Epërsia e pashoqe e dashurisë

Epërsia e pashoqe e dashurisë 41

🕔13:20, 6.Aug 2015

Sikur të ligjëroja në gjithë gjuhët e Botës, dhe gjuhën e zogjve dhe pemëve të dija, sikur të isha vetë Gjeniu i Epokës, asgjë nuk më vlen kur më mungon dashuria.   Sikur në këmbë Universin të shëtisja, dhe të

Lexo më shumë
Fukarenj dhe maskarenj

Fukarenj dhe maskarenj 17

🕔14:00, 5.Aug 2015

Kurrë s’do dënohen, këta maskarenj, dhe burgjet do jenë, plot me fukarenj! Lutja dhe mallkimi, nuk bën punë mbi ta, sepse ujku-ujkun, kurrë nuk e ha! Reformë s’do ketë, kurrë në drejtësi, po dokrra pa fund, dhe demagogji! Si e

Lexo më shumë
VARGJE: Kritika nga ne nuk dëgjon? Por çdo të enjte ti shkon…

VARGJE: Kritika nga ne nuk dëgjon? Por çdo të enjte ti shkon… 13

🕔19:55, 4.Aug 2015

Mao kur u plak e u mpak, dhe kish një shëndet shumë të brishtë, u mbyll të jetonte në shpellë, tamam si në Kullë të Fildishtë! U mbyll në vitet e fundit, t’i bënte ballë pleqërisë, u nda për së

Lexo më shumë
Testament

Testament 8

🕔11:46, 3.Aug 2015

Jam poet e kam talent, të shkruaj një Testament! Të shkruaj që ç’ke me të, për ato që pas do lë. Arben Duka burrë i zoti, rrojti shumë edhe kulloti. Nga qejfi – jo nga inati, i treti të gjitha

Lexo më shumë
VARGJET: Pushime në shtet, por dhe kursime në buxhet!

VARGJET: Pushime në shtet, por dhe kursime në buxhet! 4 Updated

🕔14:30, 2.Aug 2015

Në Gusht-kur gjithë shteti, terezit pushimet, jemi keq me temat, jo me meditimet! Çdo ngjarje ka temë, kjo është lehtësi, ndërsa meditimi, kërkon fantazi! Gjë e mirë që shteti, ikën me pushime, një muaj-buxheti, s’do ketë shumë shpenzime! Gushti do

Lexo më shumë
VARGJET: Erion Braçja – Për gjithë abuzimet asnjë fjalë s’na tha, thonë i iku zëri në Karavasta!

VARGJET: Erion Braçja – Për gjithë abuzimet asnjë fjalë s’na tha, thonë i iku zëri në Karavasta! 11

🕔15:38, 1.Aug 2015

Kur është zhytur vendi,
në kaq korrupsion,
pse s’të ndihet zëri,
o-shoku Erion!

A ka ardhur vallë,
gjer në veshin tënd,
se sa korrupsion,
bëhet tek ky vënd!

Lexo më shumë
VARGJET: Nuk është vetëm Artani…

VARGJET: Nuk është vetëm Artani… 21

🕔15:41, 31.Jul 2015

Sapo u botua,
listë e kutisë sime,
me tri-katër emra,
dhe pseudonime!

Një mesazh i ri,
urgjent më ka ardhur,
dhe pseudonimet,
pak a shumë ka zbardhur!

Lexo më shumë
Muzeumet e Ramës dhe Koha e Enverit (PJ.III)

Muzeumet e Ramës dhe Koha e Enverit (PJ.III) 30

🕔15:17, 30.Jul 2015

Gënjeshtrat pa fund, vërtetë na kanë lodhur, sepse historia, s’shkruhet si ka ndodhur! Të shumtit këtu, bënin jetë normale, ama-investimet, qenë kolosale! Unë një monument, ngre për komunizmin, se zhduku me rrënjë, analfabetizmin! Bëri-për të ecur, me qytetërimin, veç për

Lexo më shumë
Muzeumet e Ramës dhe Koha e Enverit (PJ.II)

Muzeumet e Ramës dhe Koha e Enverit (PJ.II) 18

🕔15:37, 29.Jul 2015

Vendstrehimi i Shtabit, nuk u bë nga frika, me qindra të tillë, kish dhe Amerika! Ajo funksionale, i ka edhe sot, po veç Enveri ynë, na dalka idiot! Ç’mund të bënim tjetër, veç fortifikimit, për bombat e Lindjes, dhe të

Lexo më shumë
Muzeumet e Ramës dhe Koha e Enverit

Muzeumet e Ramës dhe Koha e Enverit 74

🕔22:08, 27.Jul 2015

(Pjesa e Parë)   Dhe pse propaganda, s’e ndal katrahurën, nuk ka burrë të tallet, sot me diktaturën! S’qenë në atë kohë, vitet më të rënda, dhe këtu s’prodhohej, veç tela me gjëmba! Se këtu për dreq, bënte diktatori, që

Lexo më shumë