Harmonia fetare-një mrekulli shqiptare! (Duam shoshoqin ta hamë të gjallë.)

Harmonia fetare-një mrekulli shqiptare! (Duam shoshoqin ta hamë të gjallë.) 10

🕔11:44, 4.Dec 2018

Të gjithë po thonë: “Në Shqipëri,j anë Katër Fe, në harmoni!”   Dy Muhameti, dy zoti Krisht, po këto janë, rrena me bisht!   Veten dhe Botën, gënjejmë ne, se këtu kemi, vetëm Dy Fe!   Një Demokrate, një Socialiste,

Lexo më shumë
Po “Babalet”?!

Po “Babalet”?! 2

🕔12:39, 3.Dec 2018

Bija Kosovë, po na bllokon, se sherr-Babalen, nuk e dorëzon!. Nëse Babalja, nuk ekstradohet, i gjithë gjykimi, do të bllokohet!. Shpëton Salanji, edhe më gjërë, se sherr-Babalja, i lidh të tërë!. Jo vllaznit tanë, nuk e dorëzojnë, se procedurat, atje

Lexo më shumë
Kryeministri është ende në kohë për të shkarkuar Voltana Ademin

Kryeministri është ende në kohë për të shkarkuar Voltana Ademin

🕔02:02, 2.Dec 2018

Ditë e Çlirimit, është ditë zie, tha kryetarja, e një bashkie (!)   E një bashkie, aspak të vogël, korbi i zi, klithi në Shkodër!   Nëse do ishim, një vend normal, ky do të ishte, kryeskandal!   Por kur

Lexo më shumë
Prit sa të shkoj unë- pastaj thinju ti!

Prit sa të shkoj unë- pastaj thinju ti! 7

🕔12:22, 1.Dec 2018

(Baladë për dashurinë) Dhe ne si të shumtit, koha na ka ndarë, tridhjetë e ca vite, që nuk jemi parë!   Me rrugë e pa rrugë, të gjithë ikët ju, unë si lis i lashtë, hodha rrënjë këtu!   Nuk

Lexo më shumë
Vazhdim i epopesë së Ballit Kombëtar

Vazhdim i epopesë së Ballit Kombëtar 19

🕔12:58, 30.Nov 2018

Dyzetë e katra, ende pa dalë, gjermanët ikën, me bisht në shalë. Edhe ballistët, shumë keq bitisën, tok me gjermanët, u arratisën. U arratisën, gjithë ata trima, ata që mbetën, u funë në vrima. Ashtu në vrima, u humbi vula,

Lexo më shumë
Mirëqenia e popullit po ulet, të gjitha borxhet po ngrihen!

Mirëqenia e popullit po ulet, të gjitha borxhet po ngrihen! 9

🕔11:22, 29.Nov 2018

( A ka ardhur koha të krijohet Partia Antifashiste e Shqipërisë?) E gjithë qeveria, duhet të shkarkohet, kur mirëqenia ulet, edhe borxhi shtohet!   Natyrisht do vinte, ditë e kiametit, kur e gjithë valuta, fluturon jashtë shtetit!   Dhe të

Lexo më shumë
S’e dinim që kishim kaq shumë njerëz gjenialë?!

S’e dinim që kishim kaq shumë njerëz gjenialë?! 5

🕔12:01, 28.Nov 2018

(Me gjeni si Mit’hati mund të mbushim vagona) Gjithnjë si gaforrja, ecën Shqipëria, kur dhe historinë, shkruan qeveria!   Kudo qeveritë, vijnë edhe shkojnë, historinë me cikle, nuk mund ta ndryshojnë!   Po kur do mbarojë, gjithë kjo histori, çfarë

Lexo më shumë
Me lekët e projektit idiot të “AUSHVICI” në Tepelenë, mund të dëmshpërblehen të gjithë tek “ASTIRI”!

Me lekët e projektit idiot të “AUSHVICI” në Tepelenë, mund të dëmshpërblehen të gjithë tek “ASTIRI”! 3

🕔11:52, 27.Nov 2018

(Qeveria larg arrogancës, banorët larg dhunës) Opozitë e vendit, po vjen vërdallë kot, them se ka harruar, pse po bën bojkot!   Pse po bën bojkot, fare ka harruar, tani tek “Astiri”, është transferuar!   Të gjithë tek “Astiri”, janë

Lexo më shumë
Po për Ridvanin kush duhet ta uli kokën o Edvin?

Po për Ridvanin kush duhet ta uli kokën o Edvin? 11

🕔11:18, 26.Nov 2018

Kur u dhamë pushtetin, nisët me furi, Do çonit Ridvanin në prokurori!   Po avash-avash, u bëtë pishman, e i rrojtët trapin, dhe shokut Ridvan!   Vjedhje të mëdha, Na thatë jan’ zbuluar, po nuk pamë asnjë, me pranga në

Lexo më shumë
Ndonjëherë them:”Rama le t’i ngrejë monument djallit të zi, vetëm këta të mbajë larg pushtetit!”

Ndonjëherë them:”Rama le t’i ngrejë monument djallit të zi, vetëm këta të mbajë larg pushtetit!” 10

🕔17:07, 25.Nov 2018

Unë shkruaj e shkruaj, por inat nuk mbaj, e për të urryer, s’e kam hiç kollaj!. Mëria-urrejtja, askujt s’i bëjnë mirë, s’ka gjë më të vyer, se zemra e dlirë!. Dhe unë ndonjëherë, nga vetvetja dal, kur shoh e dëgjoj,

Lexo më shumë