Solidarizimi për tërmetin, flamur shqiptar në Abu Dhabi

November 28, 2019 19:50

Solidarizimi për tërmetin, flamur shqiptar në Abu Dhabi

Pas tërmetit apokaliptik që goditi Shqipërinë janë solidarizuar edhe shtete të tjera dhe bashkëkombës në të gjithë botën.

Rasti më i fundit vjen nga Emiratet e Bashkuara Arabe, ku flamuri shqiptar është ngritur në Abu Dhabi.

Shqipëria është në gjendje emergjence, por për fat nuk ka munguar mbështetja për të prekurit, nga vetë shqiptarët dhe popujt e tjerë.

l.h/ dita

November 28, 2019 19:50

Njoftim

Njoftim