“Një popull i shitur-një popull i blerë!”

“Një popull i shitur-një popull i blerë!” 5

🕔11:33, 30.Oct 2017

Monika flet drejt, nuk i bie anës: “E vetmja detyrë, rrëzimi i Ramës!.”   Jam naiv e pyes, dhe jo për shaka: “Si do ta rrëzoni, gjithë atë bina?!..”   Si do ta rrëzoni, s’pyes vetëm unë, Rama Number Dy,

Lexo më shumë
Ramën s’ka kush ta bojkotojë!

Ramën s’ka kush ta bojkotojë! 7

🕔23:02, 28.Oct 2017

  Bojkot kundra Ramës? Thirrja s’ngjiti dot, se atij s’ju bë, as minibojkot! As dhe një revoltë, nuk bën dot kazani, mbrëmë e kish në studio, plot dy orë Arjani! Ky që për shumë vite, e shau si deshi, tani-para

Lexo më shumë
Deti i jetës sime!

Deti i jetës sime! 0

🕔11:04, 28.Oct 2017

Gjithmonë të kam dashur, si dy sytë e ballit, s’e gjithnjë do frymë, jeta e të gjallit! Lodhur e sfilitur, nëpër rrugëtime, ti ke qenë dhe drita, edhe fryma ime! Kur rron me dikë, dyzet vite plot, jetën pa atë,

Lexo më shumë
Votimi i shumicës, në përputhje të plotë me Kushtetutën e Shqipërisë!

Votimi i shumicës, në përputhje të plotë me Kushtetutën e Shqipërisë! 4

🕔11:53, 27.Oct 2017

Basha dhe Berisha, u nxinë si qymyri, pse s’u  arrestua, në Kuvend Tahiri!   U quajt në fjalën, e xhaxha Salisë, dita më e zezë, e gjithë historisë!   Dita e Gërdecit, S’qe dhe kaq e zezë, ku një fshat

Lexo më shumë
Nuk e dimë se ç’po bëhet me qeverisjen e vendit?!

Nuk e dimë se ç’po bëhet me qeverisjen e vendit?! 3

🕔10:20, 26.Oct 2017

  Kabineti i Dytë, është riformatuar, ende ministritë, s’janë akomoduar! Qeveria-punën, duhet ta fillojë, lufta politike, nuk mund ta pengojë! Luftën politike, e ka minoranca, ndërsa qeverisjen, e ka mazhoranca! Në Një opozita, tani është bashkuar, që të mund të

Lexo më shumë
Gjella e helmuar e prokurorisë, nga kuzhina e SHQUPIT

Gjella e helmuar e prokurorisë, nga kuzhina e SHQUPIT 2

🕔10:10, 25.Oct 2017

Janë të vërteta, s’janë thashetheme, se vota e fshehtë, ka gjithnjë probleme!   Vendim politik, është marrë vërtet, por voton seicili, me  kokën e vet!   Grupi socialist, sot ka provë të fortë, se duhet të mbrojë, të tijin raport!

Lexo më shumë
Vrasësit e 21 Janarit duhet ta kalojnë në burg pjesën e mbetur të jetës

Vrasësit e 21 Janarit duhet ta kalojnë në burg pjesën e mbetur të jetës 5

🕔11:48, 24.Oct 2017

Reforma në drejtësi, kërkon dhe njerëzit përkatës, po ne i kemi për tokë, prokurorë edhe gjykatës!.   Vetingu më shumë kërkon, nderin edhe pasurinë, edhe fare injoron, nivelin dhe diturinë!   S’presim që të jenë gjeni, gjyqtarë e gjyqtare, por

Lexo më shumë
Vargje për këngë

Vargje për këngë 1

🕔11:52, 23.Oct 2017

Emri im tek ty u shkrua!..   Ka ca ditë që je larguar, malli më ka përvëluar, në çdo yll të kam kërkuar, po ku je-o i bekuar?!   Përse më ke-përse të kam, përse një Zot ti je për

Lexo më shumë
Drejtësia ka emra dhe fytyra!

Drejtësia ka emra dhe fytyra! 1

🕔10:51, 22.Oct 2017

 Drejtësia merret, si koncept abstrakt, po ajo nga njerëzit, përbëhet në fakt!.   Drejtësia ka, emra dhe fytyrë, dhe ata e bëjnë, të keqe-të mirë!   Ne s’mund të kërkojmë, drejtësi sublime, kur në vend të miellit, kemi vetëm hime!

Lexo më shumë
Fronti opozitar po sheh ëndërr se po i bien allatet dashit

Fronti opozitar po sheh ëndërr se po i bien allatet dashit 14

🕔12:07, 21.Oct 2017

Në kohën e çadrës, qenë dyzet parti, po kur sosën zgjedhjet, mbetën vetëm dy! Mbetën vetëm dy, në shtizë të flamurit, shoqja LSI, dhe PD-ë e Lulit! Veç këto të dyja, ca mandate volën, e gjithë të tjerët, figurina dolën!

Lexo më shumë