Të dashur punëtorë dhe proletarë! Braktisni partitë dhe krijoni urgjent sindikatat!

Të dashur punëtorë dhe proletarë! Braktisni partitë dhe krijoni urgjent sindikatat! 16

🕔12:17, 31.Aug 2016

Meqë ditë për ditë, këtu unë kam shkruar, di që ka shumë gjëra, për të protestuar. Nëse një protestë, dikush do ta nisë, do të protestoja, kundër varfërisë. Plaga më e madhe, e gjithë Shqipërisë, që duhej të qe, ankth

Lexo më shumë
O ju këmbë pse më lini?!

O ju këmbë pse më lini?! 13 Updated

🕔12:00, 30.Aug 2016

(Baladë jo vetëm për veten) O ju këmbë që po më lini, Ç’kini-moj të shkreta-ç’kini, Ç’kini-moj-që më mërdhini, pa ardhur akoma dimri?! Ju që më kini gjezdisur, në çdo anë më kini nisur, kurrë s’më kini gremisur, as gremisur-as braktisur!

Lexo më shumë
Këta do bënin amendamente edhe për Biblën e Kuranin!

Këta do bënin amendamente edhe për Biblën e Kuranin! 4

🕔12:00, 29.Aug 2016

Sikur dhe Kurani e Bibla, të hidheshin këtu për votim, do t’u bëheshin njëmijë amendamente, nga Bylykët e shokut Lulëzim. Këtë e them në mënyrë hipotetike, se librat e Zotit nuk hidhen kurrë në votim, po dhe Fjalën e Zotit

Lexo më shumë
Poezi të ndryshme

Poezi të ndryshme 4

🕔10:56, 28.Aug 2016

1. Ç’ma zunë frymën… Ç’ma zunë frymën pallatet e zhgërryera, dhe tymi i zi i makinave, ku jini agime labovite të shkëlqyera, nga vesa dhe aroma e trëndelinave? Ç’ma zunë frymën intrigat e maskarenjve, dhe krekosja e pështirë e debilave,

Lexo më shumë
Vetëm në xhungël ka liri të pakufizuar

Vetëm në xhungël ka liri të pakufizuar 12

🕔12:27, 27.Aug 2016

Sa filloj të shkruaj, në mendje më bie, se njeriu është, një kafshë me arsye! Dhe mund të besojmë, që Zoti na talli, brenda tija rrojnë, engjëlli dhe djalli! Pa menduar shumë, mund t’i kem përgjigjet, për të mundur djallin,

Lexo më shumë
Ne kemi Shqipërinë, që ta ziejmë e t’i pimë lëngun…

Ne kemi Shqipërinë, që ta ziejmë e t’i pimë lëngun… 6 Updated

🕔12:00, 26.Aug 2016

(E shkruar në vitin 2011- në kohën e qeverisjes Berisha-Meta) Të falem-Ali Asllani, i madhi mes të mëdhenjve, ende nuk u tha mellani, i kohës së maskarenjve. Po kjo kohë qëlloi e gjatë, dhe shumë vdiqën-o Ali, dhe asnjë nuk

Lexo më shumë
Engjëjt e Shtëpisë Qendrore dhe djajtë e Partisë Socialiste

Engjëjt e Shtëpisë Qendrore dhe djajtë e Partisë Socialiste 5 Updated

🕔11:59, 25.Aug 2016

Zoti kish një thes me engjëj, të ndritur e me brerore, dhe një ditë të gjithë i zbrazi, mu tek Shtëpia Qendrore! Aty paqja mbretëron, por aspak nuk është çudi, më të mirët e të mirëve, Zoti i hodhi aty!

Lexo më shumë
Kush më thotë një këngë për Ballin?!

Kush më thotë një këngë për Ballin?! 22 Updated

🕔11:59, 24.Aug 2016

Disa xhinde do më kallin, në një pus të thellë me gurë, po s’u thashë një këngë për Ballin, jashtë nuk do më nxjerrin kurrë! Ju nuk e kuptoni dot, sa të madh e kam unë hallin, edhe të kërkosh-është

Lexo më shumë
Kush të ka thënë ty Lulash se ne të majtët jemi frikacakë?!

Kush të ka thënë ty Lulash se ne të majtët jemi frikacakë?! 26

🕔12:46, 23.Aug 2016

Ky shënim është si plotësim i vargjeve të sotme, mbasi jo gjithçka mund të ilustrohet me vargje. Proza gjithnjë të jep më shumë dorë dhe mundësi. Sërish do të flas për harkëtarët dhe harkëtaret e SHQUPIT, që lëshojnë pa pushim

Lexo më shumë
Të paktën mësoni të gënjeni bukur!

Të paktën mësoni të gënjeni bukur! 3

🕔12:41, 23.Aug 2016

(Në ndihmë të harkëtarëve të SHQUP-it) Del në foltore kokrra e psikopatit, në luftën për shkatërrimin e imazhit, përmënd tridhjet shefat e komisariatit, si tutorë të parcelave të hashashit! Nesër mund të dalë ky mjeshtër, të na thotë tridhjet emra

Lexo më shumë