Kadri Hazbiu: Nuk kishim skenar për eliminimin e Enverit e marrjen e pushtetit, akuzat pa bazë!

Kadri Hazbiu: Nuk kishim skenar për eliminimin e Enverit e marrjen e pushtetit, akuzat pa bazë! 3

🕔11:48, 28.Dec 2012

Dosja e gjyqit të Kadri Hazbiut   Hazbiu: Deponimet e Xhavit Ismailagës nuk janë ato të procesverbalit të mbajtur në hetuesi. Ai këtu shpik gjëra të paqenë duke na akuzuar për lidhje me agjentura të huaja me synim rrëzimin e

Lexo më shumë
Xhavit Ismailaga: Punonim për skenarin e UDB-së, asgjësimin e Enver Hoxhës e marrjen e drejtimit nga Mehmet Shehu

Xhavit Ismailaga: Punonim për skenarin e UDB-së, asgjësimin e Enver Hoxhës e marrjen e drejtimit nga Mehmet Shehu 1

🕔11:30, 27.Dec 2012

Dosja e gjyqit të Kadri Hazbiut   “Detyrat nga agjentët e zbulimit jugosllav i merrte Feçor Shehu në berberhanen time në hotel ‘Dajti’. Unë vazhdimisht siguroja takimet e tyre”   (Vijon nga numri i kaluar) Deponimet e të akuzuarit Xhavit

Lexo më shumë
Berberi i hotel ‘Dajtit’: Unë siguroja takimet e Feçor Shehut më agjentët e UDB-së jugosllave

Berberi i hotel ‘Dajtit’: Unë siguroja takimet e Feçor Shehut më agjentët e UDB-së jugosllave 2

🕔09:55, 26.Dec 2012

Dosja e gjyqit të Kadri Hazbiut   Xhavit Ismailaga: Isha bashkëpunëtor i Sigurimit të Shtetit që nga viti 1954. Më 1955 më rekrutoi me para UDB nëpërmjet Radvoj Aliçit, nëpunës i ambasadës jugosllave!   (Vijon nga numri i kaluar) Në

Lexo më shumë
Ali Çeno: Si u detyrua Mehmet Shehu të sakrifikojë gjeneralët e ushtrisë për interes të grupit agjenturor

Ali Çeno: Si u detyrua Mehmet Shehu të sakrifikojë gjeneralët e ushtrisë për interes të grupit agjenturor 4

🕔09:04, 24.Dec 2012

Dosja e gjyqit të Kadri Hazbiut   “U përpoq të dënoheshin me ulje në detyrë por ata u pushkatuan. Ja arriti që në hetime e gjyq, të mos dilte emri i tij si kryetar i grupit të vënë në shërbim

Lexo më shumë
Ali Çeno: Vizitat misterioze të Kadri Hazbiut e Feçor Shehut në vilë, para vetëvrasjes së Mehmet Shehut

Ali Çeno: Vizitat misterioze të Kadri Hazbiut e Feçor Shehut në vilë, para vetëvrasjes së Mehmet Shehut 1

🕔16:07, 23.Dec 2012

Dosja e gjyqit të Kadri Hazbiut   “Kadriu erdhi fshehtas e qëndroi një orë tek Mehmeti. E përcolli Fiqreti. Kishte një dosje-çantë kur iku. Më tha: Ali, askush mos e marrë vesh ardhjen time sonte!”   (Vijon nga numri i

Lexo më shumë
Dëshmia e Ali Çenos: Si më shfrytëzoi Mehmet Shehu në aktivitetin agjenturor për llogari të zbulimeve të huaja

Dëshmia e Ali Çenos: Si më shfrytëzoi Mehmet Shehu në aktivitetin agjenturor për llogari të zbulimeve të huaja 5

🕔14:12, 22.Dec 2012

Dosja e gjyqit të Kadri Hazbiut   Çeno: Kam kryer detyrën e korrierit dhe personit që siguroja takimet e Mehmetit, Fiqretit, Kadriut, Feçorit etj, me agjentë të zbulimeve të huaja!   Pas kundërshtimeve nga Kadri Hazbiu të akuzave si ‘armik’,

Lexo më shumë
Dëshmia e zbuluesit Kodra: Si sigurova në maj 1981 dy takimet e Fiqret Shehut në Suedi me agjentët e CIA-s

Dëshmia e zbuluesit Kodra: Si sigurova në maj 1981 dy takimet e Fiqret Shehut në Suedi me agjentët e CIA-s 1

🕔15:36, 20.Dec 2012

Dosja e gjyqit të Kadri Hazbiut Gani Kodra: Takimet, një në Stokholm dhe një në Goteborg, u bënë me porosi të Mehmet Shehut. Në këto takime agjenturore merrte pjesë dhe Skënder Shehu!   (Vijon nga numri i kaluar) Në vazhdim të

Lexo më shumë
Dëshmia e Gani Kodrës: Takimet e Mehmet Shehu me agjentët e zbulimit amerikan në klinikën ‘Pasi’ në Paris

Dëshmia e Gani Kodrës: Takimet e Mehmet Shehu me agjentët e zbulimit amerikan në klinikën ‘Pasi’ në Paris 1

🕔10:49, 19.Dec 2012

Dosja sekrete e gjyqit të Kadri Hazbiut   “ Agjentët e CIA-s dhanë një radio zbuluese të sofistikuar për kryetarin e grupit Mehmet Shehu. Unë dhe Llambi Ziçishti e sollëm të maskuar si pliko me avion në Tiranë!”   (Vijon

Lexo më shumë
Hazbiu debat me Çelën: Kundërshtoj akuzat për veprimtari armiqësore, Ziçishti mashtron!

Hazbiu debat me Çelën: Kundërshtoj akuzat për veprimtari armiqësore, Ziçishti mashtron! 0

🕔15:02, 18.Dec 2012

Dosja sekrete e gjyqit ndaj Kadri Hazbiut   “Mihallaq Ziçishti e Gani Kodra mashtrojnë, ose i keni përpunuar. Nuk jam agjent i rusëve dhe amerikanëve, bandat e arratisura i kam luftuar dhe nuk i kam ndihmuar”   (Vijon nga numri

Lexo më shumë
Dëshmitë e Ziçishtit, në sinkron me akuzën, ‘fundosin’ Hazbiun dhe të tjerët për veprimtari armiqësore

Dëshmitë e Ziçishtit, në sinkron me akuzën, ‘fundosin’ Hazbiun dhe të tjerët për veprimtari armiqësore 0

🕔17:17, 17.Dec 2012

Dosja sekrete e gjyqit të Kadri Hazbiut   Seanca e 23 gushtit 1981: Dëshmitë e Ziçishtit, në sinkron me akuzën, ‘fundosin’ Kadri Hazbiu dhe të arrestuartit e tjerë për veprimtari armiqësore   (Vijon nga numri i kaluar) Seanca gjyqësore e

Lexo më shumë