 dhe nga dokumentat: diskutimi që ke mbajtur ti i pandehur në mbledhjen e kolegiumit datë 29.5.1969 nga shkresa Nr.3267 datë 31.7.1974 sëbashku me materialin që titullohet “Konkluzione

Lexo më shumë
Theodhosi: Mehmet Shehu na porosiste që të mbronim vijën e Partisë kur shkonim në Kinë

Theodhosi: Mehmet Shehu na porosiste që të mbronim vijën e Partisë kur shkonim në Kinë 1

🕔14:13, 22.Nov 2013

Po të kishim vepruar sipas thënies së kryeministrit, zotit Çu En Laj (Maj 1965), që azotikun ta ndërtonim pasi ata të përvetësonin prodhimin e pajisjeve të tij në Kinë, siç është rasti i ndërtimit të uzinës për Urenë (mbarimi në

Lexo më shumë
Theodhosi: Çu En Lai nuk  ishte për industrializim sipas programit të PPSH-së

Theodhosi: Çu En Lai nuk ishte për industrializim sipas programit të PPSH-së 0

🕔12:30, 21.Nov 2013

PROCES – VERBAL Në Tiranë më datën 30.10.1976 Unë, Elham Gjika, hetues në Ministrinë e Punëve të Brendshme, mora në pyetje të pandehurin Koço Theodhosi. Pyetje: Vazhdoni i pandehur të jepni shpjegime për bisedimet e bëra me personalitete të ndryshme

Lexo më shumë
Theodhosi: Çu En Laj na linte të nënkuptonim se Partia jonë nuk i shikonte drejt problemet

Theodhosi: Çu En Laj na linte të nënkuptonim se Partia jonë nuk i shikonte drejt problemet 0

🕔10:09, 20.Nov 2013

Kryeministri kinez Çu En Laj ngulte këmbë që ne nuk e shikonim drejt problemin, duke lënë të kuptohej se nuk ishte dakort me vijën e Partisë së Punës së Shqipërisë për mbrojtjen e vendit PROCES – VERBAL Në Tiranë më

Lexo më shumë
Theodhosi: Këllezi insistonte që tregtia të zhvillohej me vendet revizioniste

Theodhosi: Këllezi insistonte që tregtia të zhvillohej me vendet revizioniste 1

🕔09:59, 18.Nov 2013

PROCES – VERBAL Në Tiranë më 10.8.1976 Unë, Elham Gjika, hetues në Ministrinë e Punëve të Brendshme, mora në pyetje të pandehurin Koço Theodhosi. Pyetje: Ti i pandehur ke pohuar se nuk ke qenë dakort per prishjen e marrëdhënieve me

Lexo më shumë
Theodhosi: Kemi përdorur fonde jashtë destinacioneve të caktuara

Theodhosi: Kemi përdorur fonde jashtë destinacioneve të caktuara 0

🕔10:54, 17.Nov 2013

  PROCES – VERBAL Në Tiranë më 15 Korrik 1976 Unë, Elham Gjika, hetues në Ministrinë e Punëve të Brendshme, mora në pyetje të pandehurin Koço Theodhosi.   Pyetje: Na jepni shpjegime i pandehur se si i keni zbatuar ligjet e

Lexo më shumë
Theodhosi: Në sektorët e ekonomisë viheshin njerëz partiakë, jo të arsimuarit

Theodhosi: Në sektorët e ekonomisë viheshin njerëz partiakë, jo të arsimuarit 1

🕔11:40, 16.Nov 2013

Më vonë u bë mbledhja e Qeverisë ku u vendos prodhimi për 2.2 milion ton. Abdyli e ngriti edhe këtu pretendimin e mëparshëm të tij, por u tërhoq shpejt dhe nuk e zgjati diskutimin. Dua të sqaroj se edhe në

Lexo më shumë
Theodhosi: Në kuadër të sabotimeve, puset e vrojtimit i kemi kthyer në puse shfrytëzimi

Theodhosi: Në kuadër të sabotimeve, puset e vrojtimit i kemi kthyer në puse shfrytëzimi 0

🕔13:22, 15.Nov 2013

PROCES – VERBAL Në Tiranë, më 10 Maj 1976 Unë, Elham Gjika, hetues në Ministrinë e Punëve të Brendshme, mora në pyetje të pandehurin Koço Theodhosi. Pyetje: Vazhdo i pandehur të japësh shpjegime për veprimtarinë armiqësore që ke zhvilluar kundër

Lexo më shumë

Sondazh

MENDONI SE PËR TË ZGJIDHUR KRIZËN POLITIKE DUHET NJË MARRËVESHJE E RE RAMA-BASHA?