Vargjet e Arben Dukës!

Vargjet e Arben Dukës! 11

🕔16:03, 4.Jul 2013

MIRËNJOHJE PËR KAÇ GJENIUN, QË GROPOSI DHE SALIUN!

Qarkullon Islami,
gjithmonë me një çantë,
dhe ku shkon ai,
humbja është garant!

Lexo më shumë
Votën e Urrejtjes, ende s’e kuptoni?!

Votën e Urrejtjes, ende s’e kuptoni?! 11

🕔16:26, 3.Jul 2013

Mos u përkëdhelni, dhe mos na shurdhoni, Votën e Urrejtjes, ende s’e kuptoni?!   Ju që me sloganin, ecnit veç “përpara”, mbi popull sovranin, kini bërë hatara!   Ndaj dhe ju vërviti, drejt e në hale, po ju na tregoni,

Lexo më shumë
B…LËPIRJA TË NDALOHET ME LIGJ!

B…LËPIRJA TË NDALOHET ME LIGJ! 5

🕔16:53, 2.Jul 2013

B…LËPIRJA TË NDALOHET ME LIGJ!

Për pushtetarët e rinj,
që sot gati e kam thirrjen,
si gjestin më amoral,
mos pranojnë B…LËPIRJEN!

Se shenjat e barazimit,
po mua duhet të vihet,

Lexo më shumë
Në Feizbuqe po e tundin…

Në Feizbuqe po e tundin… 10

🕔20:26, 30.Jun 2013

KËTA MINISTRA QESHARAKË…

Gjithë “liderët” e PD-së,
në Feizbuqe “e kanë tundur”
Këta janë gallat’ pa fund
Jan’ krenarë që paskan humbur (!)

Fillimisht m’u duk shaka,
po pastaj komplet u binda,

Lexo më shumë
Urithët

Urithët 30

🕔00:03, 29.Jun 2013

Sot i vetmi kundër,
votës së sovranit,
nuk është KLAN’ i Sandrit,
por…NJUZ’ i Irfanit!!

PD-së i jan’ vënë
shpatullat tek muri,

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës!

Vargjet e Arben Dukës! 5

🕔16:03, 28.Jun 2013

PO IKËN XHUVELËRIA, PO TENTON IDRIZËRIA!

Për mua që e kam ndjekur,
s’më duket ndonjë çudi,
që Shpëtimi i Berishës,
don të hyjë në qeveri!

Se Idrizua u mësua,

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës!

Vargjet e Arben Dukës! 16

🕔11:45, 27.Jun 2013

LAMTUMIRË O “KAPEDAN”

Kjo që do t’ju them më poshtë,
mund t’ju duket e pa mundur,
po me ikjen e Berishës,
dhe un’ jam gati i humbur!

Gjatë ma ka ndriçuar trurin,
si refleksi i pasqyrës,

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës!

Vargjet e Arben Dukës! 13

🕔11:40, 26.Jun 2013

Po “analistët” ?!

Jo vetëm Berisha,
mori “patërxhanin”,
po dhe “analistët”,
që na ndynë ekranin!

Që na ndynë ekranet,
me gojën e ndyrë,

Lexo më shumë
Voto ditën e çlirimit!

Voto ditën e çlirimit! 4

🕔08:52, 23.Jun 2013

Për kopje edhe ndikime,
asnjëherë nuk jam shquar,
por Berisha krejt pa dashur,
një subjekt më ka afruar!

E kam parë me sytë e mi,
m’u në zjarrin e tubimit,
kur thirri me brohori:

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës!

Vargjet e Arben Dukës! 1

🕔15:05, 21.Jun 2013

Surretërit e ndryshimit (dhe Elita 5)

Në kët’ pikë të rrugëtimit,
kërkoj emrin e ndryshimit,
dhe në çdo variant më del,
Një Xhuvel dhe prapë Xhuvel!

Në kët’ pikë të rrugëtimit,

Lexo më shumë