DY BALADA DHE NJË POEZI

DY BALADA DHE NJË POEZI 0

🕔12:00, 9.Jun 2016

1. Vajza e valëve Qanin dy dete ballë për ballë, të dy të helmatosur, një shpresë e mjegullt mbante gjallë, ah-shpirtin e plagosur. Po dallëndyshet varg e varg, e prunë lajmin e fundit, se mërgimtari-diku larg, s’do ngrihej më prej

Lexo më shumë
Nuk e di se ç’qelb, u rrjedh nëpër vena…

Nuk e di se ç’qelb, u rrjedh nëpër vena… 15

🕔11:33, 8.Jun 2016

Që të gjithë e pamë, që Lul mulahimi, si një qen i rrahur, doli nga takimi! Kokën e kokoshit, prapë e mbante lart, dhe fliste i gjori, po fliste përçart! Luli dhe mashtrimi, në një ditë kanë lindur, që s’do

Lexo më shumë
Shqipëria në tranzicion apo Shqipëria në depresion…

Shqipëria në tranzicion apo Shqipëria në depresion… 2

🕔12:51, 7.Jun 2016

Maskarenjtë çdo ditë po na thonë, se jemi një vend në tranzicion, po realisht në vendin tonë, ka stres të madh dhe depresion.. Në këtë rend të zi barbarësh, ditën e mbush kronikë e zezë, s’ka ditë që disa jetë

Lexo më shumë
Të dashur armiq Edi Rama dhe Lulëzim Basha!

Të dashur armiq Edi Rama dhe Lulëzim Basha! 4

🕔10:44, 6.Jun 2016

Na erdhi Qershori, dhe u poqën fiqtë, fiks në këtë kohë, takohen armiqtë! Sot një hov të ri, do marri epoka, se s’i thonë shaka, takohen dy koka! Takohen dy koka, koka të mëdhaja, ndaj të gjithë flamujtë, janë ngritur

Lexo më shumë
Zbërtheje zinxhirin vetëm në shtëpi

Zbërtheje zinxhirin vetëm në shtëpi 15

🕔15:30, 4.Jun 2016

  Paqja dhe qetësia, tani kanë mbaruar, sepse që të gjithë, ndihen të përgjuar! Pushtetarët blejnë, vegla shumë komode, pastaj veten gjejnë, duke fol’ me kode! Mafia i ka veglat, edhe më të mira, të shumtit-nga veglat, lidhen me zinxhira!

Lexo më shumë
Dorëheqje nga dorëheqja…

Dorëheqje nga dorëheqja… 0

🕔10:45, 4.Jun 2016

Dikur për Rroshin, pata simpati, kur rrëzoi mitin, e shokut Sali! Edhe pse në jetë, kurrë s’e kam takuar, në favor të tij, këtu kam lobuar. Ta hidhje Saliun, në erë si gogël, asnjëherë s’ka qenë, një ngjarje e vogël.

Lexo më shumë
Plaçka e pushtetit vë në lëvizje politikën tonë…

Plaçka e pushtetit vë në lëvizje politikën tonë… 5

🕔12:30, 3.Jun 2016

Pse pozitë dhe opozitë, janë kaq thell’ në armiqësi? dhe s’bën dot një hap përpara, hallemadhja Shqipëri? Pa frikë fare mund të them, një qëllim kanë sot të tërë, pushteti më shumë u duhet, plaçkë e pare për të bërë! Për

Lexo më shumë
Mbaro ndonjë hidrocentral-o qeveriiiiiiii!

Mbaro ndonjë hidrocentral-o qeveriiiiiiii! 18

🕔11:37, 2.Jun 2016

Nëse komunizmi, nuk do qe rrëzuar, Banja për gjashtë muaj, do kish përfunduar! Për inaugurim, Banja ishte gati, po në vëndin tënë, mësyu lugati! Mësynë barbarët, që çdo gjë dhunuan, si çdo gjë-dhe Banjën, krejt e shkatërruan! Krejt e shkatërruan,

Lexo më shumë
Kur dhe Një që do… (Baladë)

Kur dhe Një që do… (Baladë) 0

🕔10:17, 1.Jun 2016

Nuk them dot për jetën, që është shumë e bukur, kur dhe Një që dua, s’e bëj dot të lumtur! “Jeta është e bukur”, gënjeshtër e vjetër, kur s’je vetë i lumtur, s’mund të bësh një tjetër! “Jeta është e

Lexo më shumë
Ç’deshe i paudhë gjer në Pogradec?!

Ç’deshe i paudhë gjer në Pogradec?! 6

🕔10:10, 31.May 2016

  S’e them vetëm unë, ndaj s’janë thashetheme, e gjithë jeta jote, ka kaq shumë probleme! Gjer në nëntëdhjetën, me të kuq je shkruar, ishe komunist, dhe shumë i betuar! Partia të kishte, në vijën e parë, në gjyq të

Lexo më shumë