Back to homepage

Nostalgji

Deponimet: Llambi Peçini, personi i besuar i Mehmet Shehut për rekrutimin e anëtarëve të grupit armiqësor

Deponimet: Llambi Peçini, personi i besuar i Mehmet Shehut për rekrutimin e anëtarëve të grupit armiqësor 1

🕔10:54, 8.Jan 2013

Dosja e gjyqit të Kadri Hazbiut, seanca e 9   (Vijon nga numri i kaluar) Në përfundim të seancës së 9-të të gjyqit ndaj Kadri Hazbiut, zhvilluar pasditen e 23 gushtit të vitit 1983, ndryshimi i disa deponimeve të të

Lexo më shumë
Llambi Peçini: Me urdhër të Kadri Hazbiut i dorëzuam KGB-së Platformën e Sigurimit dhe dosjet e agjentëve

Llambi Peçini: Me urdhër të Kadri Hazbiut i dorëzuam KGB-së Platformën e Sigurimit dhe dosjet e agjentëve 1

🕔16:15, 7.Jan 2013

Dosja e gjyqit të Kadri Hazbiut   Debati në seancë. Peçini: Zbatova urdhrin pa ditur se ishte punë armiqësore. Hazbiu: Nuk kam dhënë një urdhër të tillë! (Vijon nga numri i kaluar) Dhënia e Platformës së Sigurimit të Shtetit, dosjeve

Lexo më shumë
Mehmet Shehu firmosi mandatin 8000 dollarë për ‘vjedhjen’ e sekreteve të bombës atomike nga francezët

Mehmet Shehu firmosi mandatin 8000 dollarë për ‘vjedhjen’ e sekreteve të bombës atomike nga francezët 0

🕔10:41, 6.Jan 2013

Dosja e gjyqit ndaj Kadri Hazbiut “Për blerjen e të sekreteve të bombës atomike dhe antitankeve të telekomanduar, me miratim të Kadri Hazbiut, u ngarkua agjenti ‘Rampa’ me rezidencë në Paris”   Pas debateve lidhur me akuzat për ‘Bashkëpunim në

Lexo më shumë
Në 1956 Sigurimi shqiptar dhe KGB planifikuan hedhjen në erë të godinës së ACEN-it në Strasburg

Në 1956 Sigurimi shqiptar dhe KGB planifikuan hedhjen në erë të godinës së ACEN-it në Strasburg 0

🕔12:08, 5.Jan 2013

“Plani u përgatit nga Kadri Hazbiu e funksionarë të KGB-së. Shpërthimi do bëhej në momentin kur në godinë zhvillohej Asambleja e Vendeve të Robëruara Evropiane”   (Vijon nga numri i kaluar) Deponimet e Kadri Hazbiut dhe ish-zëvendësave të tij Peçini

Lexo më shumë
Kadri Hazbiu: Atentatin ndaj Sadik Premtes në Paris e urdhërova unë dhe jo Mehmet Shehu

Kadri Hazbiu: Atentatin ndaj Sadik Premtes në Paris e urdhërova unë dhe jo Mehmet Shehu 0

🕔17:07, 4.Jan 2013

Dosja e gjyqit të Kadri Hazbiut   Aranit Çela: Atentatin e bëtë me një bashkëpunëtor, me urdhër të Mehmet Shehut pasi Sadiku kishte të dhëna kompromentuese për lidhjet agjenturore të Mehmetit me zbulimet e huaja!   (Vijon nga numri i

Lexo më shumë
Llambi Peçini: Mehmet Shehu bashkëpunoi me agjenturën ruse për sabotimin e Konferencës së Partisë për Tiranën

Llambi Peçini: Mehmet Shehu bashkëpunoi me agjenturën ruse për sabotimin e Konferencës së Partisë për Tiranën 0

🕔19:38, 1.Jan 2013

Dosja sekrete e gjyqit të Kadri Hazbiut   Peçini:’Takova me urgjencë Sokolovin, atasheun rus. Ai më dha një zarf tepër sekret, të cilën ia dërgova Mehmet Shehut që më priste në zyrë’   (Vijon nga numri i kaluar) Debatet mes

Lexo më shumë
Llambi Peçini: Mehmet Shehu bashkëpunoi me agjenturën ruse për sabotimin e Konferencës së Partisë për Tiranën

Llambi Peçini: Mehmet Shehu bashkëpunoi me agjenturën ruse për sabotimin e Konferencës së Partisë për Tiranën 0

🕔12:41, 29.Dec 2012

Dosja sekrete e gjyqit të Kadri Hazbiut   Peçini: ’Takova me urgjencë Sokolovin, atasheun rus. Ai më dha një zarf tepër sekret, të cilën ia dërgova Mehmet Shehut që më priste në zyrë”   (Vijon nga numri i kaluar) Debatet

Lexo më shumë
Kadri Hazbiu: Nuk kishim skenar për eliminimin e Enverit e marrjen e pushtetit, akuzat pa bazë!

Kadri Hazbiu: Nuk kishim skenar për eliminimin e Enverit e marrjen e pushtetit, akuzat pa bazë! 3

🕔11:48, 28.Dec 2012

Dosja e gjyqit të Kadri Hazbiut   Hazbiu: Deponimet e Xhavit Ismailagës nuk janë ato të procesverbalit të mbajtur në hetuesi. Ai këtu shpik gjëra të paqenë duke na akuzuar për lidhje me agjentura të huaja me synim rrëzimin e

Lexo më shumë
Xhavit Ismailaga: Punonim për skenarin e UDB-së, asgjësimin e Enver Hoxhës e marrjen e drejtimit nga Mehmet Shehu

Xhavit Ismailaga: Punonim për skenarin e UDB-së, asgjësimin e Enver Hoxhës e marrjen e drejtimit nga Mehmet Shehu 1

🕔11:30, 27.Dec 2012

Dosja e gjyqit të Kadri Hazbiut   “Detyrat nga agjentët e zbulimit jugosllav i merrte Feçor Shehu në berberhanen time në hotel ‘Dajti’. Unë vazhdimisht siguroja takimet e tyre”   (Vijon nga numri i kaluar) Deponimet e të akuzuarit Xhavit

Lexo më shumë
Berberi i hotel ‘Dajtit’: Unë siguroja takimet e Feçor Shehut më agjentët e UDB-së jugosllave

Berberi i hotel ‘Dajtit’: Unë siguroja takimet e Feçor Shehut më agjentët e UDB-së jugosllave 2

🕔09:55, 26.Dec 2012

Dosja e gjyqit të Kadri Hazbiut   Xhavit Ismailaga: Isha bashkëpunëtor i Sigurimit të Shtetit që nga viti 1954. Më 1955 më rekrutoi me para UDB nëpërmjet Radvoj Aliçit, nëpunës i ambasadës jugosllave!   (Vijon nga numri i kaluar) Në

Lexo më shumë