Rrofsh se na kënaqe, me sisë e mollaqe! (Temë për debat për porno-këngët e sotme)

Rrofsh se na kënaqe, me sisë e mollaqe! (Temë për debat për porno-këngët e sotme) 19

🕔12:39, 23.Aug 2018

Ndonjëherë kur jam, me humor të rënë, gjej ndonjë kanal, që jep vetëm këngë! Po prapë vetëtimthi, heq atë kanal, se ajo që shoh, më duket skandal! Më duket skandal, çfarë shoh e dëgjoj, dhe as një fjalë, të vetme

Lexo më shumë
Pse s’na përpin dheu, kur dhe Kadarenë gjykon Alibeu?!

Pse s’na përpin dheu, kur dhe Kadarenë gjykon Alibeu?! 17

🕔11:59, 22.Aug 2018

Xhevdet Shehu dje, sa më ka kënaqur, Alibe mavrinë, keq e kish zgërlaqur! Si nuk hapet toka, të na përpijë dheu, gjersa Kadarenë, gjykon Alibeu! S’vlen ky kec i shtirë, në ballë të kopesë, as një qime bythe, nga të

Lexo më shumë
Enver Hoxha i mund këta zabrahanë edhe i vdekur!

Enver Hoxha i mund këta zabrahanë edhe i vdekur! 33

🕔12:10, 21.Aug 2018

Kur shkruaj-unë shkruaj, s’bëj llogje në erë, asgjë s’kam thënë kot, për shokun Enver! Enveri ka ikur, po emri punon, ai edhe sot, zgjedhjet i fiton! Më kot nuk kam thënë, që e kishim hekur, këta zabrahanë, i mund dhe

Lexo më shumë
Ramës i është mërzitur pushteti, por nuk ka dështuar dhe nuk do dështojë!

Ramës i është mërzitur pushteti, por nuk ka dështuar dhe nuk do dështojë! 13

🕔10:11, 20.Aug 2018

Rama me vetveten, ka një farë betimi, të shpëtojë Vatanin, nga falimentimi! Thjesht’ falimentimit, për t’ju mbyllur dera, me sa duket s’ka, ambicie të tjera! Askush nuk thotë dot, se Rama s’punon, ama entuziazmi, tani i mungon! I mungon pasioni,

Lexo më shumë
“Tepelena në krahasim me Aushvicin ka qenë një kamp pushimi!”

“Tepelena në krahasim me Aushvicin ka qenë një kamp pushimi!” 33

🕔13:15, 19.Aug 2018

Po ç’pisllëk të them përpara, për ju-o derra të ndyrë, se ç’ka qenë Aushvici, juve e dini shumé mirë! Për përmasat e së keqes, s’ka të dytë në histori, po ju ja gjetët binjakun, m’u këtu-në Shqipëri! Fashizmi në Aushvic,

Lexo më shumë
Ose të ndryshojmë jetën, o të zhdukemi të tërë!

Ose të ndryshojmë jetën, o të zhdukemi të tërë! 6

🕔12:10, 18.Aug 2018

(Nëse s’do të qe vdekja, jeta nuk do ishte kaq e rëndësishme) Që të themi të vërtetën, që të gjithë kanë rënë në leqe, sepse e jetojnë jetën, edhe kur është shumë e keqe! Që prej ditës së fillimit, jetën

Lexo më shumë
More njerëz, more skllevër!…

More njerëz, more skllevër!… 10

🕔12:15, 17.Aug 2018

Kam një jetë-ju kam treguar, gjithë zullumet e shtetit, ju më thoni zëmëruar: “Lëri përrallat e poetit!” Kam një jeté-jam torturuar, sytë t’ju hapja sadopak, ju me shpirt kini mallkuar: “Mos na nxirr nga ky batak!” Kam një jetë që

Lexo më shumë
Pushimet njëherë, pa protesta pret!

Pushimet njëherë, pa protesta pret! 1

🕔11:03, 16.Aug 2018

Lulashi në zyrë, ka një plan sekret, se në mes-Shtator, do bëjë kijamet!. Ka një plan sekret, po nuk e tregon, si do hedhi SHQUPIN, në revolucion!. Zhvillimet rumune, e kanë frymëzuar, po Gushtin e ka, prapë për të pushuar!.

Lexo më shumë
Shpata e poetit dhe gjarpërinjtë e pushtetit…

Shpata e poetit dhe gjarpërinjtë e pushtetit… 9

🕔13:17, 15.Aug 2018

Lirisë i hapet varri, kur të shtyp një këmbë e huaj, po lirinë mund t’ua marri, edhe qeveria juaj!. Nuk jam Vojua përmbi blinda, në kohë të luftës s’jetova, po që në ditën që linda, këngën e lirisë mësova!. Në

Lexo më shumë
Mos u kthe për sytë e mi!

Mos u kthe për sytë e mi! 2

🕔17:44, 14.Aug 2018

Dhe ne si të shumtëve, koha na ka ndarë, tridhjet e ca vite, që nuk jemi parë!. Me rrugë e pa rrugë, të gjithë ikët ju, unë si lis i lashtë, hodha rrënjë këtu!. Nuk kam si ta di, bëra

Lexo më shumë