Shërbëtor i së vërtetës, është ofiqi më i lartë!

Shërbëtor i së vërtetës, është ofiqi më i lartë! 5

🕔14:56, 4.May 2015

Arben Duka

Ndihem mirë me veten time,
për hirin e së vërtetës,
kur më vijnë çdo ditë urime,
për formatin e gazetës!

Ky është rrugëtim i mbarë,
kur makiazh nuk i bën jetës,
kur je që ditën e parë,
shërbëtor i së vërtetës!

Lexo më shumë
Për helmimin politik të TV-ve tona

Për helmimin politik të TV-ve tona 13

🕔20:30, 2.May 2015

Ndonjëherë kur punët,
vë në terezi,
shikoj Edi Ramën,
duke ndarë tapi!

Shoh dy-tri minuta,
më shumë s’mund t’ia dal,
por shoh që “tapitë”,
janë në çdo kanal!

Duket-gjithë ekranet,
Janë si portative,
se të njëjtën gjë,
japin të gjithë live!

Lexo më shumë
Dy këngë në Një

Dy këngë në Një 0

🕔15:51, 2.May 2015

Migjeni i Madh,
dhe sot të jetonte,
po të njëjtat këngë,
sërish do këndonte!

Këng’t e pakëndueme,
do thosh pa dyshim,
sepse po jetojmë,
të njëjtin mjerim!

Tabloja-tablosë
qartësisht i ngjan,
sepse është i njëjtë,
“mali që s’bëzan!

Lexo më shumë
Se që nga fillimi, këtu kemi qenë / Janë të tjerë që turpin, me bukë e kanë ngrënë!

Se që nga fillimi, këtu kemi qenë / Janë të tjerë që turpin, me bukë e kanë ngrënë! 12

🕔15:59, 1.May 2015

Arben Duka

Tani që kritikat,
të gjitha u bënë,
s’mund të themi prapë,
ato që janë thënë!

Them-çdo qeveri,
është e cenueshme,
po tani kritikat,
janë të kushtueshme!

Lexo më shumë
Misionarët dhe pushtetarët

Misionarët dhe pushtetarët 11

🕔10:51, 30.Apr 2015

Arben Duka

Tani të gjithë po jetojmë,
në një stad të historisë,
ca Ramën e barazojnë,
me emrin e Shqipërisë

Mund të them se shumë më tepër,
po ngre zërin marrëzia:
“Si ta ketë fatin Rama,
do ta ketë dhe Shqipëria!”

Lexo më shumë
“Bukuroshja e Durrësit” nuk restaurohet!

“Bukuroshja e Durrësit” nuk restaurohet! 12 Updated

🕔02:20, 29.Apr 2015

“Bukuroshja e Durrësit”,
njihet kësaj ane,
është një mozaik,
i kohës romane!

Moikomi i famshëm,
ka bërë një studim,
dhe ka dhënë idera,
për restaurim!

Lexo më shumë
Disa vargje për Europën: Kundra azilantëve, s’ka pse ndez boritë…

Disa vargje për Europën: Kundra azilantëve, s’ka pse ndez boritë… 15

🕔16:14, 28.Apr 2015

“Duam Shqipërinë,
si gjithë Europa!”
Një popull i dehur,
hidhej hopa-hopa!

Jo se e kish zënë,
vera dhe rakia,
po ishte i dehur,
nga demokracia!

Lexo më shumë
Çilja-more Çilja…

Çilja-more Çilja… 38

🕔22:16, 26.Apr 2015

Dikur këtu shkrova,
për rrugë po ormisem,
nga Çilja-mor Çilja,
do të arratisem!

Çdo ditë në ekrane,
jetën ma kish nxirë,
ndaj dhe do të shkoja,
në një shkretëtirë!

Të shkoja ku robi,
nga vapa pëlciste,
vetëm mos dégjoja,
Çilen që të fliste!

Lexo më shumë
Shpërdorimi ekstrem i Policisë së Shtetit

Shpërdorimi ekstrem i Policisë së Shtetit 0

🕔17:20, 26.Apr 2015

Arben Duka

Për Policinë e Shtetit,
alarmin po e jap unë,
sot je polic a drejtor
dhe nesër një i papunë!?

Vetëm një sekondë pas ikjes,
kur gjithçka të është mohuar,
mbetesh fillikat në rrugë,
para krimit i zbuluar!

Lexo më shumë
Mbi “Funeralin” e Blushit

Mbi “Funeralin” e Blushit 16

🕔13:21, 25.Apr 2015

Arben Duka

“Funeralin e Rilindjes”,
që Blushi ka publikuar,
them se me kalem të hollë
duhet mirë analizuar

Nuk kam marrë unë sot përsipër,
as ta mburr e as ta shaj,
po “Funerali i Rilindjes”,
nuk përmbyset aq kollaj!

Lexo më shumë