Një komb-një flamur…

Një komb-një flamur… 3

🕔11:35, 13.Jul 2017

  Po këndon bilbili, në majën e malit, i këndon të parit, Ismail Qemalit. Po këndon bilbili, në mollë e në dardhë: “Të paçim sa malet, more plak i bardhë!” Muzikë e bilbilit, si mjalti tek hojet, Ismail Qemali, i

Lexo më shumë
“Fitore e frikshme!” – termi më idiot që kam dëgjuar!

“Fitore e frikshme!” – termi më idiot që kam dëgjuar! 5

🕔10:36, 12.Jul 2017

  PS-në lart e ngriti, fryma popullore, po ca “diturakë”, i tremb kjo fitore! Fitorja në fjalë, o ju “mendjendritur”, është e merituar, nuk është e grabitur! PS ka fituar, fuqishëm dhe pikë, zero një përqindshat, e quajnë “një frikë”!

Lexo më shumë
Një Yll Lirie…

Një Yll Lirie… 2

🕔17:42, 11.Jul 2017

Në mes vrullit të shtrëngatës, mbi greminën pus të errët, ndrin një yll në mes të natës, i veçuar nga të tjerët! Dritë e tij e çan shtrëngatën, ndrit në shi e në furtunë, i vetëm lëshon mbi natën, pakëz

Lexo më shumë
A i ka marrë Lulëzim Basha tetëqind mijë euro nga Xhelal Mziu?!

A i ka marrë Lulëzim Basha tetëqind mijë euro nga Xhelal Mziu?! 3

🕔09:31, 10.Jul 2017

  Dogjani-Xhelal Mziun, drejt për drejt ka akuzuar, se ka dhënë tetëqind mijë euro, vetëm për të kandiduar! Këtë shumë marramendëse, që dhe mund të bëhet hasha, me logjikën më të thjeshtë, i bie t’i ketë marrë Basha! Akuza është

Lexo më shumë
PD-ja ka gjithë arsyet, mos i ndahet tatëpjetës!

PD-ja ka gjithë arsyet, mos i ndahet tatëpjetës! 1

🕔17:20, 9.Jul 2017

PD-ja ka gjithë arsyet, mos i ndahet tatëpjetës, ende s’ka bërë analizën, e Dymijë e Trembëdhjetës! Tash-Luli brënda shtëpisë, ka dalë e prapë kërkon vota, dhe s’e di se pse kërkon, duartrokitje të forta! Nivelin e turpërimit, duket shpejt e

Lexo më shumë
Nëse s’do qe vdekja, jeta nuk do ishte kaq e rëndësishme…

Nëse s’do qe vdekja, jeta nuk do ishte kaq e rëndësishme… 1 Updated

🕔12:00, 8.Jul 2017

Që të themi të vërtetën, që të gjithë kanë rënë në leqe, sepse e jetojnë jetën, dhe kur është shumë e keqe! Që prej ditës së fillimit, jetën kaq të shtrenjtë e kanë, dhe në kamp të përqendrimit, qenë të

Lexo më shumë
Basha është mashtrues i lindur!

Basha është mashtrues i lindur! 8

🕔17:42, 7.Jul 2017

Lulash-je mashtrues i lindur, për ty nuk ka asnjë shpresë, humbje e thellë s’të ka bindur, se ti je një i pabesë! Atë natë të gjatë mendove, se ti e fitove lojën, t’u dha më shumë se ç’kërkove, vetëm që

Lexo më shumë
A mund të rrijë Shqipëria katër muaj pa qeverisje efektive?!

A mund të rrijë Shqipëria katër muaj pa qeverisje efektive?! 1

🕔12:55, 5.Jul 2017

  Qeverisja e Atdheut, po kalon çaste kritike, të paktën Dhjetë ministri, s’kanë përgjegjësi politike! Kuptohet që qeverisja, tej e mbanë ka marrë një krisje, sa është luks që të humbasim, katër muaj qeverisje! PD-ja dhe LSI-ja, janë akoma në

Lexo më shumë
Në ato viset e mia…

Në ato viset e mia… 3

🕔09:59, 4.Jul 2017

  Në ato viset e mia, bekuar prej Perëndie, në Labovë e në Labovë, kush më çon e kush mé bie?!. Në ato viset e mia, trëndelinë në çdo fije, në Labovë e në Labovë, kush më çon e kush

Lexo më shumë
Kur bën Kaçi sondazh…

Kur bën Kaçi sondazh… 4

🕔10:00, 3.Jul 2017

  Kur na tradhtoi për Salën, dhe na iku Kaç Islami, problemi qe më i thellë, iku mathematikani! Kaçua-krahu i djathtë i Ramës, punonte krejt pa ndërprerë, po llogaritjet e tija, nuk qëlluan asnjëherë! Në vitin Dymijë e Nëntë, Rama

Lexo më shumë