Përjetë Autoktonus (Pjesa e Dytë)

Përjetë Autoktonus (Pjesa e Dytë) 1

🕔12:16, 4.Aug 2017

(Tani Autoktonus është dhe emër njeriu. Ai është emri i djalit të mikut tim nga Mirdita-Frrok Bardhit.) Djalë i bukur prej Mirdite, që në djep të është shkruar, se do t’ja mbrish asaj dite, në Shqipërinë e Bashkuar. Njëlloj Jugu

Lexo më shumë
Përjetë Autoktonus!

Përjetë Autoktonus! 5 Updated

🕔11:00, 3.Aug 2017

(Autoktonus sot është edhe emri i një djali. Djalit të mikut tim Frrok Bardhi) Si rrezja që bjen prej Diellit, dhe gjithë Botën e ndriçon, një flamur që ra prej qiellit, qëndisur-Autokton. Si rrezja që bjen prej Diellit, si rrezja

Lexo më shumë
Dy lirika

Dy lirika 1

🕔10:34, 2.Aug 2017

Gjithë jetën… Në jetën time-moj mike, njoha borën edhe brymën, edhe flladet romantike, por asgjë s’ma zuri frymën. Ato fllade që më frynin, vesë lulesh nëpër sy, si ato petale binin, sapo kthehesha tek ty. S’kam bërë mëkate në jetë,

Lexo më shumë
Në një thes të liqtë e të mirët, a ka ndonjë ligj që i mbron fakirët

Në një thes të liqtë e të mirët, a ka ndonjë ligj që i mbron fakirët 7

🕔11:37, 1.Aug 2017

Në pikun e vapës, Njeriu i Gjatë, po na bën kërdinë, mbi administratë! Duket se po ndodh, çudi e çudive, kur po imponon, dorëheqje masive! Nëse kohë përpara, qe bërë deti kos, gjithë vendi po futet, tani-në kaos! Rama s’po

Lexo më shumë
Kush është opozita e vërtetë në Shqipëri?!

Kush është opozita e vërtetë në Shqipëri?! 1

🕔11:44, 31.Jul 2017

Lulashi ka probleme me shqipen, në përdorimin e saj është karnavale, sa ngritjen me 20 lekë të çmimit të ujit, e quan aferën më kriminale! Ka përdorur shkallën sipërore krahasore, ka shkuar gjer tek përcaktimi i fundit, po kur të

Lexo më shumë
Mustafai na “hëngri” gjysmën e Heroit Kombëtar!

Mustafai na “hëngri” gjysmën e Heroit Kombëtar! 11

🕔12:42, 30.Jul 2017

Teza e hedhur me kaq mëndjelehtësi, pa e vrarë të shkretën mëndje fare, se Vojsava një serbe qënka tani, është një tezë antikombëtare! Autori thotë: “Ç’ka për t’u tërbuar, e aq më keq për t’u bërë si xhind?!”, se siç

Lexo më shumë
I shtrënjti Beniamin!

I shtrënjti Beniamin! 3 Updated

🕔12:00, 29.Jul 2017

Dhe jetën për të tjerët, i shtrënjti Beniamin, dhe menjëherë u bëre, Hero i Kombit tim. Për egërsinë e dallgës, s’mendove-jo-dy herë, nga bregu-përmbi dallgë, u hodhe si skifter. Dhe bëre krejt natyrshëm, ti aktin më sublim, po fati nuk

Lexo më shumë
Kokat e nxehta të partisë nuk kanë nevojë për thërrimet e tepsisë

Kokat e nxehta të partisë nuk kanë nevojë për thërrimet e tepsisë 3

🕔11:45, 27.Jul 2017

Jam gati të vë disa baste, me Monika Kryemadhin këto ditë, se baza e partisë s’është aspak entuziaste, që LSI-ja po del në opozitë! Njerëzit e thjeshtë të partisë, dhe jo vetëm sipas Arben Dukës, përpara heroizmave të Petrit Vasilit,

Lexo më shumë
Partia Demokratike e meriton Lulin!

Partia Demokratike e meriton Lulin! 1

🕔14:12, 26.Jul 2017

Normalisht Lulashi, duhej të fundosej, që tani si gjel, të mos na krekosej! Lëvizja “Patozi”, një flluskë rezultoi, se garën Lulashi, shumë thellë e fitoi! Kthehu-i thosh Salës, i shkreti Patoz, po Sala për Lulin, punoi nën rrogoz! Nuk e

Lexo më shumë
Shtatë teknicienët dolën kockë e fortë!

Shtatë teknicienët dolën kockë e fortë! 2

🕔10:49, 25.Jul 2017

  Krejt pa qeverisje, e latë Shqipërinë, se Kryeministri, s’mbledh dot qeverinë! Jo-nuk mblidhet dot, qeveria ime, edhe po s’u mblodh, nuk merr dot vendime! Vazhdojnë dëgjesat, pas testit zgjedhor, për të vrarë kohën, deri në Shtator! Ramës-teknicienët, i mbetën

Lexo më shumë