Njihni CBT, të kurosh bllokimet seksuale me…

Njihni CBT, të kurosh bllokimet seksuale me… 1

🕔02:39, 13.Feb 2018

Një nga treguesit më të mirë që vërteton se, sjelljet negative ose restriktive dhe bindjet negative lidhur me seksin, e minojnë performancën seksuale, është suksesi i të ashtuquajturës Terapi Cognitive Behaviorale (CBT) tek burrat me disfunksion seksual dhe tek gratë

Lexo më shumë
Si i bëhet me orgazmën?!

Si i bëhet me orgazmën?! 2

🕔02:56, 10.Feb 2018

Një studim i publikuar në tabloidin britanik “The Sun” tregon se një grua në pesë nuk ka arritur kurrë në orgazmë pavarësisht se mund të ketë pasur një jetë seksuale aktive. Për shumë gra, orgazma është një ndjesi e panjohur,

Lexo më shumë
5 shkaqe për impotencë dhe disa këshilla

5 shkaqe për impotencë dhe disa këshilla 0

🕔03:07, 7.Feb 2018

Impotenca mund të ketë shumë shkaqe të ndryshme fizike. Çrregullimet kronike hormonale dhe ulja e nivelit të testosteronit, që vihet re në burrat me moshë të avancuar, mund të shkaktojë impotence. Kush rrezikohet tjetër nga impotenca? 1-Impotenca mund të shfaqet pasi

Lexo më shumë
Mungesa e seksit për dy muaj sjell…

Mungesa e seksit për dy muaj sjell… 1

🕔04:02, 6.Feb 2018

Një jetë seksuale e rregullt siguron një sistem imunitar më të mirë, kurse mungesa e një jete seksuale të rregullt shkakton efekte anësore si irritim, zemërim dhe stres. Studimet tregojnë se duke nisur që 2 muajt e parë të mungesës

Lexo më shumë
“Pse ai më fajëson mua? Unë nuk i kam bërë atij asgjë të keqe…”

“Pse ai më fajëson mua? Unë nuk i kam bërë atij asgjë të keqe…” 0

🕔00:12, 5.Feb 2018

Kanë kaluar disa vjet, kur për herë të parë shkrova për “Krizën e Burrit në Mesin e Jetës.”.  Që nga ajo kohë, në adresën time elektronike, shumë njerëz, më shumë gra, kërkojnë të dinë për këtë krizë. Me sa duket,

Lexo më shumë
Frika seksuale ose pyetja “e tmerrshme”: A jam… normal?!

Frika seksuale ose pyetja “e tmerrshme”: A jam… normal?! 5

🕔03:52, 3.Feb 2018

TË RRITURIT i shqetëson ankthi për lojën seksuale dhe ata janë në merak për mënyrën si do të performojnë. Më poshtë do të përshkruaj vetëm pak skenarë, që tregojnë për influencën negative të këtij ankthi. Ju me siguri, jeni gjendur

Lexo më shumë
Njerëzit pas martesës e “lëshojnë veten”?

Njerëzit pas martesës e “lëshojnë veten”? 0

🕔09:09, 31.Jan 2018

Ka një thënie të vjetër: “Njerëzit pas martesës e lëshojnë veten”. Me sa duket, kjo vazhdon të jetë e vërtetë edhe sot. Studiuesit në Greqi kanë vërtetuar se çiftet e martuara  janë dy herë më të dhjamosur, nga shokët e

Lexo më shumë
Dhjami dhe Seksi? Lexoni si e ndikojnë njëri-tjetrin

Dhjami dhe Seksi? Lexoni si e ndikojnë njëri-tjetrin 1

🕔08:30, 30.Jan 2018

Është e provuar: Njerëzit e dhjamosur bëjnë më pak seks. Ata bëjnë më pak seks edhe kur nuk e duan këtë. Anketimet kanë treguar se gratë, më shumë se burrat, janë të interesuara për t’u dobësuar. Sipas këtyre anketimeve mbi

Lexo më shumë
Inteligjenca apo Bukuria?

Inteligjenca apo Bukuria? 3

🕔05:55, 29.Jan 2018

Një studim australian ka treguar se inteligjenca mund të jetë një faktor i vërtetë tërheqjeje më i fortë se bukuria, apo aspekti fizik. Ka shumë persona që tërhiqen nga një person tjetër prej aspektit fizik, por janë akoma më të

Lexo më shumë
A merr fund jeta seksuale në menopauzë?

A merr fund jeta seksuale në menopauzë? 1

🕔03:24, 27.Jan 2018

Edhe pse jetojmë në ditët e  lulëzimit të terapisë hormonale, kur shumica e doktorëve besojnë se marrja e estrogjenit prevenon sëmundjet e zemrës dhe demencien, shumica e grave që hyjnë në menopauzë, natyralisht, nuk marrin terapi hormonale. Madje, edhe ato

Lexo më shumë