Malli apo dashuria?!

Malli apo dashuria?! 6

🕔13:53, 3.Aug 2018

Njëzet e më shumë vjet, që ty nuk të kam parë, po s’tretet kurrë në jetë, kujtim’ i mallit t’parë! Të trembur si trumcakë, dhe mënd gjë tjetër s’mbaj, që kurrë s’u ndezëm flakë, dhe mbetëm të pafaj!. Të dy

Lexo më shumë
Po me Babalen ç’po bëhet xhanëm?!..

Po me Babalen ç’po bëhet xhanëm?!.. 9

🕔11:43, 2.Aug 2018

Filloi edhe Gushti, vapë që ç’ke me të, ende me Babalen, s’e dimë se ç’u bë?!. Po dimë që shepraku, gënjeu açik, tani ka kërkuar, strehim politik!. Strehim ka kërkuar, për djalë e për vete, se në Shqipëri, ka rrezikim

Lexo më shumë
E ç’kemi fituar nga futja në NATO?!

E ç’kemi fituar nga futja në NATO?! 11

🕔11:30, 1.Aug 2018

Hej-ç’ushtri që kishim, dyzet vjet më parë, dhe kur shoh ç’ka mbetur, më vjen për të qarë! Një të tillë që kishim, s’do ta kemi kurrë, po gjithnjë do kemi, një karikaturë! Në radhët e saj, u futëm fëmijë, dhe

Lexo më shumë
Koha e qenve të tërbuar!

Koha e qenve të tërbuar! 9

🕔11:55, 31.Jul 2018

Ndonjë vapë e madhe, ende s’ka filluar, po qentë dhe buçet, për dreq-janë tërbuar! Në fund të Korrikut, është tërbuar Luli, mbi “Fushën” e shkretë, dhëmbët prapë i nguli! “Ndërto sa të duash, por e ke më kot, nga minat

Lexo më shumë
Prokurorët e Sajmir Tahirit po presin të mbijnë provat,se prova s’ka!..

Prokurorët e Sajmir Tahirit po presin të mbijnë provat,se prova s’ka!.. 13

🕔12:37, 30.Jul 2018

Ka që nuk e dinë, u’a them unë-or mik, Sajua ka shtëpinë, pranë Kopshtit Botanik!. Shkojnë prokurorët, çdo ditë-që pa gdhirë, mbase ndonjë provë, në Kopësht ka mbirë!. Dhe ka goxha shpresa, toka është e mirë, ndaj edhe afatet, tri

Lexo më shumë
Ligji për Teatrin mund të kthehej edhe për një pikë të vetme

Ligji për Teatrin mund të kthehej edhe për një pikë të vetme 7

🕔22:58, 28.Jul 2018

Ilir Meta ligjin, nuk e dekretoi, jo se opozitës, fjalën ja dëgjoi! Jo s’e ja kërkoi, Luli dhe Monika, as se dhe pse mendjen, ndërroi Ndrenika! Dhe mbasi pushoi, gjithë ajo furtunë, tash është Presidenti, që ka hapur punë! Duket

Lexo më shumë
Vargje të zgjedhur në vite

Vargje të zgjedhur në vite 2

🕔11:28, 28.Jul 2018

Gënjemë ndonjëherë Shpirti im-syri im s’mund të flerë, shpirti im-syri im u verbua, së paku gënjemë ndonjëherë, gënjemë por thuaj: “Të dua!.” 2.Syri im-shpirti im s’mund të flerë, më djeg e më djeg mall’ i vjetër, të lutem gënjemë dhe

Lexo më shumë
“STOP!..” PPP-ve dhe Koncesioneve!

“STOP!..” PPP-ve dhe Koncesioneve! 4

🕔14:42, 27.Jul 2018

Partneritetin publik-privat, edhe Berisha e ka aplikuar, po e ka bërë në mënyrë të heshtur, kaq shumë s’e ka propaganduar!. Qeverisja është vazhdimësi, tek njëra-tjetra borxhet transferohen, investimet e privatëve me Salën, nga qeveria “Rama” po likuidohen! Mbase emrin njëlloj

Lexo më shumë
Vetingu po gjykon vetëm majën e ajsbergut!

Vetingu po gjykon vetëm majën e ajsbergut! 2

🕔19:37, 26.Jul 2018

Zotërinjtë gjykatës, edhe prokurorë, kanë kohë që s’flenë, as tri-katër orë! Me hallin e tyre, solidar nuk jam, që gjumin e natës, e bënë harram! Në gjithë këto vite, bënë zullume shumë, me mijëra shqiptarë, kanë lënë pa gjumë! Nga

Lexo më shumë
Ligjin për magjistratët e ka bllokuar opozita!

Ligjin për magjistratët e ka bllokuar opozita! 5

🕔10:28, 25.Jul 2018

Opozita jonë, e degjeneruar, çdo gjë në Atdhe, e do të bllokuar! Nuk e fsheh gëzimin, Shtëpia Qendrore, dhe s’shkon të votojë, as çështjet madhore! Kjo Legjislaturë, në fakt ka mbaruar, dhe për magjistratët, nuk është votuar! Nuk duhej shumë

Lexo më shumë