Sa m’u dhimbs Shqipëria kur e bllokuan vetëm tremijë veta!

Sa m’u dhimbs Shqipëria kur e bllokuan vetëm tremijë veta! 0

🕔10:29, 26.Apr 2017

  Pardje poshtërsia, gjer në fund u çua, dhe gjithë Shqipëria, një orë u bllokua! Një orë u bllokua, vetëm nga pesë çeta, që s’bënin së bashku, as dymijë veta! Ajo lloj proteste, shpërndahej me frymë, por çfarë bënte shteti,

Lexo më shumë
Poemë për Heroin e Kombit Lato Braho…

Poemë për Heroin e Kombit Lato Braho… 5

🕔11:40, 25.Apr 2017

  (Fragmente) Edhe sot tregohet, ngjarja në Erind, si luftove-Lato, vetëm -me njëqind! Qe-Një me Njëqind, betejë e paparë, kushdo që të ishte, do të ishte vrarë! Do ta kishte vrarë, prita dhe rrethimi, po nuk mund të vritej, Latif

Lexo më shumë
Nuk është shprehje arrogance kur nuk pranon çmenduritë e opozitës!

Nuk është shprehje arrogance kur nuk pranon çmenduritë e opozitës! 4

🕔12:22, 24.Apr 2017

  (Pjesa e Parë) Duket se çadra na thotë, çdo ditë çudinë, asnjë opozitë në Botë, s’e do qeverinë. Asnjë opozitë në Botë, nuk kërkon llokume, s’kërkon ta rrëzojë atë, me ultimatume! Opozita e ngre zërin, edhe flet pa frikë,

Lexo më shumë
Në zgjedhje ka rëndësi pjesëmarrja e popullit-jo e partive…

Në zgjedhje ka rëndësi pjesëmarrja e popullit-jo e partive… 4

🕔14:53, 23.Apr 2017

  Luli vazhdon, në çadër brënda, dhe shton çdo ditë, kushte të rënda. Pas qeverisë, ekstra teknike, ktheu kërkesat, elektronike! Tash në kërkesa, nuk ka më takt, se duhen vite, të bëhen fakt! Luli i SHQUP-it, nuk është idiot, kur

Lexo më shumë
DY POEZI NGA ARKIVA

DY POEZI NGA ARKIVA 0

🕔13:36, 22.Apr 2017

  1. Rikrijim… S’më vjen keq për vitet që më ikën, ato ikën fare pa më prekur, s’më vjen keq për zjarret që m’u fikën, se kush ndizet-digjet për t’u tretur. S’e kupton aspak njeriu i shkretë, si i tretet

Lexo më shumë
Rama-President. Meta-Kryeministër me një qeveri besimi…

Rama-President. Meta-Kryeministër me një qeveri besimi… 11

🕔11:19, 21.Apr 2017

  Duam-apo s’duam, keq e kemi gjëndjen, dhe për ndonjë zgjidhje, të gjithë vrasim mëndjen! Mes kësaj rrëmuje, kam një propozim, po s’di në kënaqet, shoku Lulëzim?! Propozimi im, përbën një risi, s’di në do jetë Rama, në dakortësi?! Çadra

Lexo më shumë
Pse Zoti na ka kthyer shpinën…

Pse Zoti na ka kthyer shpinën… 12

🕔15:06, 20.Apr 2017

  Eh ky Luani, miku ynë po bëhet shumë i famshëm, kur thotë: “Ministri i Gjermanisë, qe fare i njëanshëm!” Në fakt Ministri i Gjermanisë, e shëmbi Lulëzimin, s’vu mes atij dhe qeverisë, shenjën e barazimit! Qe objektiv edhe konkret,

Lexo më shumë
PD ka përgatitur përplasje fizike në Kavajë

PD ka përgatitur përplasje fizike në Kavajë 10

🕔12:18, 19.Apr 2017

  Çadra tash ka mbetur, në vetminë e sajë, ndaj një provë force, do bëjë në Kavajë! Kanë deklaruar, edhe deklarojnë, se zgjedhjet aty, do t’i shkatërrojnë! Këta që kërkojnë, qeveri teknike, kanë planifikuar, përplasje fizike! Kreshniku ka folur, me

Lexo më shumë
Për tri muaj ne dalim nga harta e trafikut të hashashit!

Për tri muaj ne dalim nga harta e trafikut të hashashit! 5

🕔12:14, 18.Apr 2017

  Hashashi s’është e s’ka qenë, vetëm fenomen shqiptar, se gjithë Europa që duam, është shumë e etur për bar! Jo befasisht ne e pamë, mbushur plot me bar Shqipërinë, por s’është rreziku njëlloj, sikur të qe heroinë! Drogë-drogë dhe

Lexo më shumë
A e di i ligu që është një i lig?!

A e di i ligu që është një i lig?! 6

🕔15:23, 17.Apr 2017

  Tani për shumë gjëra, nuk kam më dyshim: “Që të jesh i mirë, nuk kërkon sforcim!” Vetes si qëllim, s’ia vë dot njeriu, sepse mirësia, të ndodh vetvetiu! Të mirët i njoh, mes tyre kam miqtë, por enigmë për

Lexo më shumë