VARGJET: Po të mbjellësh erën, do korrësh furtunën!

VARGJET: Po të mbjellësh erën, do korrësh furtunën! 23

🕔15:53, 23.Apr 2015

Arben Duka

Ka një muaj-na çuditën,
në ekrane gazetarët,
me pyetjen super-idiote:
“Përse ikin shqiptarët?!”

Përse ikin?-Përse ikin,
shqiptarët nga Shqipëria?
Po kuptohet-o idiotë,
që ikin nga varfëria!

Lexo më shumë
Fuqi e besimit…

Fuqi e besimit… 8

🕔16:13, 22.Apr 2015

Arben Duka

Mos mendo që je i humbur,
dhe kur fati bëhet dreq,
se asgjë s’është e pamundur,
dhe në çastin më të keq!

Fatit kurrë nuk i dihet,
vetëm Zotin mbaj në mënd,
se patjetër diku fshihet,
yll’ i artë i fatit tënd!

Lexo më shumë
Kreshnik Spahiu, politikani më i dëshpëruar i historisë

Kreshnik Spahiu, politikani më i dëshpëruar i historisë 8

🕔16:07, 21.Apr 2015

Arben Duka

Kush u shfaq në shesh Spahiu,
e kam thënë dhe në një rast,
Kreshnik Spahi kuq e ziu,
më ka bërë shumë entuziast!

Në themel të historisë,
e mendova si një gur,
dhe si një hymn të partisë,
shkrova: “Një komb- Një flamur!”

Lexo më shumë
Mungesa e Mirësisë nuk kompensohet dot

Mungesa e Mirësisë nuk kompensohet dot 4

🕔14:56, 20.Apr 2015

Arben Duka

Tani kandidatët,
të gjithë po qëndisin,
të mira-të liga,
poshtë tyre rendisin!

Gjithmonë analistët,
më kanë çuditur,
por sot ca mé duken,
krejt të çoroditur!

Lexo më shumë
Koalicioni i PS-së me Topin dhe Idrizin në favor të Partisë Demokratike…

Koalicioni i PS-së me Topin dhe Idrizin në favor të Partisë Demokratike… 9

🕔14:07, 19.Apr 2015

Arben Duka

Marrëveshja me Topin,
është krejt e kotë,
se Topi nuk ka,
kontroll mbi çdo votë!

Topi s’ka anije,
ndaj s’ka as timonin,
s’u thotë dot të djathtëve:
“Votoni Erionin!”

Lexo më shumë
Do shikojmë dhe do shkruajmë

Do shikojmë dhe do shkruajmë 8

🕔15:31, 18.Apr 2015

Arben Duka

Ju thashë se do kem,
pozicion të ri,
nuk do të përfshihem,
në tifozëri!

Që ditën e parë,
koka dot nuk pres,
dhe krejt apriori,
dot asnjë s’mbështes!

Lexo më shumë
VARGJET: Në pritje të një fjalimi të bukur

VARGJET: Në pritje të një fjalimi të bukur 18

🕔21:02, 17.Apr 2015

    Ke gati dy vjet, që në skenë je dukur, dhe ende s’ke bërë, një fjalim të bukur! Kur je opozitë, e kam thënë shpesh herë, asgjë – përveç fjalës, nuk ka ndonjë vlerë! Dhe kur në mitingje, me

Lexo më shumë
Fjala nuk ngjit kurrë në një falsitet!

Fjala nuk ngjit kurrë në një falsitet! 2

🕔16:37, 17.Apr 2015

Arben Duka

Ke gati dy vjet,
që në skenë je dukur,
dhe ende s’ke bërë,
një fjalim të bukur!

Kur je opozitë,
e kam thënë shpesh herë,
asgjë – përveç fjalës,
nuk ka ndonjë vlerë!

Lexo më shumë
Ose të ndryshojmë jetën, o të zhdukemi të tërë!

Ose të ndryshojmë jetën, o të zhdukemi të tërë! 7

🕔16:23, 16.Apr 2015

Arben Duka

Që të themi të vërtetën,
shumica kanë rënë në leqe,
sepse e jetojnë jetën,
edhe kur është shumë e keqe!

Që prej ditës së fillimit,
jetën kaq të shtrenjtë e kanë,
dhe në kamp të përqendrimit,
qenë të paktë që veten vranë!

Lexo më shumë
Sistemi është shpikur veç për të mëdhenjtë

Sistemi është shpikur veç për të mëdhenjtë 7

🕔17:06, 15.Apr 2015

Arben Duka

Partitë politike,
nuk kanë shumë asete,
ndaj dhe emrat shihen,
si kuriozitete!

Në lista partish,
e kotë që kërkon,
nuk gjen dot një emër,
që të befason!

Lexo më shumë