Merre zemrën time!…

Merre zemrën time!… 3

🕔11:50, 26.Jul 2016

Tani s’kemi më, kohë për dashuri, merre zemrën time, dhe bëje qiri! Merre zemrën time, për ty dhe të tjerët, syri do një dritëz, në shtigjet e errët! Ndriço errësirën, dhe natën e gjatë, gjithë ato gremina, që dot nuk

Lexo më shumë
Konsensus – apo kapaku i një haleje 25 vjeçare?!

Konsensus – apo kapaku i një haleje 25 vjeçare?! 9

🕔11:50, 25.Jul 2016

Ai çast i madh e historik, nuk më bëri pjesë të haresë, se kapakun shikoja-or mik, si e vumë në grykë të halesë! Një haleje çerek shekullore, dhe kapakë floriri mund t’i vësh, por pisllëqet edhe ndyrësitë, për gjithë jetën

Lexo më shumë
Jeta është e shkurtër, vdekja është e gjatë (Marshi i qejflinjve)

Jeta është e shkurtër, vdekja është e gjatë (Marshi i qejflinjve) 9

🕔11:51, 24.Jul 2016

Eja në mejhane, të bëhemi tapë, jeta është e shkurtër, vdekja është e gjatë. Puthim një ezmerkë, thithim një flokëartë, jeta është e shkurtër, vdekja është e gjatë. Qoftë yll kinemaje, apo dhe kurbatkë, jeta është e shkurtër, vdekja është

Lexo më shumë
Nga tavolina u hoq kulaçi dhe u vu kërbaçi

Nga tavolina u hoq kulaçi dhe u vu kërbaçi 8

🕔13:53, 23.Jul 2016

Letra e zotërisë Han, hapi probleme këtu, se u hoq çdo vijë e kuqe, dhe u vunë vija blu! Kjo qe fitorja madhore, që arriti Lulëzimi, u pranua nga të gjithë, dhe ky u quajt shpëtimi! Shpalli fitoren e madhe,

Lexo më shumë
Fuqia e dashurisë… (Baladë e një vajze për të dashurin e burgosur)

Fuqia e dashurisë… (Baladë e një vajze për të dashurin e burgosur) 3

🕔16:20, 22.Jul 2016

Ti i mbyllur je në tela, tela e mure të rënda, po as zëmra-po as shpirti, jo-mor-jo nuk mbyllen brënda. Kur një zog vjen në dritare, me të artat cicérima, nuk ke pse habitesh fare, s’është zog-po zemra ime. Kur

Lexo më shumë
Mos e mashtroni popullin!  Nuk është kjo Reforma e premtuar…

Mos e mashtroni popullin! Nuk është kjo Reforma e premtuar… 9

🕔12:52, 21.Jul 2016

Për Njëzet e Një Korrikun, kisha tjetër poezi, se po ta kisha botuar, do të bëja herezi. Ndonjeri nga këto vargje, mund të mbetet i çuditur, por në fakt s’është kjo Reforma, që gjithë populli ka pritur! U fshinë vijat

Lexo më shumë
Cilin popull përfaqësoni ju?!

Cilin popull përfaqësoni ju?! 5

🕔12:12, 20.Jul 2016

U takua Treshe e Madhe, bëri Komision të ri, po prapë oxhak i Kuvendit, e nxori tymin të zi. Nga ky tym e tym i zi, nuk jam aspak i habitur, se Luli s’mund të ndryshonte, ashtu fare si papritur!

Lexo më shumë
Rama donte të përmbyste gjithçka-por po përmbyset vetë!

Rama donte të përmbyste gjithçka-por po përmbyset vetë! 8

🕔11:26, 19.Jul 2016

(Shkruar disa ditë përpara deklaratave të Metës) Rama kur fitoi pushtetin, dhe kur u kurorëzua, se do përmbyste çdo gjë, shumë seriozisht u betua! Me një stil amerikan, foli me zëmër në dorë, se të ndriturit Sovran, do t’i bëhej

Lexo më shumë
Të rebelohemi nëse Reforma nuk votohet nga ky Kuvend!

Të rebelohemi nëse Reforma nuk votohet nga ky Kuvend! 11

🕔10:38, 18.Jul 2016

“Të rrethojmë Kuvendin!”, këtu u botua, Spartaku idenë, e “vodhi” nga mua! Po s’mund të votohet, nën presion e frikë, ndaj ideja ime, është një simbolikë! Po nëse votimi, do jetë një dështim, Sovrani patjetër, që do mbajë qëndrim! Ta

Lexo më shumë
Vajmedeti për Sovranitetin…

Vajmedeti për Sovranitetin… 10

🕔00:12, 17.Jul 2016

Nga Arben Duka   Dhe sot për sovranitet, na flasin ca pocaqi, ca legena të vërtetë, që lanë vendin pa ushtri! Këta armiq të pështirë, këtë e them krejt pa ndrojtje, e bënë vendin shkretëtirë, e lanë pa asnjë mbrojtje!

Lexo më shumë