Gjuhën e qoftëlargut, jo kushdo e di…

Gjuhën e qoftëlargut, jo kushdo e di… 12

🕔13:12, 25.Apr 2013

Tani është bërë Sala, Si Pinok shëtitës, Kombinat gënjeshtrash, Kundër opozitës!   Shpik e shpif gjithë ditën, Ditën edhe natën, Gjuhë e tij e gjatë, Sfidon dhe lopatën!   Sfidon dhe lopatën, Për të hedhur baltë, Për kopenë e tij,

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës!

Vargjet e Arben Dukës! 2

🕔12:44, 25.Apr 2013

Ti je o Sali, një krye mavi

Tani është bërë Sala,
Si Pinok shëtitës,
Kombinat gënjeshtrash,
Kundër opozitës!

Shpik e shpif gjithë ditën,
Ditën edhe natën,

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës!

Vargjet e Arben Dukës! 2

🕔12:19, 24.Apr 2013

Kuqëlon Nikolla…

Ç’ma kënaqe synë,
Xhan more Nikollë,
Në krah të Saliut,
Skuqje si një mollë!

Skuqje si një mollë,
Vetëm nga gëzimi,

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës!

Vargjet e Arben Dukës! 2

🕔11:55, 23.Apr 2013

Doli Kaçi prapë…

Sërish Kaç Islami,
Bën arithmetikë,
(tani është me roje,
dhe s’ka fare frikë!)

Dy faqe të tëra,
I lë “Panorama”,

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës!

Vargjet e Arben Dukës! 5

🕔16:25, 22.Apr 2013

Toma në Gjykatë

Tani besoj se të gjithë,
Ju e kini krejt të qartë,
Toma u ngrit në detyrë,
Vajti në Gjykatë të Lartë!

Ju që në pushtet do vini,
Çelsat e kashtës do mbani,

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës!

Vargjet e Arben Dukës! 3

🕔16:18, 21.Apr 2013

Për “rotacionin” dhe ngjalat

Gati në çdo emision.
Si një parafabrikat,
Dëgjoj fjalën “rotacion”.
Se këta kanë ndenjur gjatë!

Po kur ka kapur pushteti,
Zenithin e korrupsionit,

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës!

Vargjet e Arben Dukës! 11

🕔13:28, 20.Apr 2013

Korrigjimi i shënjestrës

Për marrëveshjen që u bë,
Thashë se ishte kryevepër,
Po tani mua s’më nxë,
Sigurisht që dola tepër!

Nuk ma ka kërkuar kush,
Të mbështes un’opozitën,

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës!

Vargjet e Arben Dukës! 11

🕔15:49, 19.Apr 2013

SALËS I KA ARDHUR FUNDI

Nuk se e zbuluam sot,
se Berisha është i lik,
po tani ai është kot,
ndaj dhe s’ka vend për panik!

E kupton se ky është fundi,
ndaj bën si ujk i tërbuar,

Lexo më shumë
Letër Kaçit

Letër Kaçit 47

🕔12:56, 18.Apr 2013

Gjith’ mallkimi popullor, Do të bjerë në kokë si dhogë, Se për vite more horr, Vota jonë të dha ty rrogë! Për ty s’ka më asnjë vlerë, Shprehja fikse: “Burrë i lik!”, Sot ta them edhe njëherë, Të ngectë buka

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës!

Vargjet e Arben Dukës! 4

🕔17:07, 17.Apr 2013

Për të majtën, bashkimi
Për Berishën, tërbimi


Sala do humbasë,
Dhe do bëhet nuse,
Po duhet të marrim,
Shumicën dërrmuse!

Kë kemi përballë,

Lexo më shumë