Back to homepage

Nostalgji

Fiqret Shehu: Si do të vriste Mehmet Shehu Enver Hoxhën në prill të vitit 1982

Fiqret Shehu: Si do të vriste Mehmet Shehu Enver Hoxhën në prill të vitit 1982 1

🕔14:14, 14.Jan 2013

Dosja e gjyqit të Kadri Hazbiut   “Për këtë vendim, në zbatim të detyrës së vënë nga zbulimi i huaj ai i dërgoi një letër agjentit të CIA-s në Paris. Takimet agjenturore të Mehmetit jashtë vendit, siguroheshin nga Kodra e

Lexo më shumë
Fiqret Shehu: Vetëvrasja e Mehmetit pas vizitave të fshehta të Kadriut e Feçorit natën e 17 dhjetorit 1981

Fiqret Shehu: Vetëvrasja e Mehmetit pas vizitave të fshehta të Kadriut e Feçorit natën e 17 dhjetorit 1981 0

🕔16:43, 13.Jan 2013

Gjyqi ndaj Kadri Hazbiut. Seanca e 12   “Sollën letrën-ultimatumin të rusëve e jugosllavëve: Mehmeti të vrasë Enver Hoxhën me pistoletë në mbledhjen e Byrosë Politike. Ai zgjodhi vetëvrasjen”   (Vijon nga numri i kaluar) Në deponimet e saj në

Lexo më shumë
Fiqret Shehu: Si sabotuam Konferencën e Tiranës më ’56, unë, Kadri Hazbiu, Beqir Balluku e Feçor Shehu

Fiqret Shehu: Si sabotuam Konferencën e Tiranës më ’56, unë, Kadri Hazbiu, Beqir Balluku e Feçor Shehu 0

🕔14:35, 12.Jan 2013

Gjyqi ndaj Kadri Hazbiut. Seanca e 12   “Për këtë detyrë të KGB-së e UDB-së, punuam me muaj të tërë. Kryetar i grupit ishte Mehmet Shehu, i cili mbante lidhje me Svetozar Kokiçin”   (Vijon nga numri i kaluar) Në

Lexo më shumë
Fiqret Shehu: Si e rekrutoi Dushan Mugosha gjatë luftës Kadri Hazbiun, agjent të zbulimit jugosllav

Fiqret Shehu: Si e rekrutoi Dushan Mugosha gjatë luftës Kadri Hazbiun, agjent të zbulimit jugosllav 1

🕔12:20, 11.Jan 2013

Gjyqi i Kadri Hazbiut, seanca e 12   “Pas dënimit të Koçi Xoxes, Mehmeti e thirri Kadriun në zyrë dhe e urdhëroi të zhdukte gjithë dokumentet kompromentuese të grupit armiqësor”   (Vijon nga numri i kaluar) Në seancën e 12-të

Lexo më shumë
Feçor Shehu: Platforma e Sigurimit, të deklasuarit i bënim agjentë, ose i dërgonim në internim

Feçor Shehu: Platforma e Sigurimit, të deklasuarit i bënim agjentë, ose i dërgonim në internim 2

🕔12:04, 10.Jan 2013

Gjyqi i Kadri Hazbiut. Seanca e 10 “Rreth 20 %, investoheshin për zbulimin jashtë Shqipërisë, ndërsa kontigjenti i tjetër, sipas kategorive, kryente aktivitetin brenda vendit”   (Vijon nga numri i kaluar) Në seancën e dhjetë të gjyqit ndaj Kadri Hazbiut

Lexo më shumë
Feçor Shehu: U arrestova dhe akuzohem si armik nga shpifjet e Fiqret Shehu e djemve të saj

Feçor Shehu: U arrestova dhe akuzohem si armik nga shpifjet e Fiqret Shehu e djemve të saj 1

🕔10:32, 9.Jan 2013

Dosja e gjyqit të Kadri Hazbiut   “Fiqreti, Llambi Ziçishti e Gani Kodra trillojnë takime agjenturore brenda e jashtë vendit, për të më implikuar mua si bashkëpunëtor të poliagjentit Mehmet Shehu”   (Vijon nga numri i kaluar) Në datë 24

Lexo më shumë
Deponimet: Llambi Peçini, personi i besuar i Mehmet Shehut për rekrutimin e anëtarëve të grupit armiqësor

Deponimet: Llambi Peçini, personi i besuar i Mehmet Shehut për rekrutimin e anëtarëve të grupit armiqësor 1

🕔10:54, 8.Jan 2013

Dosja e gjyqit të Kadri Hazbiut, seanca e 9   (Vijon nga numri i kaluar) Në përfundim të seancës së 9-të të gjyqit ndaj Kadri Hazbiut, zhvilluar pasditen e 23 gushtit të vitit 1983, ndryshimi i disa deponimeve të të

Lexo më shumë
Llambi Peçini: Me urdhër të Kadri Hazbiut i dorëzuam KGB-së Platformën e Sigurimit dhe dosjet e agjentëve

Llambi Peçini: Me urdhër të Kadri Hazbiut i dorëzuam KGB-së Platformën e Sigurimit dhe dosjet e agjentëve 1

🕔16:15, 7.Jan 2013

Dosja e gjyqit të Kadri Hazbiut   Debati në seancë. Peçini: Zbatova urdhrin pa ditur se ishte punë armiqësore. Hazbiu: Nuk kam dhënë një urdhër të tillë! (Vijon nga numri i kaluar) Dhënia e Platformës së Sigurimit të Shtetit, dosjeve

Lexo më shumë
Mehmet Shehu firmosi mandatin 8000 dollarë për ‘vjedhjen’ e sekreteve të bombës atomike nga francezët

Mehmet Shehu firmosi mandatin 8000 dollarë për ‘vjedhjen’ e sekreteve të bombës atomike nga francezët 0

🕔10:41, 6.Jan 2013

Dosja e gjyqit ndaj Kadri Hazbiut “Për blerjen e të sekreteve të bombës atomike dhe antitankeve të telekomanduar, me miratim të Kadri Hazbiut, u ngarkua agjenti ‘Rampa’ me rezidencë në Paris”   Pas debateve lidhur me akuzat për ‘Bashkëpunim në

Lexo më shumë
Në 1956 Sigurimi shqiptar dhe KGB planifikuan hedhjen në erë të godinës së ACEN-it në Strasburg

Në 1956 Sigurimi shqiptar dhe KGB planifikuan hedhjen në erë të godinës së ACEN-it në Strasburg 0

🕔12:08, 5.Jan 2013

“Plani u përgatit nga Kadri Hazbiu e funksionarë të KGB-së. Shpërthimi do bëhej në momentin kur në godinë zhvillohej Asambleja e Vendeve të Robëruara Evropiane”   (Vijon nga numri i kaluar) Deponimet e Kadri Hazbiut dhe ish-zëvendësave të tij Peçini

Lexo më shumë