Çfarë thotë shkronja e parë e emrit për jetën tuaj seksuale

March 13, 2016 19:27

Çfarë thotë shkronja e parë e emrit për jetën tuaj seksuale

A-Nuk je romantik ne mënyrë te veçante, por je interesant ne aksion. Je gjithmonë i zënë. Me ty ajo qe shihet, është ajo qe fitohet, je ashtu siç prezantohesh. Nuk ke durim te flirtosh dhe nuk te bezdis fakti kur dikush është i turpshëm, simpatik ose eksitues. Rri gjithmonë balle për balle me personin tjetër. Kur behet fjale për seks ajo qe ka rëndësi është aksioni dhe jo truket sekrete. Për ty është shume e rëndësishme tërheqja fizike e partnerit tënd. Provat dhe sfidat i sheh si një gjallëri qe i jep gjuetisë tende. Je i pasionuar dhe seksualisht je aventurier, me shume seç duket, por nuk tregon aftësitë e tua. Nevojat e tua fizike janë primare.

B-Nxjerr vibracione seksuale. Te kënaqin gjerat romantike, me vere dhe darke bashke. Je i lumtur kur merr dhurate si shenje dashurie nga partneri yt. Te pëlqen te jesh i/e përkëdhelur dhe di te përkëdhelesh partnerin. Je shume i/e rezervuar, por para se te besh dashuri manifeston një shprehi butësie dhe dashurie veçanërisht te ngrohte. Mund te kontrollosh oreksin tënd dhe mund te rrish pa seks nëse është e nevojshme. Ke nevoje për sensacione te reja dhe eksperienca te reja,dhe je gati t’i kesh.

C/Ç-Je një individ shume i shoqërueshëm dhe është e rëndësishme për ty te krijosh shoqëri. Ke nevoje për afrimitet dhe te jesh i lidhur me dike. Je i/e gatshëm te bisedosh me një partner seksual para dhe pas. Do qe objekti i dashurisë tende te jete mire dhe te jete shoqërisht i/e pranuar. Sheh partnerin tënd si dashnorin/ën tënd dhe si te dashurin e jetës. Je shume seksual/e dhe sensual dhe ke nevoje për dike qe e vlerëson dhe qe te adhuron. Kur kjo nuk ndodh je i/e shkathet dhe i afte për t’u zhdukur me periudha te gjata pa pasur aktivitet seksual. Je një ekspert për te kontrolluar dëshirat e tua dhe i afte te zgjerosh marrëdhëniet e tua si pasoje e oreksit për seks.

D/DH-Kur vendos ne koke diçka bën çdo gjë për te arritur qëllimet e tua. Nuk jep një përgjigje lehte, por je me edukate dhe simpatik. Nëse dikush ka një problem e konverton ne tendin. Je lartësish seksual, pasional, i drejte dhe i thelle, ndonjëherë je posesiv dhe xheloz. Seksi për ty është një kënaqësi qe te bën te ndihesh i/e plotësuar. Te stimulojnë gjerat e pazakonta qe te bëjnë te ndihesh i lire dhe i hapur.

E/Ë-Nevoja jote e madhe është ajo për te folur. Nëse personi i takimit tënd nuk është një dëgjues i/e mire ke probleme për t’u shoqëruar me te. Një person duhet te stimuloje intelektualisht ose nuk do te interesoj seksualisht. Ke nevoje për një shok/shoqe për dashnor/e dhe për një partner krevati. Urren mungesën e harmonisë dhe te mos organizimit. Te pëlqen te flirtosh sepse për ty është me e rëndësishme te stimulosh aktin seksual ne vetvete, por sa intrigon zemrën tende je shume i/e ndershëm. Kur nuk ke një dashnor/e te mire preferon te flesh ose te lexosh një libër.

F-Je idealist dhe romantik, e ngre dashnorin tënd ne piedestal. Do gjesh partnerin me te mire qe mund te jete. Te pëlqen te flirtosh, por nëse dashurohesh je shume i/e drejte. Je seksual, seksual dhe ne mënyrë private je pasional. Publikisht tregohesh ekstravagant dhe galant. Ke lindur romantik. Skenat e dashurive dramatike janë fantazitë e tua te preferuara. Mund te jesh një dashnor/e shume bujar.

G/GJ-Je i/e bezdisshëm duke kërkuar perfekten me veten dhe me dashnorin/ën tënd. I përgjigjesh një dashnori/e e cila ka një intelekt te njëjtë ose superior me tendin ose dikujt qe mund te rrisë gjendjen tende. Je shume sensual dhe di si te arrish piken maksimale te stimulimit erotik, sepse kërkon te paarritshmen. Mund te jesh tepër aktiv seksualisht, kur gjen kohen. Puna jote është përgjegjësia duke paraprirë çdo gjë. Mund te kesh vështirësi emocionale kur përfundon një marrëdhënie, por ky nuk është një problem dhe nuk do mbyllesh seksualisht.

H-Kërkon një partner qe te realizoje reputacionin tënd. Mund te jesh shume bujar me dashnorin tënd, sidomos kur arrin te biesh ne dashuri. Dhuratat e tua për partnerin/ën tënd janë gjithmonë një kënaqësi. Para se te dashurohesh mendon, je disi i/e rrëshqitshëm për t’ju dedikuar këtyre gjerave dhe zakonet e tua te takimeve janë te njëjta, te kujdesshme, ashtu si shkujdesja jote seksuale. Je një dashnor/e i /e durueshëm dhe seksual.

I-Ke një nevoje te madhe për te qene i dashuruar, i vlerësuar edhe ne punën tende. Vlerëson kenaqesite ekstreme ne seks, sensualitetin dhe kenaqesite e mishit. Kërkon dashnor/e qe dine se cfare bëjnë. Je jo i qete dhe i sakte ne sadisfaksionet e dëshirave te tua. Je i/e gatshëm për te eksperimentuar forma te reja seksuale. Mërzitesh lehte dhe për këtë ke nevoje për aventura seksuale dhe ndryshime. Je me shume sensual se seksual, por ndonjëherë je krejtësisht devijues ne seks.

J-Mund te jesh shume romantik ose i lidhur me bukurinë e dashurisë. Te kesh një partner është gjeja me e rëndësishme për ty. Je i/e lire ne te shprehurin tënd për dashurinë dhe je i gatshëm te kapesh mundësitë duke provuar eksperienca te reja me partnerin tënd duke e barazuar te gjithë këtë me një shije te mire. Trutë te ndezin, do te ndjesh qe partneri yt te jete mendërisht stimulues, nëse jo do e kesh te vështirë te mbash këtë lidhje. Kërkon dashuri, ëmbëlsi dhe një mbrëmje me qirinj për te ditur qe je i/e vlerësuar. K Seksualisht je i/e mrekullueshëm por duhet te konsiderosh me mire vlerat e personave dhe veçanërisht te tuat. Nuk do ishte keq qe ky motivim te frymëzojë për t’u kultivuar pak me shume, duke ndërruar imazhin dhe përshtypjen qe projekton ne fillim me personat qe takon dhe me shume me ata qe te tërheqin.

L-Je shume romantik, idealist/e dhe disa here beson se dashuri do te thotë vuajtje. Te tërheqin personat qe kane probleme te pazakonshme. E sheh veten si shpëtimtari i dashurit/ës tënd. Je i sinqerte, pasional ekstrem ne seks dhe ëndërrimtar. Nuk ke nevoje për ndihme për te rene ne dashuri. Fantazon me filma dhe revista. Nuk u tregon te tjerëve për jetën tende sekrete qe ke ne fantazitë seksuale.

M-Je emocional dhe i thelle. Kur e sheh veten te rrëmbyer nga një lidhje i dedikohesh totalisht asaj. Asgjë s’të ndalon, nuk njeh pengesa. Ti beson krejtësisht tek dikush qe është i njëjtë pasional dhe intens. Beson ne lirinë totale seksuale dhe kërkon gjithmonë te provosh gjithçka. Energjia jote seksuale është e palodhshme dhe te pëlqen te mbrosh partnerin. Je i/e afte te zgjerosh marrëdhëniet e tua sipas oreksit tënd seksual. Ashtu si shkronja C.

N/NJ-

Je shume ëndërrues dhe romantik, nuk ke momente te mëdha pasionale. Dukesh i/e ftohte dhe i/ largët, kështu nuk e bën shume bashkëpunëtor/e partnerin tënd ne ndjenja, por kjo nuk do te thotë qe nuk ke ndjenja për te, por vetëm se

O-Je interesant ne aktivitetet seksuale dhe tregon sekretet e tua me te turpshme dhe dëshirat e tua. Mund te rikarikosh energjinë tende seksuale për te bere leke dhe për te arritur pushtetin. Mund te kesh lehtësisht periudha te qeta, por je pasional i/e pakënaqur duke kërkuar te njëjtat cilësi tek partneri. Seksi është një marrëdhënie serioze i cili kërkon thellësi mendore dhe ndryshueshmëri, ke aftësi te provosh çdo gjë ose çdo person. Ndonjëherë pasionet e tua bëhen posesivitet, gjë qe duhet ta mbash nen kontroll.

P-Je shume i/e ndërgjegjshëm për gjerat e tua primare shoqërore. Nuk do mendoje kurrë te beje diçka qe mund te dëmtojë imazhin ose reputacionin tënd. Aparencat kane te bëjnë për te dhe për këtë do një partner tërheqës. Ne te njëjtën kohe do një person te zgjuar. Është mjaft e çuditshme qe e sheh partnerin/en tënd si një kundërshtar; kujto se një zënkë e mire stimulon vibracionet seksuale. Je seksualisht i lire. Eksperimenton gjera te reja ne çdo fushe. Je shume shoqëror dhe joshës; te pëlqen te flirtosh dhe ke nevoje te jesh i/e tërhequr mire.

Q-Ke nevoje për një aktivitet konstant dhe stimulues. Ke një energji fizike te llahtarshme. Është shume e vështirë për partnerin tënd te ndjeke seksualisht, madje edhe ne gjera te tjera. Je një dashnor/e entuziaste dhe ke tendencën për te qene i/e tërhequr nga njerëz te grupeve te tjera etnike. Ke nevoje për romantizëm, zemër, lule edhe për biseda qe te ndezin.

R/RR-Nuk je rrëmujaxhi, duke iu referuar jetës ne përgjithësi. Ke nevoje për dike qe te mund te mbaje paqen me ty dhe për dike qe te këtë një intuite dhe zgjuarsi te mire. Ndizesh shpejt, ashtu si me një qe ka mendje te madhe, po ashtu edhe me një qe ka një trup te bukur. Pra tërheqja fizike është shume e rëndësishme për ty. Do qe te ndihesh krenar për partnerin tënd. Ne privat je shume seksi, por ne krevat shërben me shume si profesor. Seksi është i rëndësishëm, por mund te jesh një i/e dashur i mire i lojërave shume kërkuese.

S/SH-Ke sekrete, autokontroll dhe je i/e turpshëm. Je shume tërheqës, seksuale dhe pasionale, por shpesh nuk ja lejon vetes. Vetëm ne intimitetin privat del ne pah kjo ane e natyrës tende. Njeh te gjitha truket për t’u marre vesh. Mund te luash çdo rol dhe e merr jetën tende dashurore seriozisht. Ke durimin për te pritur qe te arrije personi i duhur.

T/TH-Je shume i/e ndjeshëm, i rezervuar dhe seksualisht disi pasiv; te pëlqejnë partneret qe marrin iniciativën. Muzika, dritat e errëta dhe mendimet romantike janë gjerat qe te ndezin. Fantazon, por nuk dashurohesh lehtësisht. Kur je i/e dashuruar je romantik/e, idealist, sentimental dhe tepër intens. Te pëlqen te përdoresh senset e tua ne ndjenja. Mund te modifikosh marrëdhëniet e tua sipas ëndrrave qe janë gjithmonë ne kokën tende.

U-Je entuziast dhe ke parime kur dashurohesh. Por kur nuk je i/e dashuruar me ndonjë person, je i/e dashuruar me dashurinë, duke kërkuar gjithmonë dike qe ta adhurosh. I sheh gjerat romantike si një sfide. Je një vagabond dhe ke nevoje për aventura, eksitime dhe liri. Te pëlqen te besh dhurata për te pare partnerin tënd te ndihet mire. Mënyra jote për te udhëhequr te berit seks është e forte dhe me shume dëshirë, një kënaqësi momentale. Je i/e gatshëm te vesh para kënaqësisë tende atë te partnerit.

V-Je individualist dhe ke nevoje për hapësirën tende, për lirinë dhe entuziazmin. Shpreson derisa dikush te doje. Ndjen nevojën për te qene ne kokën e personit tjetër për te pare se c’mendon. Te tërheqin tipat egocentrike. Shpesh ka një diference moshe midis teje dhe atyre. I përgjigjesh rrezikut, te pëlqejnë tipat triller dhe suspansat. Skenat lezbike te ndezin edhe kur nuk bën pjese.

X/XH-Ke nevoje për stimulime konstante sepse ke lindur me këtë dëshirë. Mund te mbash me shume se një marrëdhënie ne te njëjtën kohe me shume lehtësi. Nuk mund te heshtësh mendjen tende dhe flet kur bën dashuri. Me kokën dhe fantazinë tende mund te kesh historitë me te mëdha te gjitha për ty. Je fantazues ne seks aq sa partneri shpesh nuk mund te ndjeke ne fantazitë e tua.

Y-Je seksual, sensual dhe shume i/e pavarur. Nëse nuk mund t’i besh gjerat ne mënyrën tende atëherë i le fare. Do te kontrollosh marrëdhënien tende. I përgjigjesh stimulimeve fizike, te pëlqen te kalosh ore te tera vetëm duke prekur, duke ndjere dhe duke eksploruar. Ne çdo rast, nëse nuk mund te kalosh kohen duke bere punuar, i dedikohesh kënaqësive te mishit. Ke nevoje t’i provosh vetes dhe partnerit tënd se je një dashnor i mire. Do te ushqesh perfomancat e tua dhe te jesh i / e hapur, duke stimuluar pjesët intime te partnerit. Ne krevat je një shoqërues romantik dhe stimulues.

Z/ZH-

Për ty te merresh vesh seksualisht me partnerin është ne vend te pare, madje me pare se kënaqësia. Je krejtësisht i/e shqetësuar për karrierën tende. Nëse nuk ke një pozite te mire ekonomike bie ne dëshpërim, por je një tip qe nuk dorëzohesh lehte, e heq mendjen duke kaluar me partneren tende një nate te gjate seksi. Mund te jesh shume me tepër romantik sesa personi qe keni pranë dhe ke aftësinë te kesh një sensualitet shume te madh. Por nuk e humbet kurrë kontrollin e emocioneve te tua. Je shume i/e kujdesshëm para se te intrigosh zemrën tende dhe trupin tënd me këto gjera. Kur arrin te gjesh dashurinë, përkulesh si një gome para saj. /Express

March 13, 2016 19:27
Komento

3 Komente

 1. . March 13, 20:17

  Nji artikull gazete per te mbushur faqen e gazetes sot.
  Kjo nji marri e zakonshme e shkruar zyrtarisht ne faqe te gazetes
  Ky shkrim germash i pelqen njerzeve me fiksacione qe jane te semure por qe nuk e njohin semundjen se nuk jane te profilit psikologjik dhe as mjekesore.

  Reply to this comment
 2. Kristo March 13, 22:08

  Po germa K ku eshte pse se keni vene!!! Apo ato skane asgje….sa keq me fillon emri me K

  Reply to this comment
 3. lm March 13, 23:02

  Ama gazetare qe jeni. Nuk dini dhe nuk e keni mesuar akoma alfabetin shqip. Shihini edhe njehere shkronjat dhe pastaj botojeni kete paçavure.

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*