Ka ndryshuar faqja e gjithë qyteteve të Shqipërisë…

Ka ndryshuar faqja e gjithë qyteteve të Shqipërisë…

🕔11:15, 12.Sep 2018

Të gjitha qytetet shqiptare, rrënjësisht-mrekullisht kanë ndryshuar, se qeverisjet lokale, me vetëmohim kanë punuar!   Me vetëmohim kanë punuar, kanë kthyer besim edhe shpresë, tani është një fakt i gjithëpranuar, se qeverisja lokale ka qenë një sukses!   Ndryshimin radikal

Lexo më shumë
Çdo gjë humbet dhe tretet, vetëm Mëmëdheu mbetet!

Çdo gjë humbet dhe tretet, vetëm Mëmëdheu mbetet! 9

🕔12:12, 11.Sep 2018

  Në kohën e diktaturës, për të cilën s’mbaron histeria, Atdheu ynë, a nuk qe Shqipëria?!   Kjo Shqipëria jonë, a nuk kishte pa fund armiq, tani këta na hapën sytë, se armiqtë i kishim dhe miq!   Përse vinin

Lexo më shumë
Në gjykatat e apelit vazhdon të bëhet kërdia!

Në gjykatat e apelit vazhdon të bëhet kërdia! 1

🕔14:04, 10.Sep 2018

Dhe sherr politika, si gjithnjë na veli, se shumë shpejt s’do kemi, gjykata apeli. Aty do të mbeten, pak njerëz të ndershëm, sepse korrupsioni, është i tmerrshëm! Vijnë ca fjalë të arta, nga kohë të rënda: “Më mirë djepja bosh,

Lexo më shumë
Çdo lloj Vetingu tjetër, saboton Vetingun në Drejtësi!

Çdo lloj Vetingu tjetër, saboton Vetingun në Drejtësi!

🕔12:20, 9.Sep 2018

Tridhjetë vite kanë shkuar, vështirë të kujtohen, shumë gjëra koha ka mbuluar, që kurrë s’do zbulohen!   Kemi Veting në Drejtësi, akoma në fillim, dhe çdo Veting tjetër tani, është vetëm sabotim!   Nuk mund të ketë paralel, Veting në

Lexo më shumë
“Opozita ka vetëm fjalën, qeveria ka shumë më tepër se kaq!”

“Opozita ka vetëm fjalën, qeveria ka shumë më tepër se kaq!” 5

🕔13:00, 8.Sep 2018

Dhe opozita, vazhdon programin, dje pikë qëndrimi, kish Elbasanin! Bëj me disa, çudi për besë, se opozita, qenka pengesë! Qenka pengesë, që punët s’ecin, dhe gjithandej, projektet ngecin! Po fare ndryshe, e mendoj unë, se opozita, s’prish asnjë punë! S’prish

Lexo më shumë
Xhelozia-si një gjarpër i neveritshëm!

Xhelozia-si një gjarpër i neveritshëm! 2

🕔10:35, 7.Sep 2018

  Eh-xhelozia njerëzore, provuar është nga të tërë, nuk shfaqet kurrë-por është mizore, dhe fushë e saj është shumë e gjerë!   Është xhelozia bashkëshortore, që vjen e para si torturë, në gjithë vitet martesore, e ka çdo grua dhe

Lexo më shumë
Krimi dhe Lulëzimi!

Krimi dhe Lulëzimi! 2

🕔12:26, 6.Sep 2018

  Lulashi duhet, të na shpjegojë, se si nga krimi, do na çlirojë?!   Çfarë ka në mëndje, të na e thotë, se si ministër, qe fare kot!   Po nëse sot, e di sekretin, të na e thotë, të

Lexo më shumë
Nuk mund t’i zgjedhësh dot kundërshtarët!

Nuk mund t’i zgjedhësh dot kundërshtarët!

🕔11:58, 5.Sep 2018

  Seancë e parë, kaloi më kot, se opozita, bëri bojkot!   U bë bojkoti, thjesht në Tiranë, se deputetët, në Shkodër vanë!   Shkuan-u mblodhën, në tjetër vend, shkuan dhe bënë, tjetër Kuvend!   Qenë dy Kuvendet, hutim për

Lexo më shumë
Dashuria supreme e Nënës…

Dashuria supreme e Nënës… 2

🕔12:02, 4.Sep 2018

  Për Nënën askush, s’ka shkruar sa unë, po vargjet për Nënën, kurrë s’quhen shumë!   Unë për të kam shkruar, mrekullira plot, se Nëna është Nënë, por është edhe Zot!   Zoti prej shumë shekujsh, ja ka lënë stafetën,

Lexo më shumë
Dy poezi

Dy poezi

🕔11:28, 3.Sep 2018

   Ndriçomë errësirën! Në rrugët e gjata, me kurthe e prita, kur të bjerë nata, ti eja si drita!   Eja shpirt i lirë, eja si një Zot, se në errësirë, rrugën s’e gjej dot!   Vetëm një qiri, gjithë

Lexo më shumë