Kthehuni o bij! Ikën talebanët!

Kthehuni o bij! Ikën talebanët! 15

🕔15:12, 4.Nov 2013

Si çerdhe e prishur S’i mban vend’ i vet Nisëm djem e vajza Larg për në kurbet. Nëna zemërdjegur Mbi jastëk përlotet Babai sëmurë Mbi divan po kotet. Ah, moj ditë e zezë, Zemër që nuk plas Si t’i kalojmë

Lexo më shumë
Kush kërcen naplonin

Kush kërcen naplonin 0

🕔14:11, 3.Nov 2013

Kush kërcen naplonin Sot në opozitë? Sala me Ristonin që hëngri kutitë   Thonë se kryetar Ata paskan Bashën Pse t’i djegësh duart Kur e ke bler’mashën?   Sa hapet ekrani E mbaron Paloka Fap ia jep Ristani Sikur mbin

Lexo më shumë
Vijnë dhe ikin dajallarët

Vijnë dhe ikin dajallarët 1

🕔14:56, 2.Nov 2013

Një zakon i mirë Lënë nga të parët Nuk bëhet një darkë Pa qenë dajallarët.   Në  dritë të diellit, Në rreze  të hënës Në krye të sofrës Vëllezërit e nënës.   Respektin e madh Vërtet e kanë hak Se

Lexo më shumë
Mos u bëj kalli pa bukë

Mos u bëj kalli pa bukë 1

🕔15:54, 1.Nov 2013

Sytë të hapur nga habia Fshatin se ç’e zu meraku Çudi bëri njerëzia Kalliri si dhëmbë plaku   Kokrrat sa gishtat e dorës Si çiban në trup kalliri Një avaz nga breg’ i Vlorës nw Veri, në vijë kufiri  

Lexo më shumë
Kish PD-ja donatorë, kryetarë edhe drejtorë

Kish PD-ja donatorë, kryetarë edhe drejtorë 7

🕔10:45, 31.Oct 2013

Rreket KQZ- ja Që të bëjë shkencë U kërkon partive Të kenë transparencë.   U kërkon partive Të vetdeklarojnë Se kush janë ata Që i financojnë.   Një listë me emra Si kodra pas bregut Kokën nxjerr mbi ujë Maja

Lexo më shumë
Eh ky Sal’Komiku

Eh ky Sal’Komiku 1

🕔13:22, 30.Oct 2013

Eh ky Sal’Komiku I zu goja lesh Mbi kalin e frikës Her’qan e her’qesh.   Largohu moj frikë Skërmitet me dhëmbë Ah, moj Amerikë Të t’kisha nën këmbë   Eh Sali, kjo punë U bë pesë me hiç A s’na

Lexo më shumë
Aleatët

Aleatët 1

🕔12:48, 29.Oct 2013

S’ka nis të zbatohet si tërkuzë po zgjatet ajo marrëveshja lidh’ me aleatët.   Lënë si pas dore gjith’ partitë e vogla ata nuk janë numra ata nuk janë gogla   Ishin në fushatë Të ndarë në ngastra Morën aleatët

Lexo më shumë
Eh, fakirët…

Eh, fakirët… 1

🕔13:48, 27.Oct 2013

Pasi këto zgjedhje Nuk u ecën mirë Sot ish-pushtetarët Hiqen si fakirë   Pushtetarë fakirë Pa lek’ e xhepgrisur, I mori më qafë Shteti i gremisur   Vazhdojnë të përdorin Avazin e Mukës Mezi siguronin Kotheren e bukës   Ashtu

Lexo më shumë
I bëmë gratë drejtoresha

I bëmë gratë drejtoresha 2

🕔13:40, 26.Oct 2013

Hijeshojnë drejtoritë Blu e ndezur në çdo skaj Ndaj kudo këto 8 vite Shkuan punët si në vaj.   Titullarët  demokratë Këto punë i torrën hollë Me merak i ndreqën gratë Drejtoresha në çdo shkollë   Hidhni sytë sot nëpër

Lexo më shumë
Nuk harron, por rinis loja

Nuk harron, por rinis loja 2

🕔12:36, 25.Oct 2013

Ku e lamë e ku na mbeti Për lesh Zhozi na shkoi deti Ku na dhëmb e ku na djeg Falëm detin, apo bëm’ lekë?!   Po me detin ç’pate Salë?! Vetë u lave përmbi valë . Si zgalem, jo

Lexo më shumë