Ne kemi Shqipërinë, që ta ziejmë e t’i pimë lëngun…

Ne kemi Shqipërinë, që ta ziejmë e t’i pimë lëngun… 6 Updated

🕔12:00, 26.Aug 2016

(E shkruar në vitin 2011- në kohën e qeverisjes Berisha-Meta) Të falem-Ali Asllani, i madhi mes të mëdhenjve, ende nuk u tha mellani, i kohës së maskarenjve. Po kjo kohë qëlloi e gjatë, dhe shumë vdiqën-o Ali, dhe asnjë nuk

Lexo më shumë
Engjëjt e Shtëpisë Qendrore dhe djajtë e Partisë Socialiste

Engjëjt e Shtëpisë Qendrore dhe djajtë e Partisë Socialiste 5 Updated

🕔11:59, 25.Aug 2016

Zoti kish një thes me engjëj, të ndritur e me brerore, dhe një ditë të gjithë i zbrazi, mu tek Shtëpia Qendrore! Aty paqja mbretëron, por aspak nuk është çudi, më të mirët e të mirëve, Zoti i hodhi aty!

Lexo më shumë
Kush më thotë një këngë për Ballin?!

Kush më thotë një këngë për Ballin?! 22 Updated

🕔11:59, 24.Aug 2016

Disa xhinde do më kallin, në një pus të thellë me gurë, po s’u thashë një këngë për Ballin, jashtë nuk do më nxjerrin kurrë! Ju nuk e kuptoni dot, sa të madh e kam unë hallin, edhe të kërkosh-është

Lexo më shumë
Kush të ka thënë ty Lulash se ne të majtët jemi frikacakë?!

Kush të ka thënë ty Lulash se ne të majtët jemi frikacakë?! 26

🕔12:46, 23.Aug 2016

Ky shënim është si plotësim i vargjeve të sotme, mbasi jo gjithçka mund të ilustrohet me vargje. Proza gjithnjë të jep më shumë dorë dhe mundësi. Sërish do të flas për harkëtarët dhe harkëtaret e SHQUPIT, që lëshojnë pa pushim

Lexo më shumë
Të paktën mësoni të gënjeni bukur!

Të paktën mësoni të gënjeni bukur! 3

🕔12:41, 23.Aug 2016

(Në ndihmë të harkëtarëve të SHQUP-it) Del në foltore kokrra e psikopatit, në luftën për shkatërrimin e imazhit, përmënd tridhjet shefat e komisariatit, si tutorë të parcelave të hashashit! Nesër mund të dalë ky mjeshtër, të na thotë tridhjet emra

Lexo më shumë
Replikë me zuzarët dhe zagarët antikomunistë

Replikë me zuzarët dhe zagarët antikomunistë 55

🕔11:34, 22.Aug 2016

(Pjesa e dytë) Kush ka qenë gjallë në vitin dyzet e katër, mund ta tregojë historinë shqiptare, pak dritë kandili në çdo vatër kishte, e drita elektrike as që njihej fare! Pushteti popullor që anatemoni, tok me popullin bëri një

Lexo më shumë
Si një replikë me “antikomunistët”

Si një replikë me “antikomunistët” 48

🕔11:28, 21.Aug 2016

(Pjesa e parë) Kur sollën sistemin e ri, na thanë: “Ky është më i miri!”, dhe meqë kish’ shumë liri, çdo qen u zgjidh nga zinxhiri! E dija që s’qe krejt kështu, se ndryshe e mendoja lirinë, por po vinte koha

Lexo më shumë
Po kush dreqin po e korr gjithë këtë hashash?!

Po kush dreqin po e korr gjithë këtë hashash?! 7

🕔12:22, 20.Aug 2016

(Policët e Tahirit djegin hashashin e Tahirit!!!) E gjithë qeveria, duket se pushon, në të kundërt SHQUPI-i, me non-stop punon. Për të është njëlloj, si dita-si nata, po na bombardojnë, me plot deklarata. Helli të mos digjet, dhe ta pjekin

Lexo më shumë
Kush s’e ka virusin në drejtësinë e babëzitur?!

Kush s’e ka virusin në drejtësinë e babëzitur?! 1

🕔12:57, 19.Aug 2016

(Zgjedhja do bëhet mes shumë të këqijve dhe më pak të këqijve) Reforma mendohet si një rreze shprese, si një hop i madh për Shqipërinë, po tani jetojmë në demokraci borgjeze, dhe borgjezët do ta blejnë drejtësinë. Reforma nuk është

Lexo më shumë
Në emër të fjalës po shkruhen hatara!

Në emër të fjalës po shkruhen hatara! 18

🕔11:47, 18.Aug 2016

Sot ndrisin kaq xhevahirë, dhe s’ka çorbë që nuk gatuhet, nuk është problem fjalë e lirë, po mënyra se si thuhet. Kanë ikur kohët e para, erdhi një kohë më e mirë, por këtu thuhen hatara, në emër të fjalës

Lexo më shumë