Ku dhe si lindin elitat ushtarake?

Ku dhe si lindin elitat ushtarake? 2

🕔16:34, 20.Jan 2014

 Në këtë shkrim, po sjellim në kujtesën e ushtarakëve, por edhe të politikanëve dhe qeveritarëve të vëndit tonë, rolin që luan shkolla e mesme ushtarake në zhvillimin social dhe intelektual jo vetëm të ushrisë por të të gjithë shoqërisë, pasi

Lexo më shumë
Ish-kreu i komitetit të shpëtimit të Vlorës: Dënimi i Berishës të fillojë me 97-n

Ish-kreu i komitetit të shpëtimit të Vlorës: Dënimi i Berishës të fillojë me 97-n 28

🕔12:06, 12.Jan 2014

Një nga krerët e Komitetit të Shpëtimit Publik të Vlorës në vitin 1997, Luftar Petoshati, solli dje në redaksinë e gazetës ‘DITA’ një denoncim të datës 31 gusht 1997, të bërë nga ai Komitet ndaj Sali Berishës. Ish-Presidenti bëhet përgjegjës për tragjedinë e vlorës të atij viti,

Lexo më shumë
Dëshmia e gjeneralit gjerman, për partizanët shqiptarë: Ishin si fantazma…

Dëshmia e gjeneralit gjerman, për partizanët shqiptarë: Ishin si fantazma… 13

🕔11:44, 30.Dec 2013

Gjenerali Lanz është një dëshmitar shumë i rëndësishëm. Përveç profilit të tij ushtarak, ai ishte një prej pjesëmarrësve të grupit të oficerëve të cilët donin eliminimin e Hitlerit. I dyshuar nga Policia Sekrete ai shpëtoi falë angazhimit të tij në

Lexo më shumë
Kolegët nuk kanë folur për shumë nga shkeljet për të zbatuar porositë e mia

Kolegët nuk kanë folur për shumë nga shkeljet për të zbatuar porositë e mia 0

🕔09:58, 4.Dec 2013

Është e vërtetë që unë që gjatë luftës Nacional Çlirimtare dhe më vonë, si rezultat i pikëpamjeve anti-parti që kam patur, kam biseduar me persona të ndryshëm siç kam deponuar dhe në proceset e mia hetimore   PROCES – VERBAL

Lexo më shumë
Theodhosi: Kundërvënia ndaj vendimeve të Partisë për prodhimet bujqësore dhe blegtorale

Theodhosi: Kundërvënia ndaj vendimeve të Partisë për prodhimet bujqësore dhe blegtorale 0

🕔14:03, 2.Dec 2013

Ka patur edhe raste të tjera që Rami Shehu nuk e pranonte kritikën. Në një rast, nuk e mbaj mend për shkak se kishte liberalizim të theksuar në zbatimin e disa detyrave nga ndërmarrja e FSH në Elbasan e cila

Lexo më shumë
Dëshmia e 12 personave kundër Theodhosit dhe si u përgjigjet ai akuzave të tyre

Dëshmia e 12 personave kundër Theodhosit dhe si u përgjigjet ai akuzave të tyre 3

🕔15:38, 1.Dec 2013

PROCES – VERBAL Në Tiranë më 3 Mars 1977 Unë, Elham Gjika, hetues në Ministrinë e Punëve të Brendshme, mora në pyetje të pandehurin Koço Theodhosi. Pyetje: Të paraqitet për njohje proces dëshmia e qytetarit Nikolla Kiço, i cili përveç

Lexo më shumë
Theodhosi: Unë, Abdyli dhe Lipe Nashi jemi takuar për sabotimet

Theodhosi: Unë, Abdyli dhe Lipe Nashi jemi takuar për sabotimet 1

🕔15:10, 30.Nov 2013

Një bisedë tjetër armiqësore që kam bërë me Abdyl Këllezin për sabotimet që bashkarisht kryenim në naftë dhe për përpjekjet tona që t’i fshiheshim Partisë e Qeverisë për këto çështje, ka qenë edhe ajo e muajit Shtator ose Tetor të

Lexo më shumë
Theodhosi: Goditjen më të fortë në naftë e kemi bërë gjatë vitit 1973

Theodhosi: Goditjen më të fortë në naftë e kemi bërë gjatë vitit 1973 1

🕔15:27, 27.Nov 2013

PROCES – VERBAL Në Tiranë më 12 Shkurt 1977 Unë, Elham Gjika, hetues në Ministrinë e Punëve të Brendshme, mora në pyetje të pandehurin Koço Theodhosi. Pyetje: Të paraqitet për njohje procesi hetimor datë 11.03.1976 i të pandehurit Abdyl Këllezi,

Lexo më shumë
Theodhosi: Kam dhënë urdhëra për t’i shfrytëzuar barbarisht vendburimet ekzistuese

Theodhosi: Kam dhënë urdhëra për t’i shfrytëzuar barbarisht vendburimet ekzistuese 0

🕔10:23, 26.Nov 2013

 Pyetje: Në çështjen e parë të aktit, faqe 3-8, pasqyrohen sabotimet në fushën e kërkimeve gjeologjike për naftë dhe gaz në drejtim të zbatimit të vijës së masave për punën kërkimore, është sabotuar metodologjia e planifikimit dhe janë sabotuar direktivat

Lexo më shumë
Theodhosi: Merrja materiale nga rezerva kur nuk vinin në kohë mallrat nga importi

Theodhosi: Merrja materiale nga rezerva kur nuk vinin në kohë mallrat nga importi 0

🕔13:26, 25.Nov 2013

PROCES – VERBAL Në Tiranë më 04.12.1976 Unë, Elham Gjika, hetues në Ministrine e Punëve të Brendshme, mora në pyetje të pandehurin Koço Theodhosi. Pyetje: Të paraqitet për njohje materiali që titullohet: “Mbi shkeljen dhe sabotimin e direktivave të Partisë

Lexo më shumë