‘Gjermani’ i fundit s’ka ikur akoma (në vend të një editoriali për 29 nëntorin)

‘Gjermani’ i fundit s’ka ikur akoma (në vend të një editoriali për 29 nëntorin) 0

🕔16:29, 29.Nov 2012

Ende vazhdon sherri,
Në mes të katundit,
Kur iku këtej,
Gjermani i fundit!

Kot e kot i kemi,
Të dy datat tona,
Se “gjermani” fundit,
S’ka ikur akoma!

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës

Vargjet e Arben Dukës 0

🕔14:43, 28.Nov 2012

Një komb, një flamur

Po këndon bilbili,
Në majën e malit,
I këndon të parit,
Ismail Qemalit!

Po këndon bilbili,
Në mollë e në dardhë:

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës

Vargjet e Arben Dukës 0

🕔13:48, 27.Nov 2012

Sa të rrojnë Tomrat
nuk ka drejtësi…

Me shaka u mor
Bashki e Tiranës
Ne thoshim nuk vjen
Durrësi pas Qafë Thanës

Mendja për të keq
S’i shkonte njeriut

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës

Vargjet e Arben Dukës 0

🕔13:47, 26.Nov 2012

Është detyrim
të jesh antifashist

Ka ngjallur Hitlerin
Aty në Greqi
“Agimi i Artë”
Agimi i Zi

Greqi e “Agimit”
Që në derë e kemi

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës

Vargjet e Arben Dukës 0

🕔12:00, 25.Nov 2012

Dhe bota le të përmbyset,
por të vihet drejtësia

Kur dëgjoj kryeministrin
Sikur dëgjoj Nastradinin
Sidomos kur thotë se Fieri
Lidhje s’ka me integrimin

Si gjithmonë dhe kësaj here
Ja fut kot more xhaxha

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës

Vargjet e Arben Dukës 0

🕔15:08, 24.Nov 2012

Abaz Kupi apo Myslim Peza?

Si e pësoi Jozefina,
Ka harruar derëzeza,
Ka harruar Haxhi Lleshin,
Dhe legjendën Myslim Peza!

I kanë dhënë asaj një listë,
Pa dyshim prej qeverisë,

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës

Vargjet e Arben Dukës 0

🕔11:50, 23.Nov 2012

“Presidenti” edhe “Mbreti”

Për ty në të rrallë shkrova,
Në shënjestër rrallë të vura,
Se të kam nga Libohova,
Që ka lindur proto burra!

Po pilafi ujë nuk mban,
Që t’i vëmë kokë muhabetit,

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës

Vargjet e Arben Dukës 1 Updated

🕔11:28, 22.Nov 2012

More CEZ i ngratë

Ca si shpejt e hëngre
More CEZ i ngratë
Se erdhe në xhungël
të mblidhje paratë

Të futën në kurth?
Apo s’të të treguan?
Që kush është me Salën
Këtu nuk paguan

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës

Vargjet e Arben Dukës 0

🕔12:05, 21.Nov 2012

Bisedë me Shpëtim Gjikën e Vlorës

Përshëndetje mik i dashur,
Mos e prish hiç terezinë,
Dhe pse punët janë trashur,
Me Salën për pamvarësinë!

Qeveria e Tiranës,
Të nxjerr llogari më vete,
Dhe të mos i biem anës,
Sikur rroni në dy shtete!

Lexo më shumë
Vargjet e Arben Dukës

Vargjet e Arben Dukës 2 Updated

🕔10:44, 20.Nov 2012

S’kërkon sheshe në Greqi,
Po do sheshin e Avniut!

Ç’oreks ke moj Çamëri,
S’i shkonte mendja njeriut,
S’kërkon sheshe në Greqi,
Po do sheshin e Avniut!

Lexo më shumë