26 Nëntor 2015 

Çfarë po ndodh me zhdoganimet në Elbasan e Korçë?

0
Postuar më: 26 Shkurt, 2013 tek Letrat e Lexuesve

E nderuar Dita. Jemi ne djeni te zhdoganimeve qe kryhen per importet e mallrave nga Kina dhe Turqia ne Degen e Doganes Elbasan.Edhe per subjektet me aktivitet ne Korce ndodh e njejta gje kur ne Degen e Doganes Korce egziston i gjithe personeli i nevojshem dhe duke qene shumica gra e kalojne kohen gjysmen e orarit duke pire kafe e ngrene.Kurse bizneseve ju duhet te marrin rrugen nga Korca dhe te shkojne ne Elbasan duke rritur artificialisht kostot e biznesit.Si mund te quhen “lehtesira” per biznesin keto praktika ne vitin 2013 kur dhe ne vitet ‘90 cdoganimi ishte me i lehte ne Korce ? Do ju luteshim qe si Gazete ta ndiqnit pak kete problem dhe te sqarohet me cfare qellimi eshte bere kjo praktike dhe a ka dhene rezultat per Drejtorinë e Doganave apo eshte thjesht nje manover nga ana e tyre per ti “mbledhur” ne sa me pak duar “kafet” qe ju marrin me zor bizneseve? Faleminderit !

 

Email nga adresa: [email protected]

Faleminderit per vleresimin!
Si ju ben te ndiheni ky lajm?

  • asnje ndjesi
  • I kenaqur
  • i shqetesuar
  • i trishtuar
  • i indinjuar


0 KomenteJi i pari te lesh nje koment!


Lini nje pergjigje

(e domosdoshme)