Kush s’e ka virusin në drejtësinë e babëzitur?!

Kush s’e ka virusin në drejtësinë e babëzitur?! 1

🕔12:57, 19.Aug 2016

(Zgjedhja do bëhet mes shumë të këqijve dhe më pak të këqijve) Reforma mendohet si një rreze shprese, si një hop i madh për Shqipërinë, po tani jetojmë në demokraci borgjeze, dhe borgjezët do ta blejnë drejtësinë. Reforma nuk është

Lexo më shumë
Në emër të fjalës po shkruhen hatara!

Në emër të fjalës po shkruhen hatara! 18

🕔11:47, 18.Aug 2016

Sot ndrisin kaq xhevahirë, dhe s’ka çorbë që nuk gatuhet, nuk është problem fjalë e lirë, po mënyra se si thuhet. Kanë ikur kohët e para, erdhi një kohë më e mirë, por këtu thuhen hatara, në emër të fjalës

Lexo më shumë
Shqipëria nuk ngrihet!

Shqipëria nuk ngrihet! 20 Updated

🕔12:30, 17.Aug 2016

Nëse vërtet ngrihet, do të jem i pari, por jo kur më fton, Lulëzim kusari! Po jo kur më fton, ky-kryekusari, që ka vrarë dhe njerëz, atë ditë Janari! Nëse do të ngrihet, jam në rresht të parë, po jo

Lexo më shumë
Tahiri më ka emëruar Koordinator Hashashi të Njësisë Pesë !

Tahiri më ka emëruar Koordinator Hashashi të Njësisë Pesë ! 9

🕔11:47, 16.Aug 2016

(Në ndihmë të harkëtarëve të SHQUPIT) Daç besoni-mos besoni, po pardje te kafja ime, më erdhi Sajmir Tahiri, me lajme dhe propozime. Koburen plot me fishekë, Tahiri gjithnjë e mban, më dha shpejt një pliko lekë, dhe një top marijuanë.

Lexo më shumë
VARGJE PËR KËNGË

VARGJE PËR KËNGË 1

🕔11:22, 15.Aug 2016

  1. Vetëm dashuromë! Mos pyet për moshën, të kam thënë përherë, jam në moshë të lules, s’vyshkem asnjëherë! E kam plot aroma, zemrën edhe shpirtin, jam në moshë të lules, lulëzoj gjithë vitin! Burim do të bëhem, do të

Lexo më shumë
Qemal Stafa nuk ishte futbollist? Po pse Nënë Tereza mos ishte pilote?!

Qemal Stafa nuk ishte futbollist? Po pse Nënë Tereza mos ishte pilote?! 18

🕔11:56, 14.Aug 2016

Dhe pse Shqipëria, është gati në jerm, është mirë që të ketë, një stadium modern. Çdo vepër e madhe, përbën histori, nga këto shumë pak, ka në Shqipëri! Brezat që do jenë, pronarë të Tiranës, do thonë: “U ndërtua, në

Lexo më shumë
LIRIKA TË ZGJEDHURA

LIRIKA TË ZGJEDHURA 0

🕔14:02, 13.Aug 2016

1. Xhind i armatosur Ti lakuriq erdhe drejt meje, në dhomë u ndezën zjarre, shtanga në vend si prej rrufeje, dhe zemra më la fare. Nga këto pamje flakëruse, sa janë sakatosur, se lakuriq çdo vajzë-a nuse, është xhind i

Lexo më shumë
Se kush janë zagarët, e dinë mirë shqiptarët…

Se kush janë zagarët, e dinë mirë shqiptarët… 16

🕔16:37, 12.Aug 2016

Për të bërë punën, punën e bekuar, të shikoj gjithë lajmet, jam një i dënuar! Dhe për ta kuptuar, më të plotë lajmin, herë shikoj Top Njuzin, herë ABC-KLANIN. Thashë-të shohësh lajmet, je një i dënuar, se ndesh me një

Lexo më shumë
Kur ishim një herë me shokun Enver…

Kur ishim një herë me shokun Enver… 46

🕔11:09, 10.Aug 2016

  Shqipëri-moj qyqe, kaq keq ç’të dënoi, u djegtë në Ferr, kush të shkatërroi! Bëre mirë që shkule, me rrënjë komunizmin, sa ai të zhduku, analfabetizmin! Poshtë Komunizmi, që në ballë e vinim, se ai na bëri, elektrifikimin! Poshtë dhe

Lexo më shumë
Dimëroj si Zogu i Detit…(Baladë)

Dimëroj si Zogu i Detit…(Baladë) 1

🕔12:37, 9.Aug 2016

E ç’të shkruajmë-e ç’të themi, tani në muzgun e jetës, pa dyshim në doré s’e kemi, formulën e së vërtetës. Se neve jemi poetë, zili Zoti do na kish, s’pyetëm né të vërtetë, në u derdh – a në u

Lexo më shumë