A mund të bëhesh nënë mbi 50 vjeç?

A mund të bëhesh nënë mbi 50 vjeç? 1

🕔04:37, 30.Dec 2017

Disa vite më parë balerina e famshme italiane, Karmen Ruso, njoftoi se priste një fëmijë. Asokohe ishte 53-vjeç! Balerina u bëri thirrje njerëzve që të mos e gjykonin për shkak të moshës. Karmen dhe Enco janë fytyra televizive miqësore për publikun

Lexo më shumë
E rrallë: Nuk do ta besoni dot çfarë u bën kjo racë majmunësh, drerëve Sika

E rrallë: Nuk do ta besoni dot çfarë u bën kjo racë majmunësh, drerëve Sika 1

🕔04:25, 30.Dec 2017

Në fillim të këtij viti disa etologë që studionin ishullin Yakushima (Japoni) vëzhguan të habitur tentativën e një majmuni të njohur si Macaca Fuscata për t’u çiftuar me një Sika, një lloj dreri që ushqehet me mbeturinat e ushqimeve që

Lexo më shumë
Njihni “kategorinë e katërt” të çlirimit seksual

Njihni “kategorinë e katërt” të çlirimit seksual 3

🕔02:45, 30.Dec 2017

Seksi dhe seksualiteti human, siç dihet, kanë tre qëllime kryesore: ne bëjmë seks për riprodhim, për të qetësuar veten dhe si një formë kënaqësie. Shpesh, këto tre qëllime kombinohen të gjitha bashkë. Duhet të dini se ka edhe një kategori

Lexo më shumë
Për ato që nuk arrijnë orgazmën

Për ato që nuk arrijnë orgazmën 0

🕔17:50, 26.Dec 2017

Seksualiteti femëror është kompleks; më pak i përnjëhershëm dhe mekanik se ai mashkullor. Gratë për të provuar kënaqësi kanë nevojë të njohin trupin e tyre. Vetëm pas kësaj, nëpërmjet autoerotizmit, ose raportit seksual me partnerin, mund të arrijnë të provojnë

Lexo më shumë
Disa shenja që paralajmërojnë se diçka nuk shkon…

Disa shenja që paralajmërojnë se diçka nuk shkon… 0

🕔03:50, 26.Dec 2017

Ka disa shenja që paralajmërojnë tradhtinë martesore: Ai harxhon më shumë kohë jashtë shtëpisë. Shumica e burrave tregojnë se kur kalonin shumë kohë jashtë shtëpisë, kjo tregonte se ishin më afër një afere, ose ishin përfshirë në të. Çifti bën

Lexo më shumë
Pse tradhtojnë burrat?

Pse tradhtojnë burrat? 3

🕔03:41, 26.Dec 2017

Statistika është kjo: Afërsisht, në çdo tre burra, njeri nuk i qëndron besnikë gruas gjatë martesës. Këtë shifër e thotë këshilltari i martesave M.Gary Neuman, në librin e tij të vitit 2008 “The Truth about Cheating: Why Men Strey and

Lexo më shumë
Të provosh je ose nuk je e virgjër…

Të provosh je ose nuk je e virgjër… 0

🕔03:44, 24.Dec 2017

PYETJE: Doktor, doja të dija në se ka ndonjë mënyrë që të zëvendësohet himeni me anë të operacionit? Unë nuk jam e virgjër, por do të martohem me një djalë që pret të jem e virgjër natën e parë të

Lexo më shumë
Çfarë (nuk) i eksiton gratë dhe vajzat?

Çfarë (nuk) i eksiton gratë dhe vajzat? 6

🕔10:12, 23.Dec 2017

Para se t’i përgjigjem kësaj pyetjeje, le të shikojmë se çfarë nuk u pëlqen seksualisht grave dhe vajzave. Atyre nuk u pëlqen: kur ti mendon se është mirë të rruhesh çdo tre ditë dhe t’i ndërrosh teshat një herë në javë. Higjiena, është e

Lexo më shumë
Nëse qëndroni miq me ish-in, jeni… psikopatë?

Nëse qëndroni miq me ish-in, jeni… psikopatë? 0

🕔22:02, 21.Dec 2017

  Një studim i ri i publikuar në revistën ‘Personality and Individual Differencës’ tregon se nuk është shenjë pjekurie nëse qëndroni “miq” me ish-partnerin. Në studim thuhet se nëse bëni një gjë të tillë, keni tendenca psikopatike. Kjo gjë u

Lexo më shumë
Dashuri përpara pasqyrës? Lexoni si e ndikon jetën në çift

Dashuri përpara pasqyrës? Lexoni si e ndikon jetën në çift 0

🕔15:39, 21.Dec 2017

Ju ka shkuar në mendje të bëni dashuri para pasqyrës? Duket si një skenë filmi, por shumë çifte e vlerësojnë si mjaft eksituese ta bëjnë këtë. Edhe pse askush nuk e pranon, pothuajse të gjithë vuajmë nga sindroma e Voyajerizmit.

Lexo më shumë