Plehrave u futi tmerrin, veç një këngë për Enverin!

Plehrave u futi tmerrin, veç një këngë për Enverin! 19

🕔12:00, 20.Sep 2018

  Për Enver Hoxhën u këndua, vetëm një këngë malli, po pse kaq keq u alarmua, Tritan budallë-tellalli?!   Ç’pati vërtetë ky mavri, që doli prej lëngatës, sikur i hyri përsëri, presh’ i nëntëdhjetë e shtatës!   Ç’pati vërtetë Tritan

Lexo më shumë
Tani s’ka më fillime të reja…(Baladë)  

Tani s’ka më fillime të reja…(Baladë)   0

🕔12:10, 19.Sep 2018

Ka pasur dhe ditë që ndritën nga hareja, ditë që me pikëllim i kujtojmë, tani s’ka më fillime të reja, disa ikin-por të tjerë vazhdojnë!   Tani ka vetëm burra të mërzitur, që kthejnë kokën nga rrugët ku kanë shkuar,

Lexo më shumë
Vota-jo dhuna të sjell në pushtet!

Vota-jo dhuna të sjell në pushtet! 7

🕔12:51, 18.Sep 2018

  Normal që Ramën s’e duroni, se jini opozitë, po opozitën nuk e doni, s’e shtyni dot një ditë!   Po s’është e thënë-meqë s’e doni, me rrënjë e degë ta shani, dhe pse betohi se besoni, tek “Bibla” dhe

Lexo më shumë
Baba Saliu-përsëri e vetmja shpresë e SHQUPIT!..

Baba Saliu-përsëri e vetmja shpresë e SHQUPIT!.. 4

🕔12:41, 17.Sep 2018

Kur humbi zgjedhjet u betua, se do largohej fare, por kjo askujt nuk ju besua, në trojet shqipëtare!.   Deshte të mbetej një baba, në qoshe të shtëpisë, dhe Lulit seriozisht ja dha, drejtimin e partisë!.   Se Lulin mund

Lexo më shumë
Baladë për dhimbjen…

Baladë për dhimbjen… 1

🕔15:06, 16.Sep 2018

Nuk më përkëdheli fati, më ngriti kurthe dhe prita, kush s’më do-ju shtoftë inati, kush më do ju shtoftë dita!   Mbi dhjet’ vjet në buzë të varrit, por Veriun kurrë s’e humba, në kudhër të farkëtarit, gdhenda këngë-s’derdha plumba!

Lexo më shumë
I dashur Kryeministër! Jam një kriminel dhe dua të më bësh Ministër!

I dashur Kryeministër! Jam një kriminel dhe dua të më bësh Ministër! 3

🕔13:00, 15.Sep 2018

  Do t’ju ngjitem porsi zamkë, mbrapa do t’ju rri, jam një kriminel me damkë, fiks për qeveri!   Kam dëgjuar si bërtet, përditë Lulëzimin, se të shkretin Kabinet, e ke tok me krimin!   Ndaj e mora sot guximin,

Lexo më shumë
Si do t’ia bëjë Rama, pa Shpëtim Idrizin?!

Si do t’ia bëjë Rama, pa Shpëtim Idrizin?! 4

🕔11:30, 14.Sep 2018

  I gjithë Planeti, nga boshti lëvizi, se vendime mori, shef Shpëtim Idrizi!   Ky Shpëtim Idrizi, që e njeh mileti, PS-në e braktisi, në ditë kiameti!   PD-së ja ngriti, menjëherë balancën, se me Edi Ramën, prishi aleancën!  

Lexo më shumë
Veç kur të kem vdekur…

Veç kur të kem vdekur… 1

🕔12:39, 13.Sep 2018

  Të zgjedhura nëpër vite   Veç kur të kem vdekur… Me zëmër të mardhur, nga ethet mbërthyer, eca këmbëzbathur, mbi xhama të thyer. I lagur nga shiu, i djegur nga vapa, këmbët m’u gjakosën, po s’u ktheva mbrapa. Nga

Lexo më shumë
Ka ndryshuar faqja e gjithë qyteteve të Shqipërisë…

Ka ndryshuar faqja e gjithë qyteteve të Shqipërisë…

🕔11:15, 12.Sep 2018

Të gjitha qytetet shqiptare, rrënjësisht-mrekullisht kanë ndryshuar, se qeverisjet lokale, me vetëmohim kanë punuar!   Me vetëmohim kanë punuar, kanë kthyer besim edhe shpresë, tani është një fakt i gjithëpranuar, se qeverisja lokale ka qenë një sukses!   Ndryshimin radikal

Lexo më shumë
Çdo gjë humbet dhe tretet, vetëm Mëmëdheu mbetet!

Çdo gjë humbet dhe tretet, vetëm Mëmëdheu mbetet! 9

🕔12:12, 11.Sep 2018

  Në kohën e diktaturës, për të cilën s’mbaron histeria, Atdheu ynë, a nuk qe Shqipëria?!   Kjo Shqipëria jonë, a nuk kishte pa fund armiq, tani këta na hapën sytë, se armiqtë i kishim dhe miq!   Përse vinin

Lexo më shumë